reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Nie zna sie dnia ani godziny niestety, nawet te z planowanym cc mogą się zaskoczyć wcześniej. Wszystko zalezy od..no właśnie, od czego ? Rozwoju dziecka?, naszej budowy?, sytuacji/okolicznosci ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Noo właśnie moja koleżanka miała mieć planowane 2.11 a dziś się rozpakowała :)

Ja leżę. Strasznie mi mała ciśnie na żołądek i mi niedobrze :/

reklama
Wszyscy się rozpakowuja. Aż zaczynam się bać.
Trzymajcie się dziewczyny jak najdłużej.

Wczoraj na forum bliźniaków były dwie informacje. Jedna mama straciła jedną z bliźniaczek. Płuca jej się nie rozwinęły a najgorsze jest to że miała jednojajowe i druga córka przypomina jej o stacie bo są identyczne.
Druga mama też urodziła i też jedno dziecko ma problemy. Przywieźli je do innego szpitala bo nie mieli sprzętu aby ratować dziecko i teraz każde dziecko w innym szpitalu :(
Zaczynam się obawiać, że u mnie też coś będzie nie tak z jednym z dzieci.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj na forum bliźniaków były dwie informacje. Jedna mama straciła jedną z bliźniaczek. Płuca jej się nie rozwinęły a najgorsze jest to że miała jednojajowe i druga córka przypomina jej o stacie bo są identyczne.
Druga mama też urodziła i też jedno dziecko ma problemy. Przywieźli je do innego szpitala bo nie mieli sprzętu aby ratować dziecko i teraz każde dziecko w innym szpitalu :(

Nie czytaj takich rzeczy! Nie nakręcaj sie niepotrzebnie [emoji8]

Dziewczyny tak sobie myśle, ze moze przestaniemy sie ciagle nawzajem nakręcać i podgrzewać temat samymi złymi rzeczami i prorokować wcześniejsze rozpakowanie? Bo widac, ze wiele z nas sie wtedy tylko duzo mocniej stresuje i samo to moze spowodować tak zwana samospełniająca sie przepowiednie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tak sobie myśle, ze moze przestaniemy sie ciagle nawzajem nakręcać i podgrzewać temat samymi złymi rzeczami i prorokować wcześniejsze rozpakowanie? Bo widac, ze wiele z nas sie wtedy tylko duzo mocniej stresuje i samo to moze spowodować tak zwana samospełniająca sie przepowiednie...

Ja sie boje ze przenosze ostatnio [emoji23]
Masz racje tak w ogole, kazdy ma stresa...

Nie mozesz tak myśleć! Widzisz, moje dziecko ma poszerzone miedniczki, najpierw w jednej nerce teraz juz w dwoch. I to moze byc wszystko albo nic, tzn moze byc chory jak sie urodzic, a noze byc tak ze sie wysiusia i wszystko wroci do normy.. jakbym sie miala nastawiac na ta gorsza opcje to bym juz w ogole nie dala rady :( Wole myslec ze bedzie dobrze.. Nie powinno sie na siebie sprowadzac na siebie negatywnych mysli!

Czy ja wiem ? Mi sie wydaje ze bardziej kazda to pisze zeby sie wygadac.. no bo gdzie jak nie tu ? Martwie sie, mam problem lub pytanko no to pisze tutaj, bo przechodzimy to samo ;)

Czy ja wiem ? Mi sie wydaje ze bardziej kazda to pisze zeby sie wygadac.. no bo gdzie jak nie tu ? Martwie sie, mam problem lub pytanko no to pisze tutaj, bo przechodzimy to samo ;)

I myślę że chciałbyśmy wiedzieć kiedy któraś trafia do szpitala choćby po to by się nie martwić i zaoferować wsparcie.
Daarika teraz potrzebuje kciuków.

reklama
Do góry