reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No właśnie muszę się jakoś tu odnaleźć bo szczerze nigdy z zadnego forum nie joazystalam, a suwaczkow nie zauważyłam :D:D
Czesc Paullaa! no moze nie zauwazylas jesli korzystasz przez app a nie przez strone. ale to nie jest najwazniejsze przynajmniej dla mnie bo ja suwaczka nie mam. nie umiem tez niestety opowiadac o sobie ale jest cos takiego jak lista grudniowek w naszym dziale forum. tam sie zorientujesz kto ile ma lat, ile ma dzieci i skad mniej wiecej jest. ja mam 35 lat i po ponad rocznych przejsciacj czekam na pierwszy porod ktory ma byc prezentem na Mikolaja.
na pocieszenie powiem ze wiekszosc z nas schizuje pomiedzy wizytami. ja na pewno:) jednak innym doradzam radosc z ciazy!:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

reklama
Oooo, nowe Grudniówki ;) witamy serdecznie!
Ja dziś po Empikowych zakupach jestem - kupiłam sobie "Ciężarówką przez 9 miesięcy" :D zaczęłam już czytać nawet i, nie wiem jak Wasze doświadczenia z tą książką, pokładałam się ze śmiechu ;) Na pierwszy rzut oka bardzo fajna i przydatna publikacja.
Pojawił się tu wcześniej wątek różnych aplikacji na telefon - ja również korzystam z Hi Mommy :) i dla mnie jest to urocza apka <3 każdego dnia czytam co Dzidziol nowego potrafi i mam wrażenie, że dzięki temu jesteśmy sobie nawzajem bliżsi, bo mogę być na bieżąco z każdym jego małym postępem :)
Jutro mam dzień wolny od szkoły - jeeej! :D Hurra! Co lepsze, idę podglądnąć Maluszka :) Jestem ciekawa jak będzie wyglądało USG refundowane i przyznam szczerze, że mam co do tego drobne obawy, ale sprawdzę ile Dzidziolowi się urosło przez tydzień :) Nie mogę się doczekać, cała już chodzę!

Hej Paula! Ja tez tu jestem od dzisiaj :-) i tez jestem Paula :-) termin mam z om na 19, a z usg na 28 grudnia... mam 31 lat i juz dwa gluty w domu ;-) tyle o mnie

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam serdecznie nowe mamy. Fajnie że tak nas dużo. I co fajniejsze, sporo babeczek po trzydziestce:)
Lux, z chęcią bym się dopisała do listy, ale powiedz proszę czy zamierzasz ją uporządkować wg terminu porodu? Bo tak by chyba było najczytelniej. Często tam zaglądam bo nie pamiętam jeszcze na jakim kto jest etapie.

Witam się z rana!
Dziś w nocy mały przyszedł do nas wgramolil się między nas i juz było mi źle, ciasno, duszno i zasnąć nie mogłam.do tego filip wywalił nogi i ręce na wszystkie strony świata, a moj J chrapal tak że myślałam że udusze.
Wkurzona, zostałam zmuszona do spania w łóżku Filipa formule [emoji23] między pluszakami.
Tyle co oczy otworzyłam, czuje taki mega głód że niewiem czy mam siły wstać żeby się nie zrzygac.
No tragedia.
Zauważyłam że o ile nie dopuszcze do głodu, dzień jest super, wogole nieciążowy.wieczory też są już lżejsze.
Tylko cyckow nie dotkne bo tak bolą.

A wy jak tam laseczki dzisiaj?

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis tez w miare dobrze, tylko tyle ze juz bym chciała byc po wizycie :)

Tez tak jak ty, zauwazylam ze jak tylko rano zrobie sie glodna to juz mam caly dzień kiepski. Jeszcze z dwa tyg do tylu zaraz po przebudzeniu jadlam wafla ryzowego i dopiero wstawalam. Teraz jesli nie czuje takiego głodu to od razu wstaje i idę jeść śniadanie i jest dobrze :)

U mnie noc spokojnie. Dzieci wyszykowane- mąż właśnie wiezie je do szkoły/ przedszkola. A ja do roboty w której właśnie powinnam byc. Strasznie mi sie nie chce wiec się ociagam ile mogę. Dobrze ze mam ruchomy czas pracy.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewuszki!
Ja dzisiaj jestem strasznie nie wyspana, a jak nie wyspana to zła... mieszkam w malutkim mieście, ale jednak mieście. Co jednak nie przeszkadza mojemu sąsiadowi przewozić jakichś krów czy cielakow i zamykać w w budynku... budynek ten jest dalej od jego domu, więc jemu to wsjo ryba, ale zaraz przy moim :-( przez dosłownie cala noc te cielaki ryczaly, nic nie dało zamknięcie okien (mimo, że duszno i nie ma czym oddychac) i zasuniecie rolet. Dzieci przychodzily, bo spac nie mogły, ja to juz sie rozplakalam. Ręce poprostu opadają. Tacy ludzie powinni mieszkac 10 km w szczerym polu. Jeszcze wspomnę, że gosciu ma hodowlę psow maltanczykow - małe jazgoty, i 'wypalarnie' śmieci, głównie plastików, wszystko pod naszymi oknami...
Wyżalilam sie od rana :-(
Miłego dnia dziewczyny, ja pewnie pozniej będę odsypiac.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry