reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Z takich przykrych sytuacji to Mi ostatnio u mojej ginekolog sie baba wpieprzyla w kolejke! Uwierzycie ? Stoje z brzuchem od poltora godziny, a tu stary babsztyl przylazi i wmawia mi ze ona byla przede mna! Myslalam ze ja rozszarpie ale uspokoilam sie i niech se idzie (zreszta tak szybko wbiegla do tego gabinetu ze nie mialabym szans wejsc przed nia [emoji23][emoji23]).

A ostatnio jeszcze sie wystraszylam bo jak bylismh na tym pikniku w szkole z dziewczynkami, to szlam po Olke przez plac zabaw i nagle taki chlopak skoczyl na mnie z takoego domku i akurat na brzuch. Staranowal mnie i Ole, i nawet nie przeprosil. Na szczescie nic sie nie stalo, nie uderzyl mnie mocno na szczescie ale to kwestia doslownie kilku milimetrow bo jakbym szla ciut szybciej to chyba by mnie zgniotl (nie nalezal do drobnych chlopcow).

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem Wam dziewczyny ze mam takie dziwne odczucie od paru dni ze moglabym przec :/ nie wiem czy to sie bierze przez brak seksu ([emoji23][emoji23][emoji23]) czy cos sie tam dzieje.. w poniedzialek mam wizyte to wszystkiego sie dowiem, jak tam moja szyjka sie ma, ale cos czuje ze nie wiele jej zostalo ;/
Szymek mnie strasznie mocno kopie, tzn kreci sie i rozpycha i az boli chwilami [emoji4] dziewczynki chyba az tak nie kopaly mocno :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, powiem wam tylko ze u mnie dzień w biegu. Murarz zdecydował się przyjsc no i latalam i zalatwialam materialy.
Mąż mnie dzisiaj tak wkurzyl, że myślałam że nie odezwę się do niego do konca zycia. Aż się poplakalam, ale jak to zobaczył to przeprosil i powiedzial ze przegial. Wybaczylam, a co tam. :) ale dnia chlopaka z tego zamieszania nie obchodziliśmy. A teraz idę spać bo jutro szkoła. Dobranoc kobietki, kolorowych snów i wam maluszki rowniez

Ja tam sody nie wypije :p
Nie pochwaliłam się, byłam w rossmanie i stałam w kolejce. Słuchajcie babka wezwała kasjerke i otworzyli kasę specjalnie dla mnie.
Normalnie jak szlachta się poczułam :D

Ale dodam że obok Kauflandu jest szkoła i młodzież chodzi po batoniki i na fajeczke. Jakaś siksa z batonem wepchala się w kolejkę przede mną, nawet nie pytając o pozwolenie. To powiedziałam jej, że ja tutaj stoję i postąpiła nieładnie. To ona do mnie z pyskiem "spadaj grubasko". A ja dłużna nie pozostałam, pociągnęłam ją za kaptur i rzeklam " ta grubaska ma lepsze wykształcenie niż twoja matka i ojciec razem wzieci i nie pozwolę by taka życiową pomyłka wpychala mi się w kolejkę".
No ta oczy wywalila i polazla na koniec.

Może za ostro powiedziałam, ale 14 dziecko nie będzie w taki sposób się do mnie odzywać

Hahaha cudny tekst do smarkuli! Swoją droga to straszne jak teraz wychowane sa dzieci...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W koncu udało mi sie przespać cała noc i od razu mam lepszy humor.

Kurczę tylko gardło mnie drapie od kilku dni. Zaczęłam płukać woda z soda i pic herbatę z miodem. Macie jakieś jeszcze sposoby?

Co do kolejkowych sytuacji to ja miałam ostatnio całkiem przyjemna. Stałam jako przedostatania w kasie i nikt nie chciał przepuścić, a w kolejce z 7 osób z pełnymi koszykami. Babka obok otworzyła w koncu kasę i juz sie bałam, ze taki facet sie wepchnie co stał za mną (a taki przystojny, ze az sobie pomyslałam, ze szkoda tylko ze taki przystojniak a taki cham [emoji12]), a on mnie nie dość, ze przepuścił to pomógł wyłożyć zakupy, bo były te koszyki na kółkach małe i to ani wstawić na taśmę ani sie schylać z tym brzuchem i grzecznie odstawił mi jeszcze ten koszyczek [emoji16] az mi sie głupio zrobiło, ze tak go oceniłam [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie porannie
Wczoraj latalismy caly dzien a wieczorem musialam jeszcze popracowac jak usiadlam do laptopa to tak mnie zaczal kregoslup bolec, ze nie pytajcie ... Potem jeszcze zgaga musialam rennie wziac bo nie moglam zasnac i ciagle mialam wrazenie, ze zaraz mi sie wszystko uleje ! Przebudzilam sie kolo 12 w nocy i poszlam po druga poduszke pod glowe bo masakra jakas jeszcze Emilka chyba spac nie mogla bo luby chrapal w nocy i mnie smyrala co chwile pierwsza wspolna noc po tygodniu bo nocki mial ;) obudzilam sie niedawno myslalam, ze tylko na siku ale oczy jak piec zloty no to wstalam juz definitywnie tym bardziej, ze musze ogarnac troszke (glownie stol na ktorym pracuje) bo tesciowa przyjezdza

thgfflw1k3inkyc3.png

Dzień dobry

Kolejki.. w tej ciąży zdarzyło mi się pare razy w biedrze być obsłużoną pierwsza jak pani kasę otwierała, drugi raz babka mnie przepuściła bo syn wolał siku (więc nie przez ciążę ). W Stokrotce i Rossmanir gdzie są kasy pierwszeństwa nie zdarzyło mi się.

Dziś dzień robienia tortu i innych przekąsek. Macie może dobry przepis na sałatkę z kurczakiem? Coś a la gyros ale nie do końca?

Miłego dnia

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja też przespałam cała noc[emoji4] Zapowiada się miła sobota... przewracam się jeszcze w łóżku z jednej strony mąż pochrapuje, z drugiej pieseł pochrapuje, a w brzuszku Młody podskakuje[emoji1] I jak tu nie kochać tych moich facetów[emoji4] Dobra, muszę się podnosić, bo dziś na wesele jedziemy i trzeba się doprowadzić do porzadku:)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry

Kolejki.. w tej ciąży zdarzyło mi się pare razy w biedrze być obsłużoną pierwsza jak pani kasę otwierała, drugi raz babka mnie przepuściła bo syn wolał siku (więc nie przez ciążę ). W Stokrotce i Rossmanir gdzie są kasy pierwszeństwa nie zdarzyło mi się.

Dziś dzień robienia tortu i innych przekąsek. Macie może dobry przepis na sałatkę z kurczakiem? Coś a la gyros ale nie do końca?

Miłego dnia

cb7wugpju04jz4q8.png
Elifit ja zawsze robie saltke na zasadzie co mam to dam haha

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry