reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Jak całą ciążę nie jem słodyczy to dziś mam ochotę na wszystko - zjadłam 3 małe pączki na wagę, trochę czekolady, ukradłam żelki dziecku a myślę, że wszystko przez to, że jutro się wybieram na obciążenie glukozą.... to tej na czczo to aż się już boję...
Kurcze mi gin powiedzial zeby kilka dni przed nie jesc slodkiego bo to moze zfalszowac wynik.a ze u mnie z Filipem cukier mialam podwyzszony nie chcemy powtorki.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja tam bym zjadła makaroników mmmm

cb7wugpju04jz4q8.png

Tez mam na nie ochotę o planuje robic w tym tygodniu z tego przepisu [emoji4]

Link do: Makaroniki migdałowe przekładane białą czekoladą | Kwestia Smaku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja przed krzywą cukrową tylko po południu dzień przed uważałam, żeby nie zjeść nic słodkiego.
Lux ja też bardzo wcześnie jak na mnie chodzę teraz spać, bo o 22 to już najczęściej w łóżku, a normalnie to przed północą nie ma się co kłaść, bo i tak nie zasnę.
Ja mam stresa trochę, bo jutro synek pierwszy dzień idzie do przedszkola. Myślę, że przez te 2 dni do końca tygodnia zostawię go w przedszkolu ze 2 godzinki tylko, żeby się przyzwyczaił i żeby zobaczyć jak reaguje na przedszkole.
A dziś mi kręgosłup wysiada na maksa, bo młody jakby sie uparł dzień przed przedszkolem tyle razy zrobił w gacie, że nie nadążałam z przebieraniem go i wsadzaniem do wanny. Ledwo się ruszam, mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie.

Do góry