reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Nie boli cię blizna po cesarce?
Nie nie boli, ale jak bym czucia nie miała na niej i blisko niej.i tak mam od kiedy powstała.

h4zpgov3o3h14ll7.png

Odcień mojej skóry oślepia oczy [emoji23] wiem wiem [emoji23][emoji23][emoji23]

Ale chciałam wam pokazać dokladnie gdzie czuje ruchy, i te miejsca wskazałam lekarzowi może źle odpisuje wam . tutaj też czuje twardość i zgrubienie wieczorami.

Nawet teraz po naciśnięciu do zdjęcia, czuje ze mnie tam Rozpycha.

Widać blizne po dwóch cc nad spodenkami. Spojenie lonowe mam tak jak kończą się spodenki.

Już sama zglupialam.

Ale czuję wciąż to samo rozpychanie od 4 dni w tych samych rejonach.

1466607137-1d1mld.jpeg

1466607155-1d1mld.jpeg

h4zpgov3o3h14ll7.png
To ja też jakoś w tym miejscu czuję

Grama80@
U mnie info jest tak jak napisałaś w szpitalu, jest zakładka z informacja o możliwości wynajęcia położnej do opieki około porodowej. Mogę tak samo znaleźć sobie jakakolwiek połozna z innego szpitala, żeby towarzyszyła przy moim porodzie (ale nie wiem czy wtedy informuje się szpital o takiej sytuacji)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry