reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dziękuję za wszystkie ogromnie miłe słowa i trzymanie kciuków - każda pomoc sie przyda :) Juz się doczekac nie mogę czy mojemu maluszkowi odpadnie siusiak i zostanie dziewczynka czy dalej jest chłopczykiem:))
Antylopka w takim razie trzymam kciuki za pozytywną wizytę u położnej. Sama jestem ciekawa co ona będzie chciała od ciebie:)
Missiiss a ty nie za bardzo przesadzasz z tym lataniem po szpitalu?? Do łózka! :p

PS Kupiłam sobie dzisiaj gazetę "M jak mama" i moge polecić ją z czystym sercem bo fajne artykuły są :)

reklama
zjadłam dziś jednego magnum i małą (4 kulki) porcję z włoskiej lodziarni:tak:
Czyli widać kto prowadzi w rankingu, ja tylko Big milka machnełam :-p
Gosia B. Mi to co chwila coś kłuje raz po prawej ra po lewej potem przestaje i znowu kłuje, ale ponoć tak jest do połowy ciąży (?). Także przy najbliższej okazji spytaj lekarza ale to nic czym byś się musiała martwić :-)

missiiss życze sił Milence :) No i młodej mamie. A ty tam dziewczyno leż póki możesz :p jeszcze się naganiasz :) Poproś męża o fajną książkę i odpoczywaj!

Wiolcia uważaj tam na siebie, dużo odpoczywaj, masz okazję to z tego korzystaj :) O serducho się nie bój- ono ma dla kogo bić :) Oczywiście dla małego Ogryzka lub SZYPUŁKI :p hehehe Trzymam kciuki za wizytkę!

co ja tu jeszcze chciałam napisać
aaa.. byliśmy dziś z małym na działce, kąpał się w baseniku i jak go chciałam przebrać to przez chwilę latał bez pampersa ..i co? komar dziabną go w siurdaka :baffled: A że ma uczulenie to ma wielkiego siurdaka :-D

[*] dla aniołka
:-(

Ranyyy.... Dzień dobry!
Już 08:47 a tu jeszcze nikt nic nie napisał - nie mam co czytać nudzę się od 7:00 :-)

reklama
Ja też lubię "M jak mama", reszty w sumie nie czytałam :-)

ja też kupuję, bardzo fajne pismo, i myślę, że w miarę profesjonalne,

zanim coś napiszę, to będę musiała Was nadrobić, bo mam 3 dni z życiorysu wyjęte, wczoraj cały dzień mnie głowa bolała, nie migrenowo, ale tak "zwyczajnie", cały dzień ze szmatą mokrą zimną na głowie leżałam, i wieczorem przeszło mi na godz, i nagle czuję, że mnie znów migrena łapie no i niestety wzięłam ten apap z ciężkim sercem, bo chyba kolejnych dni z bólem i wymiotami ciężko byłoby przeżyć, mój C. zrobił mi taką kawe prawdziwą, dolałam mleka, wiem, że to nie najlepsze, ale musiałam się jakoś ratować, mam nadzieję, że to dzidziowi nie zaszkodzi, ale już nie miałam siły na kolejny atak migreny,

mój C. chce mnie też jutro gdzieś zabrać bo całym tyg leżenia więc chciałabym być w miarę dobrej formie, w ogóle muszę Go pochwalić bo jest taki cierpliwy i czuły i znosi bez żadnych wątów to moje permanentne złe samopoczucie....

ok, poczytam Was i się potem dopiszę:-)

Do góry