reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
pobolewaja Was czasami jajniki?

mnie czasami jak nie jeden to drugi cos zakuje znienacka !

Joshi ale mi teraz z tym eklerkiem wkrecilas :-D tez bym teraz zjadla, tutaj sa , nie tak dobre jak Polskie, ale chyba przyatakuje po pracy :p Ogolnie za mna chodzi ciacho, ale takie biszkoptowo-kremowe. Taki tort z truskawkami bylby idealny. Jutro mam wolne wiec bede kombinowac w kuchni :tak:

Lux mnie pobolewal prawy, ale od paru dni cisza.

no ja sama sobie ochoty narobilam ! durna siedze i tylko mysle co bym zjadla ;)

Jeju Dziewczyny jak mi dziś niedobrze!!!! :( takich mdłości to ja jeszcze nie miałam...

wspolczoje !
Moja trzecia ciaza i z zadnym jak narazie mdlosci nie bylo !

DZIEWCZYNY
moim zdaniem to baby w ciazy powinny miec zakaz wjazdu do sklepu !!!
Poszlam do sklepu tylko po sol do zmywarki i po worki na smieci. wyszlam bez soli i workow ,ale za to z sokiem pomidorowm , sloikiem nutelli , nalesnikami ( gotowe) , dzemem truskawkowym , bita smietana w sprayu , i naladowalam sobie jeszcze pitaje - myslac w duszy a co se bede zalowac co nie !!!
Matko wszstko bym w tym sklepie chciala zjesc, MASAKRA jakas,
Jakaz zadowolona wrocilam z zakupow :biggrin2::biggrin2: , do czasu az sie nie zjarnelam ze tak naprawde tego co potrzebowalam i tak nie wzielam !!!

Ja w pracy, ale juz mysle o jutrze i wolnym :p koncowka miesiaca, wiec mam w pip roboty a totalny brak weny. Zaraz mojego M wysle po torcik truskawkowy - czuje, ze po nim nabiore mocy do pracy :D

Karelka mdlosci dobry znak, mnie jakos uspokoaja...zaraz tu usne przysiegam
matko ja tez jak zombie chodze ! kotary na oczach same sie zamykaja ;) to byl jeden z moich pierwszych objawow ze zaciazylam.
Ach... jeszcze tylko dwie godzinki i do domu! :D A Wy? Jesteście w pracy czy leniuchujecie?
ja zalegam juz :biggrin2::biggrin2:

Jakiś czas temu o tym pisalam ze oszaleć idzie bo mnie to wkurzalo. I dobrze wiedziesz ze nie tylko ja tak mialam bo czulam sie jak niewdziecznica jakas. Z tym ze juz organizm uznal to jako "normalność" i przystosowal sie u mnie juz ok
mnie tez te podbrzusze meczy i na psyche siada ze cos sie zlego dzieje.
proboje sobie tlumaczyc te bole rozciaganiem macicy, gdyz nie jest to silny bol a taki miesiaczkowy bardziej.

matko ja tez jak zombie chodze ! kotary na oczach same sie zamykaja ;) to byl jeden z moich pierwszych objawow ze zaciazylam.

ja zalegam juz :biggrin2::biggrin2:

mnie tez te podbrzusze meczy i na psyche siada ze cos sie zlego dzieje.
proboje sobie tlumaczyc te bole rozciaganiem macicy, gdyz nie jest to silny bol a taki miesiaczkowy bardziej.
u mnie 30 dc bylo objawem to, ze mdlosci dostalam i okres dzien wczesniej nie przyszedl i jajniki boalaly i klul brzuch

reklama
Do góry