Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Tez miałam od razu 75 , nie wiem od czego to zależy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny siedzę na glukozie, miałam cytrynowa bardzo smaczna tylko kurde nie wiem czemu lekarz zlecił odrazu 75g w poprzedniej ciąży miałam tylko 50 Wy też mialyscie takie końskie dawki?
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Ja tez 75g ale podobno to zalezy w ktorym tyg sie robi
Dziewczyny siedzę na glukozie, miałam cytrynowa bardzo smaczna tylko kurde nie wiem czemu lekarz zlecił odrazu 75g w poprzedniej ciąży miałam tylko 50 Wy też mialyscie takie końskie dawki?
dobrze, ze uspokoilas babcie, obawiam sie jednak ze juz o tym zapomniała i przy następnej wizycie będzie to samo. Sama opiekowalam sie babcia, człowiek w końcu wyszukuje schematów postępowania zeby ułatwić życie sobie i tej osoby. Np moja babcia każdego popołudnia brała łaskę i szła na drogę, chciała iść do swojego domu (300 km), brałam ja pod ramie i mówiłam to chodz najpierw zjedz, po obiedzie zapomniała o wyprawie a następnego dnia to samo. Ciagle sie szykowała na wesele syna, który zginął 20 lat wcześniej, a ona co niedziele sie chwaliła ze wypowiedzi ksiądz ogłosił. Mój ojciec aż sie pienil ze złości o te bzdury. Moja druga babcia jak sie pokłóci z dziadkiem to mówi, ze ma go dość i wraca do mamy.Bry laski a ja wczoraj sie zdrzemnelam w dzien bo juz nie wyrabialam i w ogole poodpoczywalam wczoraj pozniej bylismy u tesciowej i powiem wam, ze nawet fajnie bylo
Babcia ma demencje starcza luby z tesciowa poszli po zakupy a ja z nia zostalam ledwo wyszli zaraz babcia przydreptala do mnie mowi oni poszli to ja sobie z toba pogadam a co tam no i tak gadalysmy ... Ona swoje wyimaginowane fakty a ja jej zaczelam juz tlumaczyc jak jest bo juz sily nie mialam wysluchiwac glupot ktore gada, ze kuzynka jej zabiera rente i ona pieniedzy nie ma, ze mieszka w hotelu a jej mieszkanie zabral ojciec lubego /a to my tam mieszkamy/ zaczelam jej na spokojnie wszystko tlumaczyc gdzie jest jak sie tam znalazla kto mieszka w jej mieszkaniu co sie dzieje z renta itd i wiecie co? Ona mi na koniec rozmowy az podziekowala, ze jej to wszystko przypomnialam !!!! Biedna az miala lzy w oczach bo mowi, ze nocami spac nie moze tylko modli sie do boga zeby ja zabral jak najszybciej bo ona ma juz dosc mieszkania u obcych i mowi do mnie tak wiesz co dobrze, ze wszystko mi powiedzialas to ja teraz bede pilnowac tej mojej corki i bede grzecznie siedziec przeciez mnie nie wyrzuci stad.
Ja nie wiem dlaczego tesciowa jej nie tlumaczy kim jest skad babcia sie tam wziela gdzie mieszka itd naprawde ... Ja kumam, ze jest ciezko jak babcia takie glupoty wygaduje ale wg mnie jak sie babci wytlumaczy poki jeszcze kuma co nie co to bedzie spokojniejsza a nie bedzie dalej ciagnela tematu i wymyslala kolejne bzdurne fakty ... Chyba, ze to ja taka glupia jestem no juz sama nie wiem ale w oczach widzialam, ze taki spokoj odzyskala i sie uspokajala z kazdym zdaniem.
Biedna nawet corki swojej juz nie poznaje ...
Babcia jest specyficzna jak sie nie odzywasz albo brniesz w jej wyimaginowane opowiesci to jest gorzej bo ona sie nakreca i robi sie nerwowa ...ja rozumiem, ze ona to zapomni malo tego wiem o tym doskonale ale nie wiem po co ja jeszcze bardziej denerwowac skoro mozna ja uspokoic i ona pojdzie sobie spac za moment nie zawracajac nikomu glowy.dobrze, ze uspokoilas babcie, obawiam sie jednak ze juz o tym zapomniała i przy następnej wizycie będzie to samo. Sama opiekowalam sie babcia, człowiek w końcu wyszukuje schematów postępowania zeby ułatwić życie sobie i tej osoby. Np moja babcia każdego popołudnia brała łaskę i szła na drogę, chciała iść do swojego domu (300 km), brałam ja pod ramie i mówiłam to chodz najpierw zjedz, po obiedzie zapomniała o wyprawie a następnego dnia to samo. Ciagle sie szykowała na wesele syna, który zginął 20 lat wcześniej, a ona co niedziele sie chwaliła ze wypowiedzi ksiądz ogłosił. Moja druga babcia jak sie pokłóci z dziadkiem to mówi, ze ma go dość i wraca do mamy.
Dobrze ze wnosisz choć odrobine słońca babci, oni tego potrzebują, choć szybko zapominają. Trzeba wiele cierpliwości żyjąc ze starszymi, dlatego wiele osób obojetnieje a czasem jest zimna i wydaje sie nie mieć serca.
mój tez zaprzecza, ze ma większy, och ci mężczyźni. Tylko juz mi ciasno z nim w kuchni, muszę sie przecisnąć jak chce coś wyjąc. Za niedługo sie nie zmiescimy razem.Witam sie I ja !
Kuzwa musze ogarnac mieszkanie. A mocy brak .
Wczoraj poprasowalam [emoji41] Juz mnie tak wkurzyly te ciuchy na sofie w salonie ze nie bylo opcji trzeba bylo sie brac za to. ( Mowilam ze to zawsze dziala)
Co do rozstepow mam na tylku kilka na cuckach kilka I na udach kilka.ale sa prawie niewidoczne bo stare z wczesniejszych ciazy.
Teraz odpukac nie mam jeszcze .....
No wlasnie jeszcze .zobaczymy czy teraz wyleza dziady .
Nie smaruje sie niczym .bo zapominam I mi szczerze sie nie chce.
Na wysokosci pepka mamy 102 cm.[emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
Zawsze mowilam mojemu ze ma wiekszy brzuch ode mnie mimo iz ja w ciazy . To sie zapieral ze nie !!! Ze on na bank nie ma wiecej cm . I co przynioslam centymetr I zmierzylam dziada.!!
106 cm !!! Haaaaa!
@lenam77 zdrowka kochana !
@Antiope zdrowka dla synka . Bostonka zarazliwe dziadostwo.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też 75 i 2h, w sumie 3 wkłocia :|Tez dwie godziny czekalyscie? Ja przy 50 chyba godzinę..
Jak to trzy? Ja miałam jedno przed wypiciem i drugie będzie za dwie godzinyU mnie też 75 i 2h, w sumie 3 wkłocia :|