Ola0303
Fanka BB :)
Grattulacje @noemi87 i @Antiope ! super wiesci!
@Luxuorius super ze maz będzie mial pracę i wszystko sie ulozy zobaczysz
@majka23x tez mam tak samo...dziwne uczucie..
@elifit czyli nie jestes sama. Trzymam kciuki!
@aneta_ck no to niezly ssak z Twojej coreczki ♡ podziwiam ze tyle zeczy ogarniasz..no ale mama nie ma wymowek i wyjscia
@joshi nie denerwuj sie zaraz bedziesz miala swojego bobaska.
Maz wyjechal do pracy i ja juz spac nie moge..denerwuje sie.. wole jak jest przy mnie. Nic sie nie dzieje poki co. Ciagle leci duzo bezbarwnego sluzu nic wiecej..a no i boli wszystko na dole jak bolalo. Humor taki sobie bo czekanie jest najgorsze. Juz nawet stwierdziłam ze moge rodzic w ta Wigilie im blizej terminu tym bardziej mi obojetne. w Wigilie chociaz bedzie maz i mnie zawiezie. Wczoraj wieczorem sie poplakalam chyba z bezsilnosci a maz dzielnie mnie pocieszal.
Wyczuwam wlasnie skurcze... pewnie te co zwykle.
Pozdrawiamy z Franiem:*
@Luxuorius super ze maz będzie mial pracę i wszystko sie ulozy zobaczysz
@majka23x tez mam tak samo...dziwne uczucie..
@elifit czyli nie jestes sama. Trzymam kciuki!
@aneta_ck no to niezly ssak z Twojej coreczki ♡ podziwiam ze tyle zeczy ogarniasz..no ale mama nie ma wymowek i wyjscia
@joshi nie denerwuj sie zaraz bedziesz miala swojego bobaska.
Maz wyjechal do pracy i ja juz spac nie moge..denerwuje sie.. wole jak jest przy mnie. Nic sie nie dzieje poki co. Ciagle leci duzo bezbarwnego sluzu nic wiecej..a no i boli wszystko na dole jak bolalo. Humor taki sobie bo czekanie jest najgorsze. Juz nawet stwierdziłam ze moge rodzic w ta Wigilie im blizej terminu tym bardziej mi obojetne. w Wigilie chociaz bedzie maz i mnie zawiezie. Wczoraj wieczorem sie poplakalam chyba z bezsilnosci a maz dzielnie mnie pocieszal.
Wyczuwam wlasnie skurcze... pewnie te co zwykle.
Pozdrawiamy z Franiem:*