Dzień dobry
Dziewczyny, nawet nie wiecie, jak mi się lżej na serduszku zrobiło że nie tylko ja jestem taka miękka mamcia która pozwala dziecku spać z rodzicami
A propo spania to minioną noc spokojnie mogę uznać za jakiś koszmar
pobudka co 15-20 min
i tak od północy do rana
około 3 już się popłakałam, tak byłam wykończona :-
-
-
-( nie wiem o co mogło chodzić, przypuszczam że idą mu któreś ząbki, ale jak narazie nic nowego w buzi wypatrzeć nie mogę.
Wczoraj zrobiliśmy sobie z mężowym wieczorek filmowy, obejrzeliśmy "Uciec przeznaczeniu" - jak dla mnie nuda, nic ciekawego i "Cztery gwiazdki" - hmmm... komedia romantyczna, ale nie napiszę w odpowiednim wątku, ponieważ mimo że można było obejrzeć, to żadna rewelacja.
Dzisiaj mężowy w pracy od 13 do 21, więc wybieram się do siostry na masaż bańką chińską
W ogóle to u nas dzisiaj od rana tak sypie że szok, rano było mało śniegu przez wczorajszą odwilż a teraz świata nie widać
No niestety:-(I doszliśmy do wniosku że trochę za drogo by to nas wyniosło bo trzeba kupic dwa. I ostatecznie zdecydowaliśmy się na coś takiego
!! Zegar ze zdjęciem dziecka !! Najtaniej !! (870009466) - Aukcje internetowe Allegro
o super, i nawet z Zabrza są
Tygrysku, fajnie spędzić taki wieczór ze znajomymi. U mnie przypuszczam że jak Bartek usłyszałby obce głosy - byłby koniec spania
Agacia, dobrze ma Twój K z Tobą, może mi oddasz też jedną niedzielę? ;-) Jaką macie biedronkę na kiju??