kocham te papryczki,moge je jesc ciagle nawet teraz w ciazyJa jeszcze chlopa po Nic nie wysylalam rana mialam smaka na papryczke ostra z serkiem w srodku I arbuza I sama pojechalam no I siedzialam w aucie pol godziny Bo stokrotka w niedziele czynna od 9 he. Do tego dzieciaki zaczely kaszlec wiec popoludniu po syrop do apteki I przy okazji orzeszki pistacjowe z biedronki. Pyszne.
reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
kocham te papryczki,moge je jesc ciagle nawet teraz w ciazy
Wkaszam stale od poczatku ciazy . Tylko w stokrotce Sa w opakowaniu z czerwonymi. A tych czerwonych nie tchne dla chlopa zostawiam slodkie jak nieszczescue
anio0
Ja też jestem "szczęśliwą" posiadaczką wielkiego biustu... teraz jeszcze nie jest on tak napompowany, ale jak zdejmuję stanik, to mam wrażenie, że piersi mi zaraz podłogi sięgną z impetem. Ten stanik sportowy pomagał? Ja się przymierzam do kupna nowego, oczywiście większego. Znowu. Nie wiem jak to będzie w kolejnych miesiącach, staniki chyba na zamówienie będę sprowadzać ;P
Maalosolne w biedroniee juz sa :-)
Mój miał mi kupic ciasteczko jabłkowe z McDonalda a kupił babeczke ale byłam zła :-)
Co do piersi to ja zawsze miałam spore i od podstawówki sypiam w staniku sportowym, a teraz w nocy muszę mieć wolne bo nie zasne :-) a mój szczęśliwy
milenka922
A wiesz juz ktory tydzien u ciebie? Ja sie jutro dowiemJa miesiączkę ostatnia miałam 21.03.16 wiec jestesmy na podobnym etapie [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
ja kupuje je w kauflandzie na wage, maja mega pyszneWkaszam stale od poczatku ciazy . Tylko w stokrotce Sa w opakowaniu z czerwonymi. A tych czerwonych nie tchne dla chlopa zostawiam slodkie jak nieszczescue
agnesis
Ja niestety biustu nie mam tak na co dzień, a teraz bez stanika widać, że podskakują i odstaja
A teraz spojrzałam w tv na master chef junior i od razu przelaczylam, bo slinotok mi się podwoil. Jezu ale głodna się zrobiłam... chyba kfc by mnie zadowolilo, ale mój już nie pojedzie, bo musi wstać o 4
A teraz spojrzałam w tv na master chef junior i od razu przelaczylam, bo slinotok mi się podwoil. Jezu ale głodna się zrobiłam... chyba kfc by mnie zadowolilo, ale mój już nie pojedzie, bo musi wstać o 4
cytrusowa85
No pyszne Lux w kauflandzie sa tez jadlam. Wkaszam kabanosa tarczynski z chrzanem oblednie dobre. No smaki to mam konktetne. Co z tego bedzie zobaczymy. Mam nadzieje ze nie plus dziescia na wadze. Chociaz staram sie jezdzic autem tylko jak daleko mega albo pada wiec spalanie I ruch musi byc tym bardziej ze wtedy krazenie lepsze I cisnienie wyzsze. Taka logiczna rownowaga miedzy jedzeniem a ruchem.
milenka922
Tez to ogladamJa niestety biustu nie mam tak na co dzień, a teraz bez stanika widać, że podskakują i odstaja
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
O, na pistacje też miałam raz chętkę. A u nas dziś brzydko było, padało, więc mi się nie chciało samej iść.Ja jeszcze chlopa po Nic nie wysylalam rana mialam smaka na papryczke ostra z serkiem w srodku I arbuza I sama pojechalam no I siedzialam w aucie pol godziny Bo stokrotka w niedziele czynna od 9 he. Do tego dzieciaki zaczely kaszlec wiec popoludniu po syrop do apteki I przy okazji orzeszki pistacjowe z biedronki. Pyszne.
A co do biustu to ja raczej dużego nie mam, więc miałam nadzieję, że urośnie. Niestety na razie niewiele urósł. Z synkiem to miałam wielki.
reklama
na sniadanko se kabanosy kupilam, bo nic innego rano mi nie wchodziNo pyszne Lux w kauflandzie sa tez jadlam. Wkaszam kabanosa tarczynski z chrzanem oblednie dobre. No smaki to mam konktetne. Co z tego bedzie zobaczymy. Mam nadzieje ze nie plus dziescia na wadze. Chociaz staram sie jezdzic autem tylko jak daleko mega albo pada wiec spalanie I ruch musi byc tym bardziej ze wtedy krazenie lepsze I cisnienie wyzsze. Taka logiczna rownowaga miedzy jedzeniem a ruchem.