reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Rano był temat okularów a ja teraz o zegarku. Bardzo się cieszę bo na grouponie udało się trafić na zegarek daniel wellington w fajnej cenie i będę mieć spóźniony prezent imieninowy od męża [emoji4] długo na niego chorowałam.

Smarowanie tym razem odpuszczam. Moja mama rozstępów nie miala, w pierwszej ciąży nie miałam więc może u mnie geny wystarcza ;)
Na te grupony uważaj, bo ludzie sprzedają tam zwyczajne podroby. Jeśli cena znacząco się różni od oryginału to nie ryzykuj lepiej...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na te grupony uważaj, bo ludzie sprzedają tam zwyczajne podroby. Jeśli cena znacząco się różni od oryginału to nie ryzykuj lepiej...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Eee jakieś 50 zl różnicy to chyba nieduża różnica no i zawsze można zwrócić jak coś nie tak. Przynajmniej taką mam nadzieję ;) w końcu Groupon za jakiś standard powinien odpowiadać.

Wodę piję tylko niegazowaną. Wyjątkowo czasem lekko gazowaną. Mąż czasem myśli że jak kupi gazowaną i mi wygazuje to wypiję. Absolutnie nie wypiję, nie lubię posmaku co2 w wodzie.

Woda niegazowana bleee. Smakuje jak kranówa i nigdy nie umiałam się przemóc. Teraz w ciazy pije lekko gazowana a normalnie to gazowana zawsze pilam.
ja mam to samo z niegazowaną. Jak nie ma innej w domu, to muszę sobie do niej dolać jakiegoś soku, albo cytryny, bo inaczej nie jestem w stanie wypić.

Piszecie o smakach, a ja właśnie się rozkoszuję sokiem pomidorowym "D zrobiłam też zapas maślanki, tak na wszelki wypadek, bo ostatnio miałam na nią wielka chęć, ale zero możliwości kupna ;)

reklama
A ja zjadłam dwa pączki z marmoladą, bo od rana za mną chodziły i poprawiłam fasolką po bretońsku. Mniam [emoji3]
Niestety głowa dalej boli...

Do góry