reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux mogę cię pocieszyć mi już wrócił apetyt do normalnego stanu jestem w stanie już jeść wszystko aczkolwiek zachcianek nie mam ... w niedziele zaczynamy 11 tydzien :) ja już wracam do normalności nie jestem ciągle zmęczona jest lepiej fakt nie jest tak jak przed ciążą ale da się żyć !

reklama
Tez uwazam ze test z krwi jest bezsensu to tylko prawdopodobienstwo.Kolezance wyszlo 1;39 i robila amniopunkcje i dzieciatko zdrowe a przez miesiac byla w takim stresie ze nie wspomne.Bardziej trzeba patrzec na usg czy tam wszystko ok bo ten test z krwi to badziectwo - nigdy tego nie zrobie.Przy Nadii nie robilam teraz tym bardziej.

Ja mam od dwóch dni ochotę na chlodnik, wczoraj pojechałam do mojej ulubionej jadlodajni i był chlodnik ale jak zobaczyłam szczawiowa to wygrała. Dzisiaj chciałam sama zrobić chlodnik ale uznałam, że chyba nie umiem i kupiłam gotowy kefir z ogórkiem kiszonym[emoji23]
Ale zrobię ten chlodnik, musze tylko jakiś fajny przepis znaleźć.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
czarownica w lidlu masz chłodnik w takim opakowaniu jak śmietana stoi obok kefirów jogurtów itd ja tam sobie go chwale fajnie kwaśny jest ;)

Lux mogę cię pocieszyć mi już wrócił apetyt do normalnego stanu jestem w stanie już jeść wszystko aczkolwiek zachcianek nie mam ... w niedziele zaczynamy 11 tydzien :) ja już wracam do normalności nie jestem ciągle zmęczona jest lepiej fakt nie jest tak jak przed ciążą ale da się żyć !
no ja wejde zaraz w 9 tydzien i licze, ze te mdlosci lekko spuszcza z tonu

Ja mam od dwóch dni ochotę na chlodnik, wczoraj pojechałam do mojej ulubionej jadlodajni i był chlodnik ale jak zobaczyłam szczawiowa to wygrała. Dzisiaj chciałam sama zrobić chlodnik ale uznałam, że chyba nie umiem i kupiłam gotowy kefir z ogórkiem kiszonym[emoji23]
Ale zrobię ten chlodnik, musze tylko jakiś fajny przepis znaleźć.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ach... a ja bym zjadła botwinkę! :D mniam! Ostatnio też mogłabym żurek na śniadanie, obiad i kolację jeść ;)

reklama
Do góry