reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Sory, musiałam się wyglądać..... :(
Jakos mnie to nie dziwi kazdy by nie wytrzymal ... Na porod tez mu wolnego nie da ? Najbardziej mnie wkurza, ze czlowiek sie uczy poswieca sie a i tak g... z tego ma. Ludzie na produkcji sa bardziej szanowani niz twoj mąż jako inzynier nikt normalny by tego nie wytrzymal i wcale sie nie dziwie, ze chce zmienic prace

thgfflw1k3inkyc3.png

Jest to możliwe jeżeli pęcherz płodowy ma jakieś niewielkie pęknięcie nie przy ujściu ale w górnej części. Z synkiem miałam dużo problemów w ciąży i przy bodzajze echo serca wyszło , że bardzo spada ilość wód plodowych i miałam to monitorowane. W aptece internetowej zamawialam wkładki , które przy saczących się wodach plodowych miały zmieniać kolor. Ale na usg myślę, że wyszlyby jakieś nieprawidłowości ...
Izu , a może Szymus mocno uciska Ci na pęcherz poprostu i stąd te plamy ?
Nie, mocz to nie jest na pewno bo ja mam urobilinogen w moczu i mam bardzo ciemny kolor, nawet przy podcieraniu na papierze sie bardzo wyroznia za kazdym razem, a to bylo bezbarwne. Nie wiem, moze tyle wydzieliny mam ?

Tez myslalam o tych wkladkach, i chyba kupie w poniedzialek.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, mocz to nie jest na pewno bo ja mam urobilinogen w moczu i mam bardzo ciemny kolor, nawet przy podcieraniu na papierze sie bardzo wyroznia za kazdym razem, a to bylo bezbarwne. Nie wiem, moze tyle wydzieliny mam ?

Ja mam taka wodnista wydzieline teraz pytalam gina o to ale mowil ze to normalne mimo wszystko bym na twoim miejscu to sprawdzila

thgfflw1k3inkyc3.png

A te wkladki z apteki do oznaczania wod plodowych?
Apteka 20 km od nas, maz w pracy.. musze czekac do poniedzialku. Jak mnie "zaleje" znowu to najwyzej na ip podjedziemy jak mąż wróci z pracy. Ale to chyba tyle wydzieliny.. nie wiem sama.. biore tez luteine.. moze gdzies przez te skurcze zwiekszyla sie ilosc sluzu. Ktoz to wie.

No i mąż powiedział że w poniedziałek nie będzie w pracy bo na groby jedziemy
A szefu, że jak ktoś nie przyjdzie to wylatuje na zbity pysk. I że roboty na zimę nie będzie i moooze kogoś zatrudni dopiero od marca bo musi ciąć na kosztach. Wkurzona jestem. Powiedziałam by m poszedł na l4 w takim razie id poniedziałku.
Teraz siedzi na kompie i szuka pracy.
Nie wiem, ciężko będzie teraz się wyprowadzić. Nie wiemy co robić.
A to wy nie macie swojego m?
Przyjro mi Lola że się tak sypie. Mam nadzieję że to początek zmiany na lepsze bo rzeczywiście nieciekawie w tej robocie.

Może być wydzielina ja tak miewam że aż mokro w majtkach.
Ale najlepiej właśnie sprawdzić wkładkami

Może być wydzielina ja tak miewam że aż mokro w majtkach.
Ale najlepiej właśnie sprawdzić wkładkami
No mi dzis przelalo wkladke, majtki i na spodniach plama byla, i to nie taka malutka.
Ale sie to nie powtorzylo, wkladka tylko troche mokra ale tak jak zwykle. Mowie Wam, trzecia ciaza a ja czuje sie glupsza niz w tej pierwszej kiedy nie mialam pojecia o niczym [emoji23]

reklama
Powaznie przy 8 cm rozwarcia nic Ci nie wylecialo ? Myslalam ze chociaz czop jakis czy cos.. i ja caly czas jestem swiecie przekonana ze dopoki nie ma krwi, czopa z krwią czy wód to nie mam co panikowac, a tu takie jaja ze jednak moze byc to poród talie skurcze

Absolutnie nic. Ani w domu ani w szpitalu nawet po tym badaniu gdy ginka powiedziała ze 8cm to jeszcze czekalam Bo poszla naradzac sie z ordynatorem co do decyzji co robimy. Nic mi dolem nie wylecialo

Do góry