reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

jestem w szoku! ja na 100% dalej do niego będę chodzić, ale Ty przemyśl kwestię. Dziwne to dla mnie szczególnie, że ze mną liczył dokładnie wszystkie paluszki...nawet Wam zdjęcie rączki kiedyś wkleiłam...
pisałaś, że oni jeszcze będą skarżyć innych lekarz...to znaczy że nikt tego nie zauważył?:szok:
nie wiem co o tym myśleć...

reklama
Może właśnie po tej wpadce tak teraz sprawdza te paluszki! Skarżą też jakąś babeczkę u której byli robić 3d na płytę. Też wszystko w porządku widziała!!!! W 20 tc!!!!!! Dowiedzieli się w 24tc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mi to opowiadali to mi ciary chodziły po plecach!!!!!!!!!!!!!!!!
Mateusz Zając
Tu jest stronka tego dziecka.

Krolcia myślę, że olcia ma rację. Dziwna jest ta sprawa. Tak naprawdę niewiadomo dokładnie jak to wszystko było i czy jest w tym jakaś jego wina więc trudno tak jednoznacznie osądzić. Skoro lekarz jest dobry w swoim fachu i tyle kobiet do niego chodzi to znaczy, że jednak zna się na tym co robi i nie ma żadnych obaw :)

Poszli na usg do kogoś innego jeszcze i w gabinecie szczęśliwi patrzyli na monitor. Mąż tej znajomej w którymś momencie wypalił "o jak ślicznie macha rączkami" Lekarz ponoć zbladł jak ściana i ręce mu opadły!!!!!!!!!!!!!! "Proszę państwa ale to dziecko nie ma rączek!" W 24tc!!!!!!!!!!!!!!! Szok dla mnie! Jak można nie było widzieć wcześniej. Chodzili na usg chyba co 2-3 tygodnie i nikt nic nie widział!

Może właśnie po tej wpadce tak teraz sprawdza te paluszki! Skarżą też jakąś babeczkę u której byli robić 3d na płytę. Też wszystko w porządku widziała!!!! W 20 tc!!!!!! Dowiedzieli się w 24tc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mi to opowiadali to mi ciary chodziły po plecach!!!!!!!!!!!!!!!!
Mateusz Zając
Tu jest stronka tego dziecka.

Nie wiem jak lekarze mogli to przeoczyć na usg :no:

Krolcia myślę, że olcia ma rację. Dziwna jest ta sprawa. Tak naprawdę niewiadomo dokładnie jak to wszystko było i czy jest w tym jakaś jego wina więc trudno tak jednoznacznie osądzić. Skoro lekarz jest dobry w swoim fachu i tyle kobiet do niego chodzi to znaczy, że jednak zna się na tym co robi i nie ma żadnych obaw :)

Mam zamiar i tak do niego pójść.

Straszne!
a jaki lekarz im powiedział w 24 t.c o tej wadzie?
może masz rację, że dopiero teraz sprawdza te paluszki...ale moje koleżanki rodziły u niego dzieci dużo wcześniej i widział np. że jąderka jeszcze nie zeszły do moszny, czy torbiel na jajniku u córki przyjaciółki...więc jestem w szoku, że takiej wady nie zobaczył! SZOK!!!

Poszli na usg do kogoś innego jeszcze i w gabinecie szczęśliwi patrzyli na monitor. Mąż tej znajomej w którymś momencie wypalił "o jak ślicznie macha rączkami" Lekarz ponoć zbladł jak ściana i ręce mu opadły!!!!!!!!!!!!!! "Proszę państwa ale to dziecko nie ma rączek!" W 24tc!!!!!!!!!!!!!!! Szok dla mnie! Jak można nie było widzieć wcześniej. Chodzili na usg chyba co 2-3 tygodnie i nikt nic nie widział!
Jak byłamna pierwszym usg w z Zuzą w 13 tygodniu to dostałam zdjęcie rączek i paluszków. Nawet na zdjęciu mozna je
policzyć. :no:

reklama
Myślę, że to nie wypada. Z tego co wiem jako jedyny przyjął coś tam(zarzuty, oskarżenie nie wiem jak to fachowo się nazywa) Inni się wypierają. Nie pytałam dokładnie kto im to wykrył ale ze słyszenia wiem, że chodzili też do wasilewskiego właśnie i podejrzewam, że to on im o tym powiedział.

Do góry