xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Z takich przykrych sytuacji to Mi ostatnio u mojej ginekolog sie baba wpieprzyla w kolejke! Uwierzycie ? Stoje z brzuchem od poltora godziny, a tu stary babsztyl przylazi i wmawia mi ze ona byla przede mna! Myslalam ze ja rozszarpie ale uspokoilam sie i niech se idzie (zreszta tak szybko wbiegla do tego gabinetu ze nie mialabym szans wejsc przed nia [emoji23][emoji23]).
A ostatnio jeszcze sie wystraszylam bo jak bylismh na tym pikniku w szkole z dziewczynkami, to szlam po Olke przez plac zabaw i nagle taki chlopak skoczyl na mnie z takoego domku i akurat na brzuch. Staranowal mnie i Ole, i nawet nie przeprosil. Na szczescie nic sie nie stalo, nie uderzyl mnie mocno na szczescie ale to kwestia doslownie kilku milimetrow bo jakbym szla ciut szybciej to chyba by mnie zgniotl (nie nalezal do drobnych chlopcow).
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A ostatnio jeszcze sie wystraszylam bo jak bylismh na tym pikniku w szkole z dziewczynkami, to szlam po Olke przez plac zabaw i nagle taki chlopak skoczyl na mnie z takoego domku i akurat na brzuch. Staranowal mnie i Ole, i nawet nie przeprosil. Na szczescie nic sie nie stalo, nie uderzyl mnie mocno na szczescie ale to kwestia doslownie kilku milimetrow bo jakbym szla ciut szybciej to chyba by mnie zgniotl (nie nalezal do drobnych chlopcow).
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom