reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Wasze zdrowie!! II sniadanie ;)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    89,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
wiesz co, jak mam isc o piatej rano do przychodni z ze starymi babciami koczowac i sie klocic kto byl pierwszy to ja podziekuje, wole zaplacic...u nas takie kolejki w przychodni, ze plakac sie chce
Dzięki Bogu że w de opieka zdrowotna nie ma porównania z Pl.
Ja ogólnie nie płacę za nic, mój lekarz ms swója przychodnie tam ma swoje laboratorium itp. Przychodzę na wizytę, ważenie, ciśnienie, krew, mocz. Jak wchodzę na swoją godzinę lekarz już ma moje wyniki z moczu. Krew przy następnej wizycie jest omawiana chyba że coś złego to dzwonią aby przyjść szybciej.
Ma swoje całe piętro. Przychodzę i wszystko za jednym zamachem robię tylko pokoje zmieniam.
I wiem też że przy porodzie on też będzie ze mną na pewno jak i połozne z jego przychodni, gdyż ma swoją klinikę w której będę rodzic.klinike prowadzi razem ze swoim ojcem.obaj rozmawiają po polsku dzięki Ci Boże!!!

Jedyne co mnie denerwuje jak narazie to jest taki niedostępny jakby, taki dystyngowany, panisko. Być może że krótko go znam. Bo ja swojska baba jestem i pożartowac lubię [emoji6][emoji6] a przy nim boję się palnać coś głupiego [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry