reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ksad ja u mojego gina widziałam ktg dla blizniakow. Ma po prostu 3 te "sluchawki" zamiast 2.

Moja mala zaraz wyjdzie z brzucha. No tak skacze i tak cisnie główką zw jestem co 15 min w toalecie a i tak zastanawiam sie po drodze czy dobiegne :D

Izulka co sie nie odzywasz dzis? Wszystko ok u Ciebie? Czy pisałaś a ja gapa nie zauwazylam?

Trzymam kciuki aby było dobrze.

Ja nie miałam przepowiadakacych w dwóch ciążach. Wody też mi nie dochodziły więc nie pomogę.

Jutro świętujemy. Dziś mąż ma kurs i wróci późno w nocy :( Nic nie dostalam- przynajmniej na chwilę obecną.

To ile ja będę miała tych pasów na brzuchu? Dwoje dzieci- więcej pasów :/

Dzięki dziewczyny za gratulacje, życzenia itp. Szybko minęło te 10 lat.
Ostatnio ktoś się nas spytał o kryzys po 7 roku. A my oczy wywalilismy i szok. U nas nie było kryzysu. My nie potrafimy się na siebie długo gniewać. Są gorsze chwile ale szybko mijają.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
moze po prostu najpiekniejszy prezent to te 10 lat?:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ksad ja u mojego gina widziałam ktg dla blizniakow. Ma po prostu 3 te "sluchawki" zamiast 2.

Moja mala zaraz wyjdzie z brzucha. No tak skacze i tak cisnie główką zw jestem co 15 min w toalecie a i tak zastanawiam sie po drodze czy dobiegne :D

Izulka co sie nie odzywasz dzis? Wszystko ok u Ciebie? Czy pisałaś a ja gapa nie zauwazylam?

moj od godziny 17-tej oszalal, sikam ciagle!!!!! teraz oczywiscie ryje raczkami w kroczu i wali nozkami kolo pepka :D

Gabinia trzymam kciuki !!

Chyba ta jesienna aura wszystkie nas dopada, że żadnej nic się nie chce ;)
Miałam od środy bóle brzucha, raz calu brzuch, raz schodzący w dół, jak leżałam wszystko ok, wystarczyło pochodzić chwilę i wracało. Pojechałam dzisiaj dla spokoju na IP, ktg ok, zalecenia nospa,magnez, ale kurcze szyjka znów się skróciła, w miesiąc prawie o cm, mam teraz 19mm, więc mam odpoczywac... Na razie bez żadnego nakazu leżenia, ale dostałam luteine i niebawem kontrola... Jakieś niesforne te nasze szyjki ;)
ja jade na usg w srode i ciekawa jestem co z moja szyjka, czy nadal ok czy zacznie sie skracac

Mam dość wieczorów i nocy. Strasznie się kręcą. Spać nie mogę. Chodzę ciągle niewyspana.

Dziś poszłam kupić warzywa do zupy. Wracam z torbami i nagle łup. Zgiełam się w pół. Jakaś kobieta do mnie podbiega. Nic Pani nie jest? Może zakupy wezmę i poniose? Jak Pani pomóc?
Ja oczy zrobiłam. I do niej, że dziękuję dam radę. Tylko mnie dzieci mocno kopnely. Już dobrze. I że dam radę bo to moja klatka.
Miło :)
Ale powiem wam że coraz gorzej ze mną. Nie mam już siły. Dzieci kopią, brzuch ciąży, równowaga nie ta :( a tu jeszcze niecałe 4 tygodnie do cc. Chyba nie dam rady.

reklama
Mam dość wieczorów i nocy. Strasznie się kręcą. Spać nie mogę. Chodzę ciągle niewyspana.

Dziś poszłam kupić warzywa do zupy. Wracam z torbami i nagle łup. Zgiełam się w pół. Jakaś kobieta do mnie podbiega. Nic Pani nie jest? Może zakupy wezmę i poniose? Jak Pani pomóc?
Ja oczy zrobiłam. I do niej, że dziękuję dam radę. Tylko mnie dzieci mocno kopnely. Już dobrze. I że dam radę bo to moja klatka.
Miło :)
Ale powiem wam że coraz gorzej ze mną. Nie mam już siły. Dzieci kopią, brzuch ciąży, równowaga nie ta :( a tu jeszcze niecałe 4 tygodnie do cc. Chyba nie dam rady.

tez mam problem z rownowaga i straszny :(

Do góry