Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Bo mnie dziś tak dziwnie kłuje, że nie wiem czy to blizna, czy po kapuście. Bo nie podobne ani do jenego ani do drugiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie boli, ale jak bym czucia nie miała na niej i blisko niej.i tak mam od kiedy powstała.Nie boli cię blizna po cesarce?
To ja też jakoś w tym miejscu czujęOdcień mojej skóry oślepia oczy [emoji23] wiem wiem [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale chciałam wam pokazać dokladnie gdzie czuje ruchy, i te miejsca wskazałam lekarzowi może źle odpisuje wam . tutaj też czuje twardość i zgrubienie wieczorami.
Nawet teraz po naciśnięciu do zdjęcia, czuje ze mnie tam Rozpycha.
Widać blizne po dwóch cc nad spodenkami. Spojenie lonowe mam tak jak kończą się spodenki.
Już sama zglupialam.
Ale czuję wciąż to samo rozpychanie od 4 dni w tych samych rejonach.
Ja mam 14 z miesiaczki ale pewnie ok 7 urodze przez cc . jeszcze poczujemy kopniaka. Hehe to moje będzie mikolajek albo mikolajkowa a Twoje na święta albo sylwester hehe24/30 grudnia mam dwa, jeden z om drugi z usg