reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny ratunku... jak wiadomo termin minal 2 grudnia, jesli nic nie ruszy w poniedzialek z torbami.. wyobrazcie sobie ze od rana mi idzie z dwoch stron !!! Zarazilam sie od faceta :( jestem wykonczona. Aktualnie juz sie uspokoilo jednak kolacze mi serducho i strasznie jestem oslabiona bo od rana zjadlam pol banana :( co byscie zrobily na moim miejscu ??? bardzo sie boje ze jak mnie na oddzial wezma to cesarka bo jestem obolala oslabiona.. brzuszek okej czuje ruchy ale jest bardzo bardzo wysoko :(

reklama
@Mamajasia25 ale nie wiem czy ja dobrze zrozumialam bo moze ty sie oczyszczasz? to nie najgorzej. dzis leciutko podjedz lekkostrawnie. W razie czego w poniedzialek 5 wiec jeszcze z dzien moga poczekac wiec czas na kroplowke jest.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Dzis troszke lepiej jednak brzuch boli nadal jak na okres jednak ten bol sie nie nasila. Ale przynajmniej moge jesc. Caly dzień bedziemy odpoczywać i zobaczymy co to jutro się będzie działo

Dzień dobry niedzielnie :)
U nas zima [emoji300] [emoji301] [emoji300][emoji301] [emoji300]

Dziś ostatni dzień w domu w dwupaku. Jutro szpital uch.. w dzisiejszych planach są pierniki oraz domowa sesja Mikołajkowa :) [emoji318] [emoji328]

Rodzić nie rodze.. braxtony są bardzo nieregularne. A noc spokojna.

Miłego dnia

♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

@Tuiles lekarz kazał mi się stawić bo mam do tego szpitala daleko ok 100km. A oprócz tego zwolnienie mam do jutra a mój lekarz prowadzący już nowego mi nie wystawi bo on mnie zaprasza na cc, macierzyńskiego nie chcę tracić.

♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Witam się nadal w dwupaku[emoji6]

Noc nawet przyjemna. Usnęłam szybko i w nocy tylko na siku raz się budziłam.

@elifit jak w poniedziałek będziesz w szpitalu, to cc, czy najpierw wywołują?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry