reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
wiolcia &&&&&&&&&& zacisniete !!!!!!!

w wiec /Zuzia juz jest Milenką :) ma sie dobrze dostala 5pkt i oddycha samodzielnie :) teraz tylko najwazniejsze doby przed nia. oby tylko jej sie nic nie przyplatalo a napewno wroci do domu cala piekna i zdrowa :)

a ja chybaa za duzo dzisiaj hulalam bo mnie wzystko boli :( pachwiny mnie ciagna i denerwuuja agggrrr polozna kazala sie polozyc na boku jak nie przejdzie pewnie znow kroplowa albo fenoterol bbrr a tak sie dobrze czulam rano i chyba za bardzo lazilam i nadwyrezalam sie .

Wiolka odpoczywaj i sie relaksuj i wbijaj we wszystko! no! napewno jak bedziesz przestrzegala kilku zasad, wyniki sie ustabilizuja a jutro hehe no ogryzek z lub bez ogonka ;) bedzie Ci wyginac smialo cialo :))

Niestety z ciaza jest tak ze na kazdym etapie moze sie cos dziac:( wazne by nie przyjmowac zlych wiesci do glowy za bardzo, bo to tak jak z Hipohondria :/

Zuzka strasznie mi weszla do glowy i wskakuje tu by sie przekonac ze Missiiss napisala a tu cisza... kurcze gdybym miala tel to bym napisala eska bo strasznie trzymam kciuki za to malenstwo i jego mamusie!

hehe Missiiss! znowu telepatia!

czaad!! moze byc Milenka ;D wsiora wno wazne ze wszystko sie uklada jupiiii!

a Ty tam nie szalej dopiero co Ci welenke przeciez zalozyli! musisz wyluzowac na chwile:D

Ostatnia edycja:
Wiolcia ja już za Ciebie kciukasy trzymam mam tez arytmie ale ze niskie ciśnienie to luzik nie musze brac na to zadnych leków ( jeszcze czego) ta wystarczy ze Euthyrox N50 łykam dziennie i juz chyba jutro skocze obczaić jaki wynik, takze trzymaj sie!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&& i jutro tez beda kciuki mocno zaciśnięte!! I luźno zero stresa:) ogladaj komedie i same miłe rzeczy:)
missilis oszczdzaj się bo tam przyjade i Ci nakopie :-D no i gratuluj zdrowej Zuzi!!

Trzymaj się missiiss!!!!!!!!
Przekaż od nas przez mamę całuski dla Milenki! Może tak przez szybkę inkubatorka chociaż! Żeby wiedziała, że my tu za nią kciuki trzymamy i pogratuluj świeżo upieczonej mamie!!!!!!!!!

poszłam do leroy i kupiłam wentylator z programatorem i pilotem za 30 euro i teraz mam super przyjemnie w domku:-D Dotachałam się z przystankiem w lodziarni u koleżanki, hehe, bo mi ciężko było...:baffled:

Dlatego proszę jutro bardzo mocno trzymać kciuki o 15.30 bo mam wizyte u lekarza a mój synek dla mnie jest teraz wszystkim co mam...
będę trzymała w pracy, rano też idę do lekarza (w zasadzie to położnej) ciekawe co mi powie, bo to druga wizyta u niej, więc nie wiem co będzie ze mną wyprawiać... ??? :confused:

antylopka tylko się tam nie ugotuj w tej pracy. strasznie współczuje starszym ludziom w taką pogodę. bo mnie już to teraz bardzo męczy upał a w ich wieku to sobie tego nie wyobrażam.
mam nadzieję, że jutro już będzie klima super działać i będzie lepiej, bo jutro jestem w pracy na popołudnie, a to jeszcze gorzej....:zawstydzona/y:

może konkurs ile która zjadła dziś najwięcej lodów ? :p
zjadłam dziś jednego magnum i małą (4 kulki) porcję z włoskiej lodziarni:tak:

reklama
oj coś mnie kuje w brzuchu po prawej stronie... mam tylko nadzieję, że wyrostek mnie nie dopadnie. niby się trochę podusiłam i jakoś się nie zrywam z bólu więc mam nadzieję, że będzie si. no i byłam dzisiaj na kibelku a to podobno wtedy jest utrudnione i ciężko coś z siebie wydusić jak wyrostek się odzywa hehe

Do góry