Ha :-) żebym to ja wiedziała - między. 8 a 10. Oficjalnie Tak jak na suwaczku.
Dziś już nie mam brzucha. No może trochę.
Milenka a u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzis ide zobaczyc jaki wyszedl wynik bety bo pecherzyka nie widac bylo . Kalendarzyk pokazuje mi prawdopodobne poczecie 6.04.16 wiec jest poczatek chyba 5tego .dam znac po wizycieHa :-) żebym to ja wiedziała - między. 8 a 10. Oficjalnie Tak jak na suwaczku.
Dziś już nie mam brzucha. No może trochę.
Milenka a u Ciebie?
Ja mam całe życie większą lewą i chłopca, plus mam nadzieję na kolejnego.
Mi cycki zmalały...
Wczoraj zamówiłam rozmiar mniejszy stanik. Buu.. Ale w moich obecnych wiatr hula, że aż przykro.
Na szczęście laktacja nie zanika póki co, a o to się bałam tydzień temu.
Zastanawiam się, czy mogę przejść na zwolnienie już na początku ciąży.
W poprzedniej pracowałam do samego końca. Przestałam tydzień przed terminem (jestem groomerem, strzygę psy, koty, króliki..).
Tym razem całe dnie siedzę z synkiem, a pracuję wieczorami tylko. Niby mało, ale i tam jestem wykończona.
Jednak głupio mi prosić o zwolnienie..
Niby moja działalność, nikomu nie muszę się tłumaczyć, a jednak czuję się jakoś tak nie w porządku.
trzymam kciuki!
oby bylo wszystko dobrze, bo juz mam koszmary i sie boje