Anetka wspolczuje. Ja wczoraj wycisnelam pol kropli siary i skakalam z radosci aż mężowi pokazywalam a Ty masz z nia taki problem. Ehh czemu kobieta musi sie tak meczyc ze wszystkim. Wystarczy ze porod Jest bolesny wiec ciaza powinna przebiegac bezobjawowo, bezproblemowo.
reklama
Ide Robic tramisu bez jajek . Bo oszaleje tak mi sie chce slodkiego ze masakra.
Nie podaruje jak nie zjem !!!!!
@aneta_ck jak sie czujesz? Przechodzi troche?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nonkatoja
Fanka BB :)
Łączę się w bólu. Kupiłam stanik z myślą o czasie po porodzie i okazało się, że 70G już jest dobry[emoji32] A co będzie jak zacznę karmić???Nie ma na mnie koszul... a jak są to kosztują majątek, bo mało kto robi jakąś bieliznę z myślą o kobietach z miseczką 75H. Jeśli są koszule z tymi specjalnymi zakładkami na piersi, to ja tam może pół cycka zmieszczę, a chodzenie w staniku przez cały dzień to dla mnie męka największa, w nocy chociaż sobie odbijam... dokupię sobie po prostu koszule i będę zmieniać co chwila, ale nie wyobrażam sobie gnieść piersi w staniku po nocy
Może spróbuj takie bardziej sportowe staniki?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Jadwiga orłowska
Anio może obwiązuje się lekko bandażem elastycznym i do tego wkładki. Nie musisz ściskać, bo to by pewnie pogorszyło sprawę. Tyle tylko żeby wkładki nie wypadały.
anio0
SpróbujęAnio może obwiązuje się lekko bandażem elastycznym i do tego wkładki. Nie musisz ściskać, bo to by pewnie pogorszyło sprawę. Tyle tylko żeby wkładki nie wypadały.
Jadwiga orłowska
A znacie może przepis na pyszna masę do placka bez jaj i mleka?
u nas nawet jesli teraz chcialabym dpoczac to nie ma takiej opcji, bo sasiad remont ma, oszaleje zaraz od tego halasuChyba dzisiaj będzie taki dzien narzekania. Strasznie się nie wyspalam... zawsze jak maz wychodzi na 1 zmiane po 6 to ja zanim usne muszę sie z godz pokrecic a dzisiaj siostra meza przed 7 myla sobie wlosy I suszyla pol godz (mamy pokoj obok lazienki) a o 9 tesc odkurzal caly dom. Wrrr jestem taka niewyspana ze zaraz mi oczy wypadna. Czekam tylko az maz wroci, będzie chcial się chwile przespac a ja razem z nim
Jakos przez to niewyspanie jestem strasznie zla, wszystko mnie drażni nawet jak ktosw coś do mnie mowi
Ja poprosiłam na usg w 30tyg i lekarz mi sprawdził czy wszystko tam ok...Dzień dobry Wam
Widzę, że nie tylko ja mam od rana dupny dzień... w nocy się obudziłam i zaczęłam aż płakać, tak bardzo mam już dość. Nie dość, że każdy najmniejszy ruch wywołuje u mnie paraliżujący ból całego podwozia i pachwin, to jeszcze obudziła mnie mokra plama na całego cycka Do tej pory miałam jakieś tam plamki po siarze, które też potrafiły mnie obudzić, bo to jednak niekomfortowe uczucie, ale dzisiaj skubana przegięła. Normalnie wielkość dorodnej pomarańczy, a gdy się przebudziłam, zaczęło lecieć z drugiej piersi. Nie mam pojęcia co to za wzmożona produkcja, M. się zaczął śmiać, że Mała nie będzie musiała w ogóle ssać, tylko się ją przyłoży do cyca i samo będzie jej do buzi lecieć... mnie to jakoś nie bawi spałam w mokrej koszuli, bo tylko dzisiejszej nocy przebierałam się trzy razy. Prześcieradło zaplamione, poduszka zaplamiona...
Do tego wszystkiego ten paskudny ból przy poruszaniu się. Czytam o Waszych objawach, ale ja dosłownie mam aż łzy w oczach, gdy chcę się ruszyć, a z bólu nogi podnieść nie mogę. Mąż mnie wyciąga z samochodu i podnosi z łóżka jak worek kartofli, a lekarz twierdzi uparcie, że to normalne. Ok, jakieś tam bóle są na pewno nieodzownym towarzyszem zaawansowanej ciąży, ale czy rzeczywiście to powinno boleć aż tak?
Czy mogłabym na poniedziałkowym usg poprosić o zbadanie spojenia? Czy myślicie, że nie ma to uzasadnienia i też tak cierpicie?
tule cie matko wszystkich grudniowek strasznie mi sie spodobalo to okreslenie. Dbaj o siebie i nie przeziebiaj nam sie teraz. A tesciowa wyslij po buty dla wnuka. Wrazie czego zawsze moze wymienic/oddac jak uznasz ze cos nie tak. Mezowi nakladamy kare porzadkowa i kiwam mu palcem.Uwaga będę marudzić
Byłam w pkolu i kuzwa zmarzło mi podwozie. Płaszcz ledwo sięga żeby mi brzuch zakryć. Dwa kuzwa stopnie temparatura a ja nieprzygotowana na zime. Całe podbrzusze zmarzniete. Nie mam kiedy iść do sklepu sił na lazenie też mi brak.. mąż miał wczoraj kupić synowi zimowe buty .. nie kupił.. mam doła aż się popłakałam
jak masz 23 lata jak w nicku to nie ma dziwne ze masz mini rozstepy i pewnie jeszcze ci zejda bez sladu... ja juz bliasko do 40tki mam wiec juz skora sie nie zregeneruje chociaz jednak zaczynam podejrzewac ze moj mega rozstep (15×5mm) tuz nad pepkiem to jednak nie rozstep tylko bliznowiec bo chyba w tym wlasnie miejscu mialam blizne po laparoskopii i sie rozeszla. w sumie nie wiem czy to lepiej czy gorzej?Dziewczyny, ktoras z was pytala o rozstepy. U mnie na brzuchu zero, ale pojawil sie jeden maly na cycku i kilka mini kreseczek na udzie, a co najdziwniejsze ja nie widze, zebym przytyla gdzies indziej niz brzuch. Piersi troszke urosly, ale to na poczatku ciazy. I tak - rozstepy pojawiaja sie z dnia na dzien. Jestem i tak zadowolona, bo to doslownie niezauwazalne rozstepiki, mam nadzieje, ze nic wiecej sie nie pojawi. Uzywam pharmacerisa od trzeciego miesiaca ciazy
wlasnie leci reklama ze w ten weekend w jysk sa przeceny na koldry 30 do 50% albo do 60? chyba sie wybiore. moze tez cos znajdziesz?Ja tez szukam koldry dla corek i tak nie mam przekonania. To za cienkie, to za grube, to za twarde, itd..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
majka23x
Tiramisu to jest mysl!! [emoji39] [emoji39] [emoji39] [emoji39]Ide Robic tramisu bez jajek . Bo oszaleje tak mi sie chce slodkiego ze masakra.