reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja mam 166 a maz 188 cm i nasze maly mialy 56 i 57 cm, tak ze u Was moze byc gdzies 55 cm tak na okoJa mam 160cm a maz 180cm
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
napisane na opakowaniu jest że wielo razowe no ale wiadomo bez przesaday nie będę gaci też prała ale chodzi o komfort a zwłaszcza że miałam porównanie te a te .. mi już o cene nie chodzi ale jakość ma naprawdę wiele do życzenia i polecam każdemu .. kochana musiałabyś sobie na opakowaniu w rossmanie poczytać wymiary ja mam XL z tego względu że wolę większe mam spakowane w kartonie i nie znajdę teraz zapewne żeby zobaczyć obwódTo są jednorazowe? Bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić w szpitalu pranie gaci i dlatego myślałam o jednorazowych z apteki. A co do rozmiaru jak wielkie jest to XL? Bo jak ostatnio gdzieś na aptecznych wyczytałam ze XL to do 100 cm w biodrach to ja tyle to miałam chyba w podstawowce [emoji23][emoji23][emoji23] koleżanka mi poleciła kupić na rynku takie wielkie babciowe gacie na te dni po porodzie.. może to też dobry pomysł.
Ps: W rossmannie jak się założy kartę rossne to jest od razu 3%
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
Fanka BB :)
Taaa... a biskupi powinni mieć obcięte jaja! Bo posiadanie jaj może w niezdrowy sposób budzić ich fascynację seksem...
Sorry dziewczyny ale jak czytam takie coś to aż mi ciśnienie podskakuje!
xXxIzuLQaxXx
Ja bylam dzis w lidlu, i nie bylo juz ubranek masakra, a bylam o 9 rano..
xXxIzuLQaxXx
Haha dobre [emoji23] ale zgodze sie z Toba. To co juz wymyslaja to jakas masakra ;/Taaa... a biskupi powinni mieć obcięte jaja! Bo posiadanie jaj może w niezdrowy sposób budzić ich fascynację seksem...
LisiaMama
Fanka BB :)
Dziewczyny czy do badania na toxo muszę byc na czczo? Udało mi sie wyciągnąć skierowanie od lekarza z luxmedu [emoji6]
Dzis usłyszałam informacje, która mną strasznie wstrząsnęła... moja koleżanka z treningów dla ciężarnych miała wczoraj USG połówkowe i okazało sie, ze jej maluszek nie ma połowy serduszka [emoji17] bedzie powtarzać badania, ale ma zdecydować w ciagu dwóch tygodni czy chce donosić te ciąże czy jednak zakończyć... straszna decyzja....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzis usłyszałam informacje, która mną strasznie wstrząsnęła... moja koleżanka z treningów dla ciężarnych miała wczoraj USG połówkowe i okazało sie, ze jej maluszek nie ma połowy serduszka [emoji17] bedzie powtarzać badania, ale ma zdecydować w ciagu dwóch tygodni czy chce donosić te ciąże czy jednak zakończyć... straszna decyzja....
ja nosze xl-xxl masakra jakasJa nie wiem ile u mnie ale skoro normalnie noszę z 48 no to ciazowe gacie by musiały być chyba XXXL [emoji23]
ja na wszystkie chodze na czczoDziewczyny czy do badania na toxo muszę byc na czczo? Udało mi sie wyciągnąć skierowanie od lekarza z luxmedu [emoji6]
Boziu straszne to co piszesz az ciarki mnie przeszly
reklama
K
Krasnal77
Gość
Ja tez pod te legginsy mam kupione dwie paczki jednorazoeych majtek, podkładów na łóżko, jakieś wielkie wkłady do majtek, a miesiączki u mnie zawsze spokojne i max 4 dni więc licze, ze sie nie zaleje, a i w tyle podkładów się uzbroiłam, że chyba co mi zostanie to w szpitalu dla innych zostawie