reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Widzialyscie to ??

1475756488813.png

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475756488813.png
    1475756488813.png
    69,4 KB · Wyświetleń: 179
reklama
To są jednorazowe? Bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić w szpitalu pranie gaci i dlatego myślałam o jednorazowych z apteki. A co do rozmiaru jak wielkie jest to XL? Bo jak ostatnio gdzieś na aptecznych wyczytałam ze XL to do 100 cm w biodrach to ja tyle to miałam chyba w podstawowce [emoji23][emoji23][emoji23] koleżanka mi poleciła kupić na rynku takie wielkie babciowe gacie na te dni po porodzie.. może to też dobry pomysł.
Ps: W rossmannie jak się założy kartę rossne to jest od razu 3% :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
napisane na opakowaniu jest że wielo razowe no ale wiadomo bez przesaday nie będę gaci też prała ale chodzi o komfort a zwłaszcza że miałam porównanie te a te .. mi już o cene nie chodzi ale jakość ma naprawdę wiele do życzenia i polecam każdemu .. kochana musiałabyś sobie na opakowaniu w rossmanie poczytać wymiary ja mam XL z tego względu że wolę większe mam spakowane w kartonie i nie znajdę teraz zapewne żeby zobaczyć obwód

Taaa... a biskupi powinni mieć obcięte jaja! Bo posiadanie jaj może w niezdrowy sposób budzić ich fascynację seksem...

Sorry dziewczyny ale jak czytam takie coś to aż mi ciśnienie podskakuje!

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha dobre [emoji23] ale zgodze sie z Toba. To co juz wymyslaja to jakas masakra ;/

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy do badania na toxo muszę byc na czczo? Udało mi sie wyciągnąć skierowanie od lekarza z luxmedu [emoji6]

Dzis usłyszałam informacje, która mną strasznie wstrząsnęła... moja koleżanka z treningów dla ciężarnych miała wczoraj USG połówkowe i okazało sie, ze jej maluszek nie ma połowy serduszka [emoji17] bedzie powtarzać badania, ale ma zdecydować w ciagu dwóch tygodni czy chce donosić te ciąże czy jednak zakończyć... straszna decyzja....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy do badania na toxo muszę byc na czczo? Udało mi sie wyciągnąć skierowanie od lekarza z luxmedu [emoji6]

Dzis usłyszałam informacje, która mną strasznie wstrząsnęła... moja koleżanka z treningów dla ciężarnych miała wczoraj USG połówkowe i okazało sie, ze jej maluszek nie ma połowy serduszka [emoji17] bedzie powtarzać badania, ale ma zdecydować w ciagu dwóch tygodni czy chce donosić te ciąże czy jednak zakończyć... straszna decyzja....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja na wszystkie chodze na czczo :)
Boziu straszne to co piszesz :( az ciarki mnie przeszly

reklama
Ja tez pod te legginsy mam kupione dwie paczki jednorazoeych majtek, podkładów na łóżko, jakieś wielkie wkłady do majtek, a miesiączki u mnie zawsze spokojne i max 4 dni więc licze, ze sie nie zaleje, a i w tyle podkładów się uzbroiłam, że chyba co mi zostanie to w szpitalu dla innych zostawie:)

a8doqqmz725nh9h0.png

Do góry