Agucha mój brzuch podobnie wygląda, tylko, że ja grubsza jestem, więc się pewnie nie aż tak rzuca w oczy.
To Ci nawet zazdroszczę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agucha mój brzuch podobnie wygląda, tylko, że ja grubsza jestem, więc się pewnie nie aż tak rzuca w oczy.
E tam, ja się już nie mogę doczekać porządnego brzucha ciążowego. Twój to przynajmniej nie ma wątpliwości, że ciążowy, a przy moim ktoś sobie może pomyśleć, że to tłuszcz (pomimo, że ja choć nie najmniejsza, to brzucha nigdy nie miałam).To Ci nawet zazdroszczę :-)
Agnesis ostatnio czekając u lekarza na wizytę wyczytałam w jakimś maminym czasopiśmie, że większa lewa pierś w ciąży sugeruje dziewczynkę , a prawa chłopca Ciekawa teoria prawda ? Ciekawe czy u Ciebie się sprawdzi
Póki co u mnie mdłości ustąpiły przynajmniej trochę , ale pilnuje co jem i ile , bo w pierwszej ciąży przybrałam 25 (nie wiem kiedy) i niby zrzuciłam wszystko zostało mi tylko 2 kg, ale mimo wszystko...
Agnesis ostatnio czekając u lekarza na wizytę wyczytałam w jakimś maminym czasopiśmie, że większa lewa pierś w ciąży sugeruje dziewczynkę , a prawa chłopca Ciekawa teoria prawda ? Ciekawe czy u Ciebie się sprawdzi
Póki co u mnie mdłości ustąpiły przynajmniej trochę , ale pilnuje co jem i ile , bo w pierwszej ciąży przybrałam 25 (nie wiem kiedy) i niby zrzuciłam wszystko zostało mi tylko 2 kg, ale mimo wszystko...
Mam tak samo Też się łudzę, że mój brzuszek się jeszcze nie rzuca w oczy, ubieram coraz to luźniejsze ubrania, ale wiem, że i tak już w pracy zaczynają coś podejrzewać... czas chyba do dyrekcji się udać i przekazać, że jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to od września nie wracamE tam, ja się już nie mogę doczekać porządnego brzucha ciążowego. Twój to przynajmniej nie ma wątpliwości, że ciążowy, a przy moim ktoś sobie może pomyśleć, że to tłuszcz (pomimo, że ja choć nie najmniejsza, to brzucha nigdy nie miałam).
Ja znowu mam plamienia. No zwariuje przeciez. Pomarudze Wam trochę dziewczynki. Jak to jest. Caly dzien spokój a teraz znowu. Nie wiem co z tym zrobic. Dziś jestem z synem sama w domu bo maz idzie do pracy na 13 i wraca o 23. Kurde chyba jutro odwiedzę lekarza znowu. Oszalec z tym idzie. Chcialabym troszke spokoju i zebym mogla jak czlowiej docZekać do terminu wizyty
super, ze wrocily! ja sie rano obudzilam i nic, wstalam, pochodzilam i zaczely mnie brac i niedobrze mi, w dzien pewnie hardkor bedzie...a piersi bola jak szaloneAnio0 ja miałam kiedyś koleżankę 155 cm, 45 kg, a do tego biust w rozmiarze nie wiem jakim, ale naprawdę duży ten biust miała. Ona wtedy nosiła się z zamiarem poddania operacji zmniejszenia biustu, bo mówi, że jej kręgosłup nie wyrabia. Wcale się nie dziwię, choć jej chłopak nie chciał o tym słyszeć. Nie wiem jak to się u niej skończyło, bo nam się kontakt urwał.
Agucha no to nie tracę nadziei
Jezu, mdłości mi wróciły. Bleee