ja wygladam jak mleczarnia, sa ogromne, szokO, na pistacje też miałam raz chętkę. A u nas dziś brzydko było, padało, więc mi się nie chciało samej iść.
A co do biustu to ja raczej dużego nie mam, więc miałam nadzieję, że urośnie. Niestety na razie niewiele urósł. Z synkiem to miałam wielki.
reklama
Skadi
Aktywna w BB
Agnesis kfc dowozi do domu i kartą można płacić :-) tylko nie wiem jaka min kwota zamówienia :-/
Anio0 mi piersi urosły w wakacje miedzy 4 a 5 kl pdst. z miseczki A do D ...... rozstępy miałam po porostu straaaaszneee i lekarka kazała mi wtedy sypiac w staniku sportowym żeby się przez noc nie "rozjezdzaly"... i tak sie przyzwyczaiłam...ale i tak pierwsza ciąża je zmasakrowala.. jeden cycek byl wiekszy od głowy i staniki kupowałam na placu od ruskich bo w sklepie nie bylo możliwości znaleźć takiego rozmiaru
Anio0 mi piersi urosły w wakacje miedzy 4 a 5 kl pdst. z miseczki A do D ...... rozstępy miałam po porostu straaaaszneee i lekarka kazała mi wtedy sypiac w staniku sportowym żeby się przez noc nie "rozjezdzaly"... i tak sie przyzwyczaiłam...ale i tak pierwsza ciąża je zmasakrowala.. jeden cycek byl wiekszy od głowy i staniki kupowałam na placu od ruskich bo w sklepie nie bylo możliwości znaleźć takiego rozmiaru
anio0
Fanka BB :)
Mnie się z kolei wkręciły frytki z Maca.... Mmmmmm!Ja niestety biustu nie mam tak na co dzień, a teraz bez stanika widać, że podskakują i odstaja
A teraz spojrzałam w tv na master chef junior i od razu przelaczylam, bo slinotok mi się podwoil. Jezu ale głodna się zrobiłam... chyba kfc by mnie zadowolilo, ale mój już nie pojedzie, bo musi wstać o 4
anio0
Mnie się z kolei wkręciły frytki z Maca.... Mmmmmm!Ja niestety biustu nie mam tak na co dzień, a teraz bez stanika widać, że podskakują i odstaja
A teraz spojrzałam w tv na master chef junior i od razu przelaczylam, bo slinotok mi się podwoil. Jezu ale głodna się zrobiłam... chyba kfc by mnie zadowolilo, ale mój już nie pojedzie, bo musi wstać o 4
Też w podstawówce raz-dwa skoczyłam do D... Później na rozmiar miseczek nie patrzyłam, dobierały mi panie w sklepie i byłam szczęśliwa... Aż do momentu, gdy się okazało, że już nawet w tych markowych sklepach bieliźnianych mają niedobór większych rozmiarów. Są oczywiście wielkie miseczki a'la 'starsza pani', ale z automatycznie większym obwodem. Czasem mi się uda coś w Esoticu (? nie pamiętam pisowni, ale wiecie o co mi chodzi ) zdobyć, ale od niedawna mam nowy sklep upatrzony i tam też się zaopatruję w większe miseczki ramiączka są szerokie, więc super Ale znam te bóle związane z dużym biustem.Agnesis kfc dowozi do domu i kartą można płacić :-) tylko nie wiem jaka min kwota zamówienia :-/
anio0
No i na dodatek jestem dość niska... mam zaledwie 160cm w kapeluszu z tym biustem wyglądam przekomicznie. Nie wspomnę już o problemach związanych z zakupem jakichś ciekawych ubrań. Już teraz się boję czy coś ładnego ciążowego mi się uda gdzieś wyhaczyć...
Ja jeszcze chlopa po Nic nie wysylalam rana mialam smaka na papryczke ostra z serkiem w srodku I arbuza I sama pojechalam no I siedzialam w aucie pol godziny Bo stokrotka w niedziele czynna od 9 he. Do tego dzieciaki zaczely kaszlec wiec popoludniu po syrop do apteki I przy okazji orzeszki pistacjowe z biedronki. Pyszne.
W sensie pistacje? Uwielbiam
O, na pistacje też miałam raz chętkę. A u nas dziś brzydko było, padało, więc mi się nie chciało samej iść.
A co do biustu to ja raczej dużego nie mam, więc miałam nadzieję, że urośnie. Niestety na razie niewiele urósł. Z synkiem to miałam wielki.
Nie trać nadziei
Boże ale miałam intensywny weekend bez chwili przy kompie. Zrobiłyście prawie 200 psów jutro nadrobię.
Chciałam Wam pokazać, jak mi brzuch urodził... Ale to raczej od jedzenia bo jem wielkie ilości jak tylko mdłości odpuszczają ale to chyba jak wsiądę na lapka
Antiope
Anio0 ja miałam kiedyś koleżankę 155 cm, 45 kg, a do tego biust w rozmiarze nie wiem jakim, ale naprawdę duży ten biust miała. Ona wtedy nosiła się z zamiarem poddania operacji zmniejszenia biustu, bo mówi, że jej kręgosłup nie wyrabia. Wcale się nie dziwię, choć jej chłopak nie chciał o tym słyszeć. Nie wiem jak to się u niej skończyło, bo nam się kontakt urwał.
Agucha no to nie tracę nadziei
Jezu, mdłości mi wróciły. Bleee
Agucha no to nie tracę nadziei
Jezu, mdłości mi wróciły. Bleee
reklama
zuzanna8704
Moje cycki są większe, bolą jak dotykam i właśnie swedziec zaczęły ale najgorsze jest to, że jeden jest większy ciut od drugiego i pokazywałam chłopu i potwierdza, że odrobinę się różnią, choć on i tak zadowolony Mam nadzieję, że później się wyrowna albo przy karmieniu.
Mój synuś kochany zerwał mi połowę tulipanów z ogródka, żeby dać mamusi podziękowałam i wstawiłam do wazonu, a to że się wkurzyłam musiałam przełknąć
Tak było ładnie, a tam prawie łyso, ehh.
Agnesis ostatnio czekając u lekarza na wizytę wyczytałam w jakimś maminym czasopiśmie, że większa lewa pierś w ciąży sugeruje dziewczynkę , a prawa chłopca Ciekawa teoria prawda ? Ciekawe czy u Ciebie się sprawdzi
Póki co u mnie mdłości ustąpiły przynajmniej trochę , ale pilnuje co jem i ile , bo w pierwszej ciąży przybrałam 25 (nie wiem kiedy) i niby zrzuciłam wszystko zostało mi tylko 2 kg, ale mimo wszystko...