mnie cale cycki, oszaleje zarazKogo jeszcze sutki bola ?
reklama
creativo
Fanka BB :)
Lux ja tez nie mam tzn sama mi nie wyplywa ale to o niczym nie swiadczyja nie mam tej slynnej siary jeszcze
Ciasto robie drozdzowe bez wyrabiania ciekawe czy wyjdzie [emoji14]
LisiaMama
Jeśli witamina C zwiększa mase urodzeniową to dziękuję. My już mamy 2.200!
Zadzwoniłam z tym pytaniem do mojego prowadzącego, bo jak chciałam kupić witaminę C w aptece i babka zapytała czy to dla mnie to nawrzeszczała na mnie, ze w ciąży nie można i ze mi nie sprzeda [emoji50] zatkało mnie szczerze mówiąc i dopytałam lekarza to sie tylko śmiał kazał brać i głupot nie słuchać [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a ja myje naczynia, Tomek jechal ze swoja mama myc pomniki i pod wieczor wroci, konczy mu sie chororobwe powoli i do paracy wraca, w koncuLux ja tez nie mam tzn sama mi nie wyplywa ale to o niczym nie swiadczy
Ciasto robie drozdzowe bez wyrabiania ciekawe czy wyjdzie [emoji14]
creativo
A jak ta noga ?a ja myje naczynia, Tomek jechal ze swoja mama myc pomniki i pod wieczor wroci, konczy mu sie chororobwe powoli i do paracy wraca, w koncu
dzieki, lepiej, moze auto prowadzic normalnie, ale jak za mocno nadepnie to lekko boliA jak ta noga ?
creativo
Dobrze, ze tylko tak sie to skonczylo ...dzieki, lepiej, moze auto prowadzic normalnie, ale jak za mocno nadepnie to lekko boli
reklama
tamten chlopak bure dostal ostra...i jest ponoc bardziej ostrozny terazDobrze, ze tylko tak sie to skonczylo ...