reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Ksad ja u mojego gina widziałam ktg dla blizniakow. Ma po prostu 3 te "sluchawki" zamiast 2.
Moja mala zaraz wyjdzie z brzucha. No tak skacze i tak cisnie główką zw jestem co 15 min w toalecie a i tak zastanawiam sie po drodze czy dobiegne
Izulka co sie nie odzywasz dzis? Wszystko ok u Ciebie? Czy pisałaś a ja gapa nie zauwazylam?
Moja mala zaraz wyjdzie z brzucha. No tak skacze i tak cisnie główką zw jestem co 15 min w toalecie a i tak zastanawiam sie po drodze czy dobiegne
Izulka co sie nie odzywasz dzis? Wszystko ok u Ciebie? Czy pisałaś a ja gapa nie zauwazylam?
moze po prostu najpiekniejszy prezent to te 10 lat?Trzymam kciuki aby było dobrze.
Ja nie miałam przepowiadakacych w dwóch ciążach. Wody też mi nie dochodziły więc nie pomogę.
Jutro świętujemy. Dziś mąż ma kurs i wróci późno w nocy Nic nie dostalam- przynajmniej na chwilę obecną.
To ile ja będę miała tych pasów na brzuchu? Dwoje dzieci- więcej pasów :/
Dzięki dziewczyny za gratulacje, życzenia itp. Szybko minęło te 10 lat.
Ostatnio ktoś się nas spytał o kryzys po 7 roku. A my oczy wywalilismy i szok. U nas nie było kryzysu. My nie potrafimy się na siebie długo gniewać. Są gorsze chwile ale szybko mijają.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Lola Lolitta
Fanka BB :)
W ogóle mało nas zostało...
Lola, coś w tym jest. Fakt.W ogóle mało nas zostało...
Dziś jakiś mało aktywny dzień na forum. Czasami ciężko nadążyć, dziś taki spokój....
moj od godziny 17-tej oszalal, sikam ciagle!!!!! teraz oczywiscie ryje raczkami w kroczu i wali nozkami kolo pepkaKsad ja u mojego gina widziałam ktg dla blizniakow. Ma po prostu 3 te "sluchawki" zamiast 2.
1/3 dziewczyn zniknela bez slowaW ogóle mało nas zostało...
ja jade na usg w srode i ciekawa jestem co z moja szyjka, czy nadal ok czy zacznie sie skracacGabinia trzymam kciuki !!
Chyba ta jesienna aura wszystkie nas dopada, że żadnej nic się nie chce
Miałam od środy bóle brzucha, raz calu brzuch, raz schodzący w dół, jak leżałam wszystko ok, wystarczyło pochodzić chwilę i wracało. Pojechałam dzisiaj dla spokoju na IP, ktg ok, zalecenia nospa,magnez, ale kurcze szyjka znów się skróciła, w miesiąc prawie o cm, mam teraz 19mm, więc mam odpoczywac... Na razie bez żadnego nakazu leżenia, ale dostałam luteine i niebawem kontrola... Jakieś niesforne te nasze szyjki
Mam dość wieczorów i nocy. Strasznie się kręcą. Spać nie mogę. Chodzę ciągle niewyspana.
Dziś poszłam kupić warzywa do zupy. Wracam z torbami i nagle łup. Zgiełam się w pół. Jakaś kobieta do mnie podbiega. Nic Pani nie jest? Może zakupy wezmę i poniose? Jak Pani pomóc?
Ja oczy zrobiłam. I do niej, że dziękuję dam radę. Tylko mnie dzieci mocno kopnely. Już dobrze. I że dam radę bo to moja klatka.
Miło
Ale powiem wam że coraz gorzej ze mną. Nie mam już siły. Dzieci kopią, brzuch ciąży, równowaga nie ta a tu jeszcze niecałe 4 tygodnie do cc. Chyba nie dam rady.
Dziś poszłam kupić warzywa do zupy. Wracam z torbami i nagle łup. Zgiełam się w pół. Jakaś kobieta do mnie podbiega. Nic Pani nie jest? Może zakupy wezmę i poniose? Jak Pani pomóc?
Ja oczy zrobiłam. I do niej, że dziękuję dam radę. Tylko mnie dzieci mocno kopnely. Już dobrze. I że dam radę bo to moja klatka.
Miło
Ale powiem wam że coraz gorzej ze mną. Nie mam już siły. Dzieci kopią, brzuch ciąży, równowaga nie ta a tu jeszcze niecałe 4 tygodnie do cc. Chyba nie dam rady.
reklama
tez mam problem z rownowaga i strasznyMam dość wieczorów i nocy. Strasznie się kręcą. Spać nie mogę. Chodzę ciągle niewyspana.
Miło