reklama
L
landryneczka_1982
Gość
landryna chodzmy spac ... osobno rzecz jasna
ha ha ha bojem sie spac sama mojego Amo nie ma wiec pozniej polze sie pozniej niz zwylke kota nie ma myszy charcuja
M
marzycielka
Gość
hey
Witamy się niedzielnie :-)
Kurde ciężko mi pisać bo Oli wspina się po biurku
Teraz po moim fotelu kurde no
Ale nudy bez M. no ale nie będę już smucić.
Jutro mam wreszcie wizytę u endykronologa a potem mam jeszcze ginekologa, dermatologa i laryngologa
Ale może wreszcie będę się lepeij czuła.
Muszę zająć się Młodą.
Miłego Dnia
Witamy się niedzielnie :-)
Kurde ciężko mi pisać bo Oli wspina się po biurku
Teraz po moim fotelu kurde no
Ale nudy bez M. no ale nie będę już smucić.
Jutro mam wreszcie wizytę u endykronologa a potem mam jeszcze ginekologa, dermatologa i laryngologa
Ale może wreszcie będę się lepeij czuła.
Muszę zająć się Młodą.
Miłego Dnia
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam i ja niedzielnie
Kurcze ten komp jakis taki pusty i połowy progrmaów mi tu brak....nie dobzie....
Z tego co poczytałam to zberexnice królowały wczoraj wieczorkiem hahaah
U nas ładna pogoda, wiec pewnie spacerek i takie tam....
Udanego dzionka kochane;*:*:*
Kurcze ten komp jakis taki pusty i połowy progrmaów mi tu brak....nie dobzie....
Z tego co poczytałam to zberexnice królowały wczoraj wieczorkiem hahaah
U nas ładna pogoda, wiec pewnie spacerek i takie tam....
Udanego dzionka kochane;*:*:*
Wszystkiego naj naj naj dla naszych starszaków haha kochanej, przeuroczej Madziuni i tak samo słodkiej Martusi ora troszku młodszej Zosienki...:*
No i specjalne, dla mojego przecudownego, przeprzystojnego i przekochanego zięciunia Krystianka.....Buziaczków tysiące od " tesciowej" i Mariczki przyszłej małżonki Duzo usmiechu, słodyczy i radości....a no i daj czasem mamusi torskzu popalić hahahah :*:*:*
No i specjalne, dla mojego przecudownego, przeprzystojnego i przekochanego zięciunia Krystianka.....Buziaczków tysiące od " tesciowej" i Mariczki przyszłej małżonki Duzo usmiechu, słodyczy i radości....a no i daj czasem mamusi torskzu popalić hahahah :*:*:*
asiulkaa
Fanka BB :)
Witajcie niedzielnie Mamusie.
Straszne pustki znowu:-(
My ciężką noc mamy za sobą. Filip obudził się o 1.30 z okropnym płaczem i nie chciał zasnąć Tak jak nigdy nagle w środku nocy zaczął ćwiczyć podnoszenie się w łóżeczku Nigdy nie dostaje w nocy butli wcześnie niż o 4, a dziś skapitulowałam, bo płakał i wiercił się do 2.30, poszła po butle, zjadł tylko troszkę, ale pokręcił się trochę i zasnał. Niestety później 2 razy budził się jeszcze ze strasznym płaczem. A o 6.30 już wyspany, a ja nieprzytomna Teraz spi z tatusiem i chyba do nich dołączę
My jak do tej pory przechodzimy ząbkowanie bezobjawowo. Mamy juz 3 ząbki i jak na razie odpukać żadnych gorączek lub choróbstw nie było. I mam nadzieje, że nadal tak będzie
Straszne pustki znowu:-(
My ciężką noc mamy za sobą. Filip obudził się o 1.30 z okropnym płaczem i nie chciał zasnąć Tak jak nigdy nagle w środku nocy zaczął ćwiczyć podnoszenie się w łóżeczku Nigdy nie dostaje w nocy butli wcześnie niż o 4, a dziś skapitulowałam, bo płakał i wiercił się do 2.30, poszła po butle, zjadł tylko troszkę, ale pokręcił się trochę i zasnał. Niestety później 2 razy budził się jeszcze ze strasznym płaczem. A o 6.30 już wyspany, a ja nieprzytomna Teraz spi z tatusiem i chyba do nich dołączę
Darinko jak już wcześniej pisałam myslę, że ta gorączka to na ząbki Ale jak do jutra Gabi dalej będzie miała temp to może dla świętego spokoju podejdź z nią do lekarza.a ja właśnie wcinam naleśnika z powidełkami bo dziecko już śpi to mam chwilkę czasu, ale mi dała dzisiaj popalić wszystko było na nie i od razu płacz, ok 7 miała znowu 38,8 dałam jej nurofen i zasnęła.
