reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Nie zna sie dnia ani godziny niestety, nawet te z planowanym cc mogą się zaskoczyć wcześniej. Wszystko zalezy od..no właśnie, od czego ? Rozwoju dziecka?, naszej budowy?, sytuacji/okolicznosci ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Noo właśnie moja koleżanka miała mieć planowane 2.11 a dziś się rozpakowała :)

Ja leżę. Strasznie mi mała ciśnie na żołądek i mi niedobrze :/

reklama
Wszyscy się rozpakowuja. Aż zaczynam się bać.
Trzymajcie się dziewczyny jak najdłużej.

Wczoraj na forum bliźniaków były dwie informacje. Jedna mama straciła jedną z bliźniaczek. Płuca jej się nie rozwinęły a najgorsze jest to że miała jednojajowe i druga córka przypomina jej o stacie bo są identyczne.
Druga mama też urodziła i też jedno dziecko ma problemy. Przywieźli je do innego szpitala bo nie mieli sprzętu aby ratować dziecko i teraz każde dziecko w innym szpitalu :(
Zaczynam się obawiać, że u mnie też coś będzie nie tak z jednym z dzieci.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj na forum bliźniaków były dwie informacje. Jedna mama straciła jedną z bliźniaczek. Płuca jej się nie rozwinęły a najgorsze jest to że miała jednojajowe i druga córka przypomina jej o stacie bo są identyczne.
Druga mama też urodziła i też jedno dziecko ma problemy. Przywieźli je do innego szpitala bo nie mieli sprzętu aby ratować dziecko i teraz każde dziecko w innym szpitalu :(

Nie czytaj takich rzeczy! Nie nakręcaj sie niepotrzebnie [emoji8]

Dziewczyny tak sobie myśle, ze moze przestaniemy sie ciagle nawzajem nakręcać i podgrzewać temat samymi złymi rzeczami i prorokować wcześniejsze rozpakowanie? Bo widac, ze wiele z nas sie wtedy tylko duzo mocniej stresuje i samo to moze spowodować tak zwana samospełniająca sie przepowiednie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tak sobie myśle, ze moze przestaniemy sie ciagle nawzajem nakręcać i podgrzewać temat samymi złymi rzeczami i prorokować wcześniejsze rozpakowanie? Bo widac, ze wiele z nas sie wtedy tylko duzo mocniej stresuje i samo to moze spowodować tak zwana samospełniająca sie przepowiednie...

Ja sie boje ze przenosze ostatnio [emoji23]
Masz racje tak w ogole, kazdy ma stresa...

Nie mozesz tak myśleć! Widzisz, moje dziecko ma poszerzone miedniczki, najpierw w jednej nerce teraz juz w dwoch. I to moze byc wszystko albo nic, tzn moze byc chory jak sie urodzic, a noze byc tak ze sie wysiusia i wszystko wroci do normy.. jakbym sie miala nastawiac na ta gorsza opcje to bym juz w ogole nie dala rady :( Wole myslec ze bedzie dobrze.. Nie powinno sie na siebie sprowadzac na siebie negatywnych mysli!

Czy ja wiem ? Mi sie wydaje ze bardziej kazda to pisze zeby sie wygadac.. no bo gdzie jak nie tu ? Martwie sie, mam problem lub pytanko no to pisze tutaj, bo przechodzimy to samo ;)

Czy ja wiem ? Mi sie wydaje ze bardziej kazda to pisze zeby sie wygadac.. no bo gdzie jak nie tu ? Martwie sie, mam problem lub pytanko no to pisze tutaj, bo przechodzimy to samo ;)

I myślę że chciałbyśmy wiedzieć kiedy któraś trafia do szpitala choćby po to by się nie martwić i zaoferować wsparcie.
Daarika teraz potrzebuje kciuków.

reklama
Do góry