reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja leżę bo mi brzuch twardnieje i czuję się jak na okres. Idę nospe wezmę

cb7wugpju04jz4q8.png
U mnie tez tak kuje.jak mnie czasami w piczy I brzuch jak na okres pobolewa. I to co wieczor niewiem czego tak

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do przedszkola z Olivia do grupy chodzi Karolinka, ktora jest córką kuzynki mojego taty (dalsza ciocia) i ona jak była ostatnio po wnuczke (Karolinke) to poglaskala mnie po brzuchu i pytala sie co bedzie i zyczyla powodzenia. Niby wiem ze nie zrobila nic zlego, ale nie lubie jak ktos mnie maca po brzuchu :/ To moze robic tylko mąż i moje dzieci. Nie wiem czemu. Moze to jakos wewnetrzny strach ? I draznia mnie tez ciagle pytania a kiedy, a co bedzie, a to, a tamto.. Wy tez tak macie ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
też nie znoszę takiego dotykania, czuje się jak zwierzak do głaskania bez przesady uważam że mąż ok ale reszta heloł

prosze sobie po czerwonej rozyce ode mnie z wazonu wyciagnac!

eh, znow mi niedobrze. leze juz godzine. wlasciwie polleze a polsiedze bo jak calkiem leze to mi gorzej niedobrze. a fura prania lezy kolo mnie i czeka:)

zastanawialam sie... moze jakis zrobimy prezent skladkowy dla pierwszej mamy co urodzi?:) moze kupon do rossmanna albo do smyka?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

No pierszy maluch już urodzony więc jak to rozwiązać?

a8doqqmz725nh9h0.png

A ja tam nie mam nic przeciwko dotykaniu mojego brzucha, tzn wkurza mnie tylko jak dotyka mnie męża siostra. Ale to można powiedziec że mnie wkurwia wrecz, ciśnienie mi skacze do 300. Wcześniej to przylazila co chwile i juz lapa na brzuch a ja to przepraszam co mam wtedy robic jak ona jest taka przyklejona? Kiedyś jej mowilam ze mnie to denerwuje i zeby tak nie robila no i trochę spokoju jest. Teraz to raz na jakis dłuższy okres polozy reke a ja wtedy czmych uciekam ze niby coś musze zrobić. :) no nie wiem strasznie mnie to denerwuje. A najgorsze jest to ze tak samo będzie jak się Franio urodzi. Pewnie cały dzień bedzie przesiadywala u nas w pokoju a wtedy to już chyba wybuchne. Narazie się ograniczam bo mieszkam z tesciami i ta siostra a ona ma 19 lat.

Ja tez nie lubie jak ktos brzucha dotyka ... Na poczatku zabieralam bo mialam glupi odruch ze ktos chce mnie uderzyc w brzuch

Luby z pracy wrocil i zaczal z mala rozmawiac, ze ma sie przesunac bo mnie boli jak sie tak wypina zaczal jeszcze ze mna cwiczyc literki ze szkoly rodzenia i mala sie przesunela ale normalnie tak bolalo, ze stalam zgieta w pol a jak usiadlam bylo jeszcze gorzej .... Smieje sie, ze sie tatusia wystraszyla i posluchala go ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Jezu elifit łącze się w bólu.
Od pępka w dół po calosci brzicha mam takie bolesne kłucia, że chyba zejdę z tej ziemi. Jakby tysiac igieł w macicę mi ktoś wbijal. Matko żadna pozycja nie pomaga.
Wzięłam aspargin, nospa się skończyła.

Pocieszcie mnie że to niegroźne.

Matko jaki ból a młody szaleje w brzuchu

No ja wczoraj rzyganko a dziś od tyłu. Tak mnie już brzuch bolał i kłuł, że mi ulżyło Przez to i skurczy więcej. Ale przynajmniej odkorkowałam jelita. Teraz zadbać żeby zaparcia nie powróciły.

Też miałam ostatnio takie uczucie jakby mi coś pękło, myślałam, że może to blizna po cc, ale chyba jednak nie.
Mnie bardziej zabolalo tak wewnatrz. Nie wiem co to mogło byc.. ale niewyraznie sie czuje, cisnienie 130/90 i leze bo sie strasznie boje, sama w domu z corkami jestem :(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry