trytytka
Fanka BB :)
Trytytka nie wiem wiem tylko, ze matka ciagle jej powtarza zobaczysz juz teraz nie bedziesz dostawala takich prezentow jak do tej pory ! Mloda sama mi to mowila ... Brak slow na ta kobiete najgorsze, ze mloda to przezywa bo przeciez to dziecko i generalnie dzieci maja to do siebie, ze wierza matce a ta jej czasami takie bzdury gada, ze szok
Przykladowo mloda chciala z nami zamieszkac w grudniu ja juz chcialam przerwac starania o dziecko i je odlozyc juz mielismy skladac pozew do sadu o opieke nad mala i wiecie co jej matka jej powiedziala ? Ze jak mloda zezna w sadzie, ze chce z nami mieszkac to ja (matke) zamkna w wiezieniu a jej siostra trafi do domu dziecka !!!
Dzieciak tak sie wystraszyl, ze po nocach nie chciala mi spac jak byla u nas a luby mial na nocki w koncu zapytalam o co chodzi czy ona sie boi czegos no i w koncu mloda powiedziala, ze ona nie chce zeby mama trafila do wiezienia i nie chce z nami mieszkac
No to skoro tak to nie bylo sensu isc do sadu debila z siebie robic ....
takim babom na prawdę powinno się zabierać prawo do opieki bo krzywdzą te swoje dzieci niemiłosiernie...
Ja mam taki spadek formy psycho-fizyczny, że niewiele mi trzeba żeby usiąść i płakać bez powodu... może to ciężka noc, bo budziłam się co chwilę, może hormony...
Toxo nie przechodziłam i też miałam tylko raz robione upomnę się na następnej wizycie...