reklama
madzialenka3009
Fanka BB :)
Tak mnie dzisiaj głowa boli, że nie daję rady...
Dzięki Bogu że w de opieka zdrowotna nie ma porównania z Pl.wiesz co, jak mam isc o piatej rano do przychodni z ze starymi babciami koczowac i sie klocic kto byl pierwszy to ja podziekuje, wole zaplacic...u nas takie kolejki w przychodni, ze plakac sie chce
Ja ogólnie nie płacę za nic, mój lekarz ms swója przychodnie tam ma swoje laboratorium itp. Przychodzę na wizytę, ważenie, ciśnienie, krew, mocz. Jak wchodzę na swoją godzinę lekarz już ma moje wyniki z moczu. Krew przy następnej wizycie jest omawiana chyba że coś złego to dzwonią aby przyjść szybciej.
Ma swoje całe piętro. Przychodzę i wszystko za jednym zamachem robię tylko pokoje zmieniam.
I wiem też że przy porodzie on też będzie ze mną na pewno jak i połozne z jego przychodni, gdyż ma swoją klinikę w której będę rodzic.klinike prowadzi razem ze swoim ojcem.obaj rozmawiają po polsku dzięki Ci Boże!!!
Jedyne co mnie denerwuje jak narazie to jest taki niedostępny jakby, taki dystyngowany, panisko. Być może że krótko go znam. Bo ja swojska baba jestem i pożartowac lubię [emoji6][emoji6] a przy nim boję się palnać coś głupiego [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
połóż się i śpij. Paracetamol moze pomóc.Tak mnie dzisiaj głowa boli, że nie daję rady...
Pij dużo wody.
ja Ty i Joshi podobny termin mamyWłaśnie się dowiedziałam, że jednak nie mam pappa w abonamencie wiec polecę 350zl. Ale trzeba to trzeba. W połowie czerwca mam robić to pewnie Ty Lux tak samo bo my przecież ciążówki bliźniaczki
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
mnie od kilku dni boli, ale ja choruje na migreny wiec...ale te bole to jakies inneTak mnie dzisiaj głowa boli, że nie daję rady...
Może pogoń krew? Czyli gorąca woda do miski i zanurz stopy do kostek, a na skronie chłodny okład. Ciśnienie w normie?połóż się i śpij. Paracetamol moze pomóc.
Pij dużo wody.
madzialenka3009
Fanka BB :)
Idę się zdrzemnąć może przejdzie. Dzięki
I co masz dwie karty ciąży?Ja się nie przyznałam do prywatnych wizyt. Wiem, że lekarze nfz różnie na to patrzą.
reklama