reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

laski a powiedzcie, czy jak pojade ogladac oddzial niedlugo to pytac sie ich juz teraz jak to wyglada ze wskazaniami do cc, wspomne o planowanej wizycie u okulisty rzecz jasna i dowiedziec sie juz jak oni sie maja do takich skierowan?

reklama
Madzia twoje straszenie tylko upewnilo mnie, ze nie moge odpuscic, ze mam się nie poddawac. Bardziej dodalo sil.
Twoj maluszek da rady, trzeba tylko czasu.
Joshi jestes niesamowita, podziwiam cie. Az mi slów brakuje.

@joshi az mnie ciary przeszly, jestes fantastyczna i silna kobieta! Takie historie uswiadamiaja jak kruche jest zycie i jak bardzo trzeba sie cieszyc kazdym dniem.

@Luxuorius a Twoj gin co sugeruje? nic nie wspomina o cc?

Hej
Ja dzisiaj jadę do giną kontrolnie ale innego bo mój dzisiaj nie przyjmuje ... Cała noc wymiotowalam jak kot nic starego czy co by mi zaszkodziło nie zjadłam ale pojadę na wszelki wypadek, brzuch mnie boli mała w nocy kopala
Boję się czy to nie od skurczy bo tak u psów miałam (wiem nie powinnam porównywać ale jednak rozród jest taki sam u nas jak u zwierzat)
Lepiej dwa razy za dużo isc do lekarza niż raz za mało ... Na ip nie chce bo nie chce zostawać w szpitalu oczywiście jak powie, że mam jechać to pojadę
Masz racje lepiej dla spokojnosci sprawdzic niz sie meczyc I zadreczac. Daj znac .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi czytam i becze :(

Super że Maciuś dał radę, to super chłopak! :*

Joshi, ja Cię podziwiam naprawdę, tyle co przeżyłas w tak młodym wieku. Nie jedna by się poddała. Swoje wycierpialas niewątpliwie. Teraz docenisz i kochasz życie jeszcze mocniej. Dużo calusow dla Ciebie, synów i męża! Jesteś the best :)

Czarownica ja mam takie wodniste upławy ciągle, ostatnio gin mnie badal i wszystko dobrze. Jedz na IP, bo co historia to inny przypadek, oby wszystko dobrze bylo,!!!!

Boże aż się poryczałam.. Straszne przeżycia.. Nie życzę nikomu. Ale sadze ze takie sytuacje Bóg na nas zsyla żeby nas sprawdzić jak silnymi ludźmi jestesmy i czy sobie poradzimy. Wszystko jest po cos robione i trzeba to przetrwać..

Wczoraj jeszcze przed operacja pani doktor nam powiedziała ze nie wie czy nam bedzie łatwiej sie pożegnać z synem gdyby sie operacja nie udala ale z jego glowka jest zle, wylewy itd.. Moze miec problemy do konca zycia juz nawet nie pytalam jakie, bo w wielkim placzu i bolu oburzylam sie i powiedziałam ze przeciez to jest nasze dziecko!! I zrobimy wszystko żeby bylo zdrowe a jesli sie do konca to nie uda to i tak bedziemy z całego serca kochać tak dlugo jak będzie nam to dane..

Poryczałam się [emoji30] [emoji31]
Joshi wy już limit nieszczęść wyczerpaliście. Teraz będzie tylko z górki :*

cb7wugpju04jz4q8.png

Madzia twoje straszenie tylko upewnilo mnie, ze nie moge odpuscic, ze mam się nie poddawac. Bardziej dodalo sil.
Twoj maluszek da rady, trzeba tylko czasu.
Joshi jestes niesamowita, podziwiam cie. Az mi slów brakuje.

@joshi az mnie ciary przeszly, jestes fantastyczna i silna kobieta! Takie historie uswiadamiaja jak kruche jest zycie i jak bardzo trzeba sie cieszyc kazdym dniem.

@Luxuorius a Twoj gin co sugeruje? nic nie wspomina o cc?
Dziewczyny dziekuje.
Ale z was wariatki.
Nie chcialam Was dolowac od rana I wywolywac beczenia u Was.nie chodzilo mi rowniez o slowa uznania ani podziwu.
Zalezalo mi aby pokazac Magdzie ze mimo ciezkich chwil, beznadziejnych rokowan lekarz I czasami dlugiego braku postepu zawsze trzeba wierzyc ze bedzie lepiej.
Mimo iz jest ciezko I czlowiek mysli ze wiecej nie da rady.to nie prawda, czlowiek jest wstanie dla swoich bliskich zrobic o wiele wiecej .
Kazda z Was Dala by rade wierzcie mi.
Choc oczywiscie nie zycze nikomu tego przezywac. Nic sie nie rowna ze Strachem o zycie dziecka czy malzonka.

Madzia moj maz wyzdrowial a byl nie sklamie jak napisze po tamtej stronie!
Moj syn ma teraz 15 lat jest przystojnym , wielkim I bardzo madrym chlopakiem I przedewszystkim zdrowym. Mimo silnego niedotlenienia, stwierdzonej czesciowej zamartwicy, hipotrofii plodu, zapalenie pluca, zarazeniu gronkowcem zlocistym I to wszystko w pierwszej dobie zycia.... I wielu cholera innych dolegliwosci przypisanych tym najmiejszym I bezbronnym- wczesniakom.
Zobaczysz ze Dacie rade.
Sercem z Wami.

Zobaczcie Filip tez przedwczesnie rodzony z zanikajacym tetnem wyciagany na cito przez cc. I dziekuje Bogu ze moim synowie sa ze mna cali I zdrowi.
Trzecia ciaza tez z przebojami z plamieniami do prawie polowy ciazy.
Mimo wszystko nie ma co sie poddawac .mimo wszystko zdecydowalismy sie na trzecie dziecko. Mimo przeciwnosci losu wierze ze bedzie dobrze.
Kazdej z nas sie uda!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
z tego co wiem nie zawsze okulista daje skierowanie , musi być wielka wada.To co czytam czasem wypowiedzi innych dziewczyn to okuliści nie chcą dawac skierowan na cc a upierają o porod sn.Zależy tez na kogo się trafi itd...

reklama
Do góry