Lola Lolitta
Fanka BB :)
Bylaj w Tajlandii? Jaaaaacie zazdroszczę!!!!!To ja Wam też opowiem nasza historie... kiedyś dawno temu mieliśmy oboje zalozone konta na portalu fotka.pl. miałam ze 20 lat. No i napisał mi kiedyś komentarz chłopak o pięknych oczach,że jestem ładna sliczna itd. Ja weszłam w jego konto i jak zobaczyłam jego oczy to napisałam, ze ma tak śliczne oczy,że jakby był 10cm wyższy to zostalby moim mężem. No i dopiero wtedy on mówi, że spojrzał na mój wzrost i okazało się,że jestem 10cm wyższa. No i więcej nie napisał. Ale był to tez czas gagu gadu i zaczepiania się na tym komunikatorze. No i kiedyś ktoś mnie zaczepil, rozmawiało nam się super, doszło do pokazania zdjęć no i okazało się,że to On! Było trochę śmiechu no ale kontynuowalismy kontakt. Potrafiliśmy spędzić np całą niedziele ze soba na skype. Nigdy jednak nie chciałam się z nim spotkać bo sie wstydzilam,że jestem wyższa. W międzyczasie miałam 2 poważne związki. Minęło tak z 3 lata. On mnie miliony razy namawiał na spotkanie a ja zawsze odmawiałam. Kasowal mnie z listy znajomych ale za każdym restartem znowu mu wyskakiwalam. No i tak był 07.07.2007 kiedy to ja byłam po zerwaniu z moja wielka miłością i piłam z przyjaciółka szampana i nagle odzywa się znowu on i pyta czy sie spotkamy. A ja mówię TAK! I spotkaliśmy się w klubie. No i tak później sie spotykaliśmy jako znajomi, on mnie wyciągał z dolka po byłym. Nawet miałam do ex wrócić ale w ten dzień kiedy to się miało stać nagle zachorowałam jednodniowo w środku lata! I to on przyjechał z lekami a nie ex.... Az po 3 miesiacach uznalismy,że jesteśmy dla siebie idealni i 10cm wzrostu nie może stanąć na drodze do naszego szczęścia! 01.10. W jego urodziny spytał czy kiedyś zostane jego żona. Powiedziałam, że jak kiedys kupi mi pierścionek to tak! Po 6 dniach zamieszkalismy razem. W 2013 oświadczył mi się w końcu w Tajlandii na plaży na phi phi (tam gdzie kręcili niebiańska plaże z dicaprio ) datę ślubu wyznaczylismy na 07.07.2017 w 10 rocznicę 1 spotkania nasz związek jest wg mnie bardzo wyjatkowy, jesteśmy dla siebie najlepszymi przyjaciółmi a to ze jesteśmy razem to zbiór takich sytuacji,że po prostu muszę wierzyć w przeznaczenie )))))
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem fanką tajskiej kuchni i zawsze chciałam spróbować prawdziwych lokalnych przysmaków