Bidulek mały tyle się musi namęczyć Ale teraz to już będzie prawdziwy facet, z 4-ma siekaczamimoj maly ma juz od kilku dni podwyzszona temp a dzis wykminilam dlaczego zabki gorne ida juz sie przezynaja teraz to dopiero bedzie kasal a jaki marudaaaa boshe ciagle musi mnie widziec bo jak nie to dziki placz
My jak do tej pory przechodzimy ząbkowanie bezobjawowo. Mamy juz 3 ząbki i jak na razie odpukać żadnych gorączek lub choróbstw nie było. I mam nadzieje, że nadal tak będzie
Pyciol Ty głupolu jeden Fajna laska z Ciebie i zrozum to w końcunie wolno mi chipsów bom grubsza niż ustawa przewiduje
Gratulujmy pierwszej perełkiNo i wczoraj zobaczyłam kreseczkę, zębolek idzie jupppii W końcu wiem co to radość, z wychodzenia perełki hehehe:-)
blizniaki2000
Witam niedzielnie
Wszystkiego naj, naj dla współsolenizantów: Martusi, Zosi i Krystianka życzy ciotka Aga z Madzią
Taki dzień jakś dzisiaj śpiący, niby słonko swieci,a le straszny wiatr i nie wiadomo co robić. Rano zaliczyliśmy kościółek, potem śniadanko, obejrzałam z chłoakami "Małą Księżniczkę", poryczałam trochę, a zaraz się chyba wezmę za obiadek
Gratulacje dla małego zdolniachyNo i wczoraj zobaczyłam kreseczkę, zębolek idzie jupppii W końcu wiem co to radość, z wychodzenia perełki hehehe:-)
I jeszcze dziubek mój malutki jak widzi w książeczce miseczkę dla pieska, to rączką próbuje zgarniać z niej jedzenie- jest taaaki pocieszny, że naprawdę potrafi mi nieraz poprawić humorek:-)
Dziękujemy kochaniutka za pamięć:-)Wszystkiego naj naj naj dla naszych starszaków haha kochanej, przeuroczej Madziuni i tak samo słodkiej Martusi ora troszku młodszej Zosienki...:*
Kładź sie kochana póki możesz, niedziela jest i trzeba sie zregenerowac na caly nadchodzący tydzieńMy ciężką noc mamy za sobą. Filip obudził się o 1.30 z okropnym płaczem i nie chciał zasnąć Tak jak nigdy nagle w środku nocy zaczął ćwiczyć podnoszenie się w łóżeczku Nigdy nie dostaje w nocy butli wcześnie niż o 4, a dziś skapitulowałam, bo płakał i wiercił się do 2.30, poszła po butle, zjadł tylko troszkę, ale pokręcił się trochę i zasnał. Niestety później 2 razy budził się jeszcze ze strasznym płaczem. A o 6.30 już wyspany, a ja nieprzytomna Teraz spi z tatusiem i chyba do nich dołączę
Dziękujemy ślicznieNajlepsze życzonka dla naszych dzisiejszych solenizantów, a mamy ich dziś troszkę. Madziu, Martusiu, Zosiu i Krystianku stooo lat!!!!!!!
Wszystkiego naj, naj dla współsolenizantów: Martusi, Zosi i Krystianka życzy ciotka Aga z Madzią
Taki dzień jakś dzisiaj śpiący, niby słonko swieci,a le straszny wiatr i nie wiadomo co robić. Rano zaliczyliśmy kościółek, potem śniadanko, obejrzałam z chłoakami "Małą Księżniczkę", poryczałam trochę, a zaraz się chyba wezmę za obiadek
blizniaki2000
Dunia, dziękujemy za życzonka
kana161
Mama "terrorystek" :P
DUNIU MOJA KOCHANA gratulujemy zebolka :0 ach ten mój zieciu i niech daje czasem popalić.....niech przyzywczaja mamusie do "zwariowanej" synowej...bo ona to chyba chłopcem miala byc.....broi za 10 dziewczynek
Blixniaczku u nas tez jakos tak sennie dzisiaj...ale mam nadzijeje,ze to przejdzie.....
My juz po obiadku i malutak spi...poszła dizisja wyjatkowo poźno,bo dopiero 11:40 a zwylke o 10:30 to juz lula ....
Asiu no własnie współczuje nocki......Mari co prawda spała ładnie w nocy,ale ,zeby zasnęła wczoraj to takie cyrki były....miałam isc na panieński,ale w koncu sobie podarowałam....i dobrze,bo mała sie obudziła o 5 i z uśmiechem na twarzy stała w łożeczku.....po godzinie dąła sie jeszcze ululkac ale o 7 pobudka i juz.....
Blixniaczku u nas tez jakos tak sennie dzisiaj...ale mam nadzijeje,ze to przejdzie.....
My juz po obiadku i malutak spi...poszła dizisja wyjatkowo poźno,bo dopiero 11:40 a zwylke o 10:30 to juz lula ....
Asiu no własnie współczuje nocki......Mari co prawda spała ładnie w nocy,ale ,zeby zasnęła wczoraj to takie cyrki były....miałam isc na panieński,ale w koncu sobie podarowałam....i dobrze,bo mała sie obudziła o 5 i z uśmiechem na twarzy stała w łożeczku.....po godzinie dąła sie jeszcze ululkac ale o 7 pobudka i juz.....
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
i my także podpinamy sie pod zyczonka dla naszych kochanych paromisiecznych bobaskow:-):-)A i zapomniałabym
Najlepsze życzonka dla naszych dzisiejszych solenizantów, a mamy ich dziś troszkę. Madziu, Martusiu, Zosiu i Krystianku stooo lat!!!!!!!
niedziela jakos leci,wlasnie wzielam prysznic,makijaz strzelilam i zaraz musze sie przyodziac,potem smigniemy do tesco bo widzialam fajny basen dzungle dla Alexa...promocja jest
a na 16 jedziemy sprzedac silownie Dawida...jedno sprzedaje a ja drugie kupuje
gratulujemy zębolaków,i życzymy miłej niedzielki.....buziam mocno:-)