elifit
Moderatorka
Uff super wieści!Dziekuje dziewczyny za kciuki, narazie skurcze sie uspokoily i mam nadzieje ze tak zostanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uff super wieści!Dziekuje dziewczyny za kciuki, narazie skurcze sie uspokoily i mam nadzieje ze tak zostanie
Hahaha slusznie! I co jak wroci to juz bedzie pracowal na miejscu? To na dluuugo Ci go wywialo, i ze tez akurat w takim momencie. Ale lepiej w ciazy, noz jakby mial wyjechac krotko po porodzie. Moj teraz jeszcze jest wieczorami i w weekendy, ale niedlugo bedzie tylko w domu od piatku wieczor do poniadzialku rano, no ale coz pieniadze sie nam bardzo przydadza. Przemeczymy sie jakos, a potem kto wie moze cos swojego. Marzy mi sie tez drugie dziecko za trzy lata i slub za dwa, ale jak to bedzie, czas i pieniadze zweryfikujaZ ostatniego USG na 4 grudnia, a m wraca za dwa tygodnie juz [emoji4] i bardzo dobrze, bo juz naprawde ciezko czasem wstać z kanapy nie mowiac o przytarganiu zakupów [emoji12]
Ale jak wróci to bedzie miał takie wyrzuty sumienia, ze mnie na tyle czasu zostawił, ze wykorzystam to na maksa [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha slusznie! I co jak wroci to juz bedzie pracowal na miejscu? To na dluuugo Ci go wywialo, i ze tez akurat w takim momencie. Ale lepiej w ciazy, noz jakby mial wyjechac krotko po porodzie. Moj teraz jeszcze jest wieczorami i w weekendy, ale niedlugo bedzie tylko w domu od piatku wieczor do poniadzialku rano, no ale coz pieniadze sie nam bardzo przydadza. Przemeczymy sie jakos, a potem kto wie moze cos swojego. Marzy mi sie tez drugie dziecko za trzy lata i slub za dwa, ale jak to bedzie, czas i pieniadze zweryfikuja![]()
Lisia mama ciekawe jak zareaguje na brzuch wyjezdzal to pewnie az takiego duzego brzucha nie bylo hihi na zywo zawsze inaczejZ ostatniego USG na 4 grudnia, a m wraca za dwa tygodnie juz [emoji4] i bardzo dobrze, bo juz naprawde ciezko czasem wstać z kanapy nie mowiac o przytarganiu zakupów [emoji12]
Ale jak wróci to bedzie miał takie wyrzuty sumienia, ze mnie na tyle czasu zostawił, ze wykorzystam to na maksa [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No dobra sprobuje odpisac co zapamietalam.
Najpierw darika. Bedzie dobrze nie martw się kochana . zobacz ile kciukow i wszystkie razy dwa a ksad razy trzy wiec inaczej byc nie moze
Kasad nie czytaj takich rzeczy. Lekarze cały czas badaja maluchy u slicznie sie rozwijają. Normalnie funkcjonujesz i niedlugo.beda juz z Tobą
Izulka tak ja.właśnie pamietam te skurcze z kręgosłupa z synem. Tak mi sie zaczęło. Od uczucia takiego dyskomfortu w plecach. Na szczescie jak polezalam 3 h to przeszlo. A ja dzis wlasnie tez sama. Maz na wyjsciu z chlopakami z pracy nie wiem o ktorej wroci. Na pewno pić nie bedzie bo.samochodem pojechal to raz a dwa wie ze by go zabila gdybym zaczela rodzic a.on pijany a syn nie mialby z kim zostać. Chyba bym mu tego nie wybaczyla. No i odbosnie magnezu to.tak. ja juz tylko femibion biore a tak wsZystko odstawione. Troche mi miesnie drgaja i.mam skurcze wszedzie ale ja sporo magnezu bralam. W poniedziałek wizyta zobaczymy co sie ruszylo.
