xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja mam 104cm juz w "pasie" [emoji23] ja juz nie mam w czym chodzic :/ normalnie szok..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam zasadę, że jak nie piłam z kimś wódki to nie przyjmuję Chociaż ostatnio zasadę złamałam, ba! i to nawet kilka razy Kochana nie przejmuj się. Nikt się nie obrazi przecież.Dziewczyny napisałam wlasnie Eli na priv, ale to tak naprawde info do wszystkich. Przepraszam Was, ze nie przyjmuje zaproszeń prywatnych na fb, ale mam taka zasadę, ze mam w znajomych tylko najbliższe osoby i jest ich bardzo niewiele. Konto służy mi raczej do śledzenia wiadomości, albo ciekawych rzeczy ze świata. Nie gniewajcie sie na mnie proszę za to [emoji847]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mąż mój się ze mnie śmiał ostatnio, bo zobaczyłam jakiegoś faceta na ulicy i myślałam skąd ja go kojarzę. Wreszcie uradowana, że mnie olśnienie naszło wołam: wiem! Razem piliśmy! hahaha.Ja mam zasadę, że jak nie piłam z kimś wódki to nie przyjmuję Chociaż ostatnio zasadę złamałam, ba! i to nawet kilka razy Kochana nie przejmuj się. Nikt się nie obrazi przecież.
Hehe nie. Ja sie wczoraj dolowalam a dziś juz lepiej. Stwierdzilam ze mam w d... Te wszsytkie rachunki na dzien dzisiejszy i ide po buty co prawda nie dla mnie dla synka ale i tak pomogło. Takie cieplejsze na jesien dostał. Jeszcze karteczka jakas ciepla by sie przydała. Mam 92 rozmiar ale jest taka na styk wiec w ciagu miesiaca musze 98 kupic w hm albo 104 w ca bo co sklep to rozmiar. U nad dzis wyjatkowo otwarte sklepy bo w niedziele to wszsytko na cztery spusty pozamykane ale ze 5 razy do roku otwierają sklepy od 13 do 18 na glownej ulicy w miescieWy tez dzis takie ospale? [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42]
Mi sie kojarzy z porodem gdy pierwszy raz widzimy maluszka na zywo i ta magiczna chwilaDziewczyny, z czym wam się kojarzy nazwa "mamo to ja"? Jutro na tych warsztatach ma być taki konkurs