reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Agnesis kfc dowozi do domu i kartą można płacić :-) tylko nie wiem jaka min kwota zamówienia :-/

Anio0 mi piersi urosły w wakacje miedzy 4 a 5 kl pdst. z miseczki A do D ...... rozstępy miałam po porostu straaaaszneee i lekarka kazała mi wtedy sypiac w staniku sportowym żeby się przez noc nie "rozjezdzaly"... i tak sie przyzwyczaiłam...ale i tak pierwsza ciąża je zmasakrowala.. jeden cycek byl wiekszy od głowy i staniki kupowałam na placu od ruskich bo w sklepie nie bylo możliwości znaleźć takiego rozmiaru

Ja niestety biustu nie mam tak na co dzień, a teraz bez stanika widać, że podskakują i odstaja :laugh2:

A teraz spojrzałam w tv na master chef junior i od razu przelaczylam, bo slinotok mi się podwoil. Jezu ale głodna się zrobiłam... chyba kfc by mnie zadowolilo, ale mój już nie pojedzie, bo musi wstać o 4 :(
Mnie się z kolei wkręciły frytki z Maca.... Mmmmmm!

Ja niestety biustu nie mam tak na co dzień, a teraz bez stanika widać, że podskakują i odstaja :laugh2:

A teraz spojrzałam w tv na master chef junior i od razu przelaczylam, bo slinotok mi się podwoil. Jezu ale głodna się zrobiłam... chyba kfc by mnie zadowolilo, ale mój już nie pojedzie, bo musi wstać o 4 :(
Mnie się z kolei wkręciły frytki z Maca.... Mmmmmm!
Agnesis kfc dowozi do domu i kartą można płacić :-) tylko nie wiem jaka min kwota zamówienia :-/

Anio0 mi piersi urosły w wakacje miedzy 4 a 5 kl pdst. z miseczki A do D ...... rozstępy miałam po porostu straaaaszneee i lekarka kazała mi wtedy sypiac w staniku sportowym żeby się przez noc nie "rozjezdzaly"... i tak sie przyzwyczaiłam...ale i tak pierwsza ciąża je zmasakrowala.. jeden cycek byl wiekszy od głowy i staniki kupowałam na placu od ruskich bo w sklepie nie bylo możliwości znaleźć takiego rozmiaru
Też w podstawówce raz-dwa skoczyłam do D... Później na rozmiar miseczek nie patrzyłam, dobierały mi panie w sklepie i byłam szczęśliwa... Aż do momentu, gdy się okazało, że już nawet w tych markowych sklepach bieliźnianych mają niedobór większych rozmiarów. Są oczywiście wielkie miseczki a'la 'starsza pani', ale z automatycznie większym obwodem. Czasem mi się uda coś w Esoticu (? nie pamiętam pisowni, ale wiecie o co mi chodzi :D) zdobyć, ale od niedawna mam nowy sklep upatrzony i tam też się zaopatruję w większe miseczki :) ramiączka są szerokie, więc super :) Ale znam te bóle związane z dużym biustem.

No i na dodatek jestem dość niska... mam zaledwie 160cm w kapeluszu ;) z tym biustem wyglądam przekomicznie. Nie wspomnę już o problemach związanych z zakupem jakichś ciekawych ubrań. Już teraz się boję czy coś ładnego ciążowego mi się uda gdzieś wyhaczyć...

Ja jeszcze chlopa po Nic nie wysylalam rana mialam smaka na papryczke ostra z serkiem w srodku I arbuza I sama pojechalam no I siedzialam w aucie pol godziny Bo stokrotka w niedziele czynna od 9 he. Do tego dzieciaki zaczely kaszlec wiec popoludniu po syrop do apteki I przy okazji orzeszki pistacjowe z biedronki. Pyszne.

W sensie pistacje? Uwielbiam :)

O, na pistacje też miałam raz chętkę. A u nas dziś brzydko było, padało, więc mi się nie chciało samej iść.

A co do biustu to ja raczej dużego nie mam, więc miałam nadzieję, że urośnie. Niestety na razie niewiele urósł. Z synkiem to miałam wielki.

Nie trać nadziei :D

Boże ale miałam intensywny weekend :) bez chwili przy kompie. Zrobiłyście prawie 200 psów :) jutro nadrobię.

Chciałam Wam pokazać, jak mi brzuch urodził... Ale to raczej od jedzenia bo jem wielkie ilości jak tylko mdłości odpuszczają :) ale to chyba jak wsiądę na lapka

O proszę :D

Załączniki

• fotor_(62).jpg
    fotor_(62).jpg
    276,9 KB · Wyświetleń: 78
Anio0 ja miałam kiedyś koleżankę 155 cm, 45 kg, a do tego biust w rozmiarze nie wiem jakim, ale naprawdę duży ten biust miała. Ona wtedy nosiła się z zamiarem poddania operacji zmniejszenia biustu, bo mówi, że jej kręgosłup nie wyrabia. Wcale się nie dziwię, choć jej chłopak nie chciał o tym słyszeć. Nie wiem jak to się u niej skończyło, bo nam się kontakt urwał.
Agucha no to nie tracę nadziei :happy2:

Jezu, mdłości mi wróciły. Bleee

reklama
Moje cycki są większe, bolą jak dotykam i właśnie swedziec zaczęły :eek: ale najgorsze jest to, że jeden jest większy ciut od drugiego i pokazywałam chłopu i potwierdza, że odrobinę się różnią, choć on i tak zadowolony :p Mam nadzieję, że później się wyrowna albo przy karmieniu.

Mój synuś kochany zerwał mi połowę tulipanów z ogródka, żeby dać mamusi :crazy: podziękowałam i wstawiłam do wazonu, a to że się wkurzyłam musiałam przełknąć :dry:
Tak było ładnie, a tam prawie łyso, ehh.

Agnesis ostatnio czekając u lekarza na wizytę wyczytałam w jakimś maminym czasopiśmie, że większa lewa pierś w ciąży sugeruje dziewczynkę , a prawa chłopca :) Ciekawa teoria prawda ? Ciekawe czy u Ciebie się sprawdzi :)

Póki co u mnie mdłości ustąpiły przynajmniej trochę , ale pilnuje co jem i ile , bo w pierwszej ciąży przybrałam 25 (nie wiem kiedy) i niby zrzuciłam wszystko zostało mi tylko 2 kg, ale mimo wszystko...

Do góry