reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

ja też miałam taki czas, że myślałam, że tylko cesarka bo nie dam rady naturalnie. teraz jednak zmieniłam zdanie ale tego naturalnego porodu baaardzo się boję:-) moja koleżanka mi tylko powiedziała, że faktycznie boli ale mam się nie stresować bo ból minie jak się dzidziuś pojawi hehe ale to jest dla mnie jakaś masakra. no i z tym bólem to się tylko mówi, że minie bo przecież na pewno da się to odczuć. ale nie będę się mądrować bo przekonam się w grudniu jak to jest. strach się bać!

myangel uważaj na siebie. a z tą grupą krwi to się wcześnie obudzili hehe ech dla mnie to po prostu cała Irlandia. gdzie ty tam mieszkasz dokładnie?

Do góry