U mnie tez tak kuje.jak mnie czasami w piczy I brzuch jak na okres pobolewa. I to co wieczor niewiem czego takA ja leżę bo mi brzuch twardnieje i czuję się jak na okres. Idę nospe wezmę
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez tak kuje.jak mnie czasami w piczy I brzuch jak na okres pobolewa. I to co wieczor niewiem czego takA ja leżę bo mi brzuch twardnieje i czuję się jak na okres. Idę nospe wezmę
też nie znoszę takiego dotykania, czuje się jak zwierzak do głaskania bez przesady uważam że mąż ok ale reszta helołDo przedszkola z Olivia do grupy chodzi Karolinka, ktora jest córką kuzynki mojego taty (dalsza ciocia) i ona jak była ostatnio po wnuczke (Karolinke) to poglaskala mnie po brzuchu i pytala sie co bedzie i zyczyla powodzenia. Niby wiem ze nie zrobila nic zlego, ale nie lubie jak ktos mnie maca po brzuchu :/ To moze robic tylko mąż i moje dzieci. Nie wiem czemu. Moze to jakos wewnetrzny strach ? I draznia mnie tez ciagle pytania a kiedy, a co bedzie, a to, a tamto.. Wy tez tak macie ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
prosze sobie po czerwonej rozyce ode mnie z wazonu wyciagnac!
eh, znow mi niedobrze. leze juz godzine. wlasciwie polleze a polsiedze bo jak calkiem leze to mi gorzej niedobrze. a fura prania lezy kolo mnie i czeka
zastanawialam sie... moze jakis zrobimy prezent skladkowy dla pierwszej mamy co urodzi? moze kupon do rossmanna albo do smyka?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Mnie bardziej zabolalo tak wewnatrz. Nie wiem co to mogło byc.. ale niewyraznie sie czuje, cisnienie 130/90 i leze bo sie strasznie boje, sama w domu z corkami jestemNo ja wczoraj rzyganko a dziś od tyłu. Tak mnie już brzuch bolał i kłuł, że mi ulżyło Przez to i skurczy więcej. Ale przynajmniej odkorkowałam jelita. Teraz zadbać żeby zaparcia nie powróciły.
Też miałam ostatnio takie uczucie jakby mi coś pękło, myślałam, że może to blizna po cc, ale chyba jednak nie.
i ja sie zapisalam"Dziś ostatni dzień, by zapisać się do Klubu Mustela i otrzymać darmowe próbki Które z Was jeszcze tego nie zrobiły? Polecamy!"
➡ www.mustela.pl/content/Klub
Ja się tam chyba właśnie Zapisałam i mam próbki.