Ja tez mam Lewa strone obita. Niewiem co wypina ale cos dosc duzego I twardego. Moze tylek [emoji41] albo Kolana niewiem. Ale boli.Spoko chyba jeszcze nie bede rodzic ale fakt wystraszylam sie jak odwozilam znajomych to po drodze czulam jak mam skurcze .... Juz nawet z psami nie wychodzilam tylko Luby wyszedl
Dzisiaj rano jak sie obudzilam jeszcze mnie bolalo podbrzusze ... Teraz nospe lyknelam posiedze troche a z psami chyba luby wyjdzie jak wstanie oczywiscie bo jeszcze spi
Na 15:30 gina mam dzisiaj ciekawe co bedzie mi robil, usg na pewno nie bo ostatnio robil ... U mnie mala upodobala sobie lewy bok i tam sie wypina i kopie glowka na pewno jest na dole bo juz mi pogmerala raczkami po pecherzu czego najbardziej nie lubie
Tez jest na dole bo jak siedze to grzebie mi tam w kroczu [emoji23]
Jeszcze tydzien i wkoncu zobacze mojego syncia. Ostatnia jego waga jaka znam to 500 g [emoji6] z konca sierpnia !!!!!
Szok !
Mnie tez często brzuch zaczyna bolec .ostatnio 3 dni jechalam na nospie. Bo co rano jak sie przebudzalam to z bolem brzucha jak na okres.
Do tego zaczely mnie bolec pachwiny I cala kosc na pipce. Nie jest to mega mocno ale czuje ten bol. Pewnie zaczelo mi sie rozchodzic spojenie lonowe.
I tak pozno [emoji23] z Filipem juz od 7 miesiaca sie z tym meczylam i bol byl o wiele silniejszy niz teraz.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom