Ruda94
Początkująca w BB
Ach... jeszcze tylko dwie godzinki i do domu! A Wy? Jesteście w pracy czy leniuchujecie?
W pracy od 11 i pewnie do 19 będę, zależy jaka pogoda będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ach... jeszcze tylko dwie godzinki i do domu! A Wy? Jesteście w pracy czy leniuchujecie?
Mnie jajniki nie ale brzuch boli bo maciczka sie pewnie rozciaga ale mam zalecenia brac nospe forte ptofilaktycznie
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
pobolewaja Was czasami jajniki?
Joshi ale mi teraz z tym eklerkiem wkrecilas tez bym teraz zjadla, tutaj sa , nie tak dobre jak Polskie, ale chyba przyatakuje po pracy Ogolnie za mna chodzi ciacho, ale takie biszkoptowo-kremowe. Taki tort z truskawkami bylby idealny. Jutro mam wolne wiec bede kombinowac w kuchni
Lux mnie pobolewal prawy, ale od paru dni cisza.
Jeju Dziewczyny jak mi dziś niedobrze!!!! takich mdłości to ja jeszcze nie miałam...
dokladnie u mnie to samo ! choc teraz jak pochodzilam to tez czuje ,jak bym okres miala zaraz dostacBrzuch też czasem czuję, ale przeważnie wieczorem jak już leżę.
ja na dzis tez koniec roboty , tym bardziej ze brzuch czuje jakos dziwnie.
Mi jak za dlugo stoje w pracy tez boli nie mozna sie przemeczac !dokladnie u mnie to samo ! choc teraz jak pochodzilam to tez czuje ,jak bym okres miala zaraz dostac
ja na dzis tez koniec roboty , tym bardziej ze brzuch czuje jakos dziwnie.
zalegam i nie wstaje !
matko ja tez jak zombie chodze ! kotary na oczach same sie zamykaja to byl jeden z moich pierwszych objawow ze zaciazylam.Karelka mdlosci dobry znak, mnie jakos uspokoaja...zaraz tu usne przysiegam
ja zalegam juzAch... jeszcze tylko dwie godzinki i do domu! A Wy? Jesteście w pracy czy leniuchujecie?
mnie tez te podbrzusze meczy i na psyche siada ze cos sie zlego dzieje.Jakiś czas temu o tym pisalam ze oszaleć idzie bo mnie to wkurzalo. I dobrze wiedziesz ze nie tylko ja tak mialam bo czulam sie jak niewdziecznica jakas. Z tym ze juz organizm uznal to jako "normalność" i przystosowal sie u mnie juz ok
u mnie 30 dc bylo objawem to, ze mdlosci dostalam i okres dzien wczesniej nie przyszedl i jajniki boalaly i klul brzuchmatko ja tez jak zombie chodze ! kotary na oczach same sie zamykaja to byl jeden z moich pierwszych objawow ze zaciazylam.
ja zalegam juz
mnie tez te podbrzusze meczy i na psyche siada ze cos sie zlego dzieje.
proboje sobie tlumaczyc te bole rozciaganiem macicy, gdyz nie jest to silny bol a taki miesiaczkowy bardziej.
u mnie dokladnie to samo , tylko bez tych mdlosci , plus sennosc , siku jakos czesciej zaczelam latac, i cycki bolaly.u mnie 30 dc bylo objawem to, ze mdlosci dostalam i okres dzien wczesniej nie przyszedl i jajniki boalaly i klul brzuch