co kupilas?mam weza w kieszeni, znow okupilam malego
postanowilam sobie poprawic humor... jak komus tez trzeba poprawic to sie podziele
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co kupilas?mam weza w kieszeni, znow okupilam malego
wystawie na wyprawkowymco kupilas?
postanowilam sobie poprawic humor... jak komus tez trzeba poprawic to sie podzieleZobacz załącznik 777013
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
no wczoraj rano zaliczylam rzyganko
No ja wczoraj rzyganko a dziś od tyłu. Tak mnie już brzuch bolał i kłuł, że mi ulżyło Przez to i skurczy więcej. Ale przynajmniej odkorkowałam jelita. Teraz zadbać żeby zaparcia nie powróciły.U mnie to samo juz drugi dzien a wczoraj to za przeproszeniem nie wiedziałam ktors strona pojdzie. Dobrze ze wanna blisko dzis trochę lepiej ale wiecej lez.
Ja tez ostatnio mysle ktora pierwsza dzidziusia przytuli. Maz mi zapowiedzial ze jak dalej tak bedzie to dzis wizyta w szpitalu mnie czeka. No ale nie bardzo chce tam isc ze mnie zostawia
Też miałam ostatnio takie uczucie jakby mi coś pękło, myślałam, że może to blizna po cc, ale chyba jednak nie.Dzis mnie strasznie zakulo w podbrzuszu po prawej stronie, myslalam ze mi cos tam peklo normalnie ;/ pobolalo pare minut, i przeszlo. Ruchy czuje, nie plamie, nie krwawie, bol sie nie powtorzyl.. dlonie spuchniete, ciśnienie 130/75 a tak to czuje sie dobrze.
Ha, przyszla moja paczka ze smyka ! Bluzki dla corek genialne, strasznie mi sie podobaja a i rozmiary takie jak maja byc a do karuzelki nie mam bateri !! [emoji23] I dupa zbita, mąż pojechał na druga zmiane i co ja mam zrobic ? [emoji23][emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
oj biegunki dawno nie mialam, za to na poczatku ciazy codziennie kibelek i non stop biegunkaNo ja wczoraj rzyganko a dziś od tyłu. Tak mnie już brzuch bolał i kłuł, że mi ulżyło Przez to i skurczy więcej. Ale przynajmniej odkorkowałam jelita. Teraz zadbać żeby zaparcia nie powróciły.
Też miałam ostatnio takie uczucie jakby mi coś pękło, myślałam, że może to blizna po cc, ale chyba jednak nie.
Tez tak mam [emoji23][emoji23][emoji23]Tez sie witam
Wczoraj strzelilam focha na lubego i w zasadzie sama nie wiem o co mi chodzilo haha
prosze sobie po czerwonej rozyce ode mnie z wazonu wyciagnac!
gaciochy są mega rozciągliwe uważaj żebyś i w gaciochach się nie utopiła he heJa mam rozmiar S/M Ale ta rozmowa zmotywowalyscie mnie zebym do nich zajrzala. One nierozciagniete wyglądają jak opaska na wlosy a nie gacie ha ha
Boze mam to samo .budze sie o 3 I tak do 5 sobie po necie smigam bo co Robic o tej porze . Pozniej zasypiam niewiem kiedy i kuzwa ciezko o 7 wstac co by malego do szkoly naszykowac.Dzień dobry. Nocka kiepska, miałam jakieś głupie sny, obudziłam się po 3, zasnęłam po 5..a po7 pobudka żeby młodego do szkoły obudzić i jeszcze coś źle się czuję, ostatnio codziennie brzuch mnie pobolewa, dzisiaj mocniej niż zawsze, jak na okres, magnez już wzięłam ale bez no spy się nie obędzie.. Pogoda w miarę fajna, słonecznie, więc jakiś plus na początek dnia chociaż jest
aa też zakupiłam ten kocyk koleżanka bardzoo sobie go chwaliła super kochana łowyDzisiaj kilka godzin spędziliśmy w Ikei, Asia została z babcią. Zeszło tyle czasu bo najpierw mielismy sporo rzeczy do zwrócenia, a potem każda partia zakupów była poprzedzona długim odpoczynkiem na kanapach w restauracji i wizytą w toalecie Z rzeczy dla malutkiej w brzuszku to kupiłam taki kocyk Link do: ÄLSKAD Koc - IKEA i owieczkę Link do: LEKA Zabawka grająca, owca - , - IKEA. Teraz muszę tą zabawkę uchować przed Asią