reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Antiope, pewnie masz racje z tymi snami, moze byc tak ze organizm jesg zmeczony zlym samopoczuciem..

Wizyte mam dopiero 17 maja.. Ale chyba faktycznie wybiore sie wczesniej..

Wam kochane tez jest tak okropnie zimno ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi marzna stopy [emoji2]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
milenka922 mam to samo, w domu nie odrywam ich od termofora :p
Generalnie tez mi jest non stop zimno, ale np jak mnie rano budza mdlosci to sie czuje jakbys sie gotowala od srodka. Strasznie mi goraco i duszno po przebudzeniu.

W ogóle, to dzisiaj podbrzusze mi się daje we znaki. A dotąd właściwie nie miałam żadnych takich objawów. Nie wiem czy można to uczucie nazwać rozciąganiem, pobolewaniem, czy czymkolwiek tam jeszcze, ale jest to irytujące.
Jakiś czas temu o tym pisalam ze oszaleć idzie bo mnie to wkurzalo. I dobrze wiedziesz ze nie tylko ja tak mialam bo czulam sie jak niewdziecznica jakas. Z tym ze juz organizm uznal to jako "normalność" i przystosowal sie u mnie juz ok

reklama
Do góry