Zuzanna ja tez nigdy nie zostawialam synka na noc dopoki nie trafilam do szpitala z krwotokiem. Nie bylo wyjścia musiałam tam zostac 9 dni. Ciezko to znioslam ale jak nie ma wyjscia to nic nie poradzisz. Potem go wysciskasz i bedzie dobrze
Ja tez latam co chwile do lazienki ale u mnie to trwa juz jakis czas wiec nie wiem czy to oznaka porodu. Raczej stawiam na to ze to jeszcze od tego zelaza co bralam. Organizm musi dojść do siebie. A dzis rano ostatnią tabletke wzielam.
Lisiamama dziwna sugestia z Twojej strony. Po to to forum jest. Zresztą z dziewczynami wspieramy sie tu od miesiecy i przynajmniej mi jest lzej jak wiem ze ktoś ma podobnie albo mial i doradzi albo napisze pare milych slow. Fajnie ze masz bezproblemową ciaze. Tez bym tak chciala a niestety tak jak u Izy . caly czas cos sie dzieje. Tak ze wiesz... Moje posty mozesz po prostu pomijac.
Anio i Agucha gdzie sie podziewacie dziewczyny?![]()
![]()
Kochana, jak bralas duza dawke magnezu to moze lepiej jakbys ten magnez stopniowo odstawiala ?No dobra sprobuje odpisac co zapamietalam.
Najpierw darika. Bedzie dobrze nie martw się kochana . zobacz ile kciukow i wszystkie razy dwa a ksad razy trzy wiec inaczej byc nie moze
Kasad nie czytaj takich rzeczy. Lekarze cały czas badaja maluchy u slicznie sie rozwijają. Normalnie funkcjonujesz i niedlugo.beda juz z Tobą
Izulka tak ja.właśnie pamietam te skurcze z kręgosłupa z synem. Tak mi sie zaczęło. Od uczucia takiego dyskomfortu w plecach. Na szczescie jak polezalam 3 h to przeszlo. A ja dzis wlasnie tez sama. Maz na wyjsciu z chlopakami z pracy nie wiem o ktorej wroci. Na pewno pić nie bedzie bo.samochodem pojechal to raz a dwa wie ze by go zabila gdybym zaczela rodzic a.on pijany a syn nie mialby z kim zostać. Chyba bym mu tego nie wybaczyla. No i odbosnie magnezu to.tak. ja juz tylko femibion biore a tak wsZystko odstawione. Troche mi miesnie drgaja i.mam skurcze wszedzie ale ja sporo magnezu bralam. W poniedziałek wizyta zobaczymy co sie ruszylo.
Zuzanna ja tez nigdy nie zostawialam synka na noc dopoki nie trafilam do szpitala z krwotokiem. Nie bylo wyjścia musiałam tam zostac 9 dni. Ciezko to znioslam ale jak nie ma wyjscia to nic nie poradzisz. Potem go wysciskasz i bedzie dobrze
Ja tez latam co chwile do lazienki ale u mnie to trwa juz jakis czas wiec nie wiem czy to oznaka porodu. Raczej stawiam na to ze to jeszcze od tego zelaza co bralam. Organizm musi dojść do siebie. A dzis rano ostatnią tabletke wzielam.
Lisiamama dziwna sugestia z Twojej strony. Po to to forum jest. Zresztą z dziewczynami wspieramy sie tu od miesiecy i przynajmniej mi jest lzej jak wiem ze ktoś ma podobnie albo mial i doradzi albo napisze pare milych slow. Fajnie ze masz bezproblemową ciaze. Tez bym tak chciala a niestety tak jak u Izy . caly czas cos sie dzieje. Tak ze wiesz... Moje posty mozesz po prostu pomijac.
![]()
Tez wczoraj o Anio myslalam i Aguchy dawno tez nie bylo zaginely w zmaganiach z wyprawkaNo dobra sprobuje odpisac co zapamietalam.
![]()