hmmmmm a wiec przez ostatnie 2 tygodnie...jako osoba czynnie uczestniczaca w zyciu matek wariatek bb oglaszam...
ze...
okolo 2 -3 tygodni temu mamusia zakochala sie w mojej skromnej osobie,ogladala moje foty z 79 razy dziennie na nk i zapewne na
tez ale tam nie ma tak owego licznika stwierdzajacego obecnosc mamusi
i od tego sie zaczelo...
zazdrosci,romanse,zlamane serca w roli: PYCIOLEK,MAMUSIA,TYGRYCH,LANDRYNA(PENE)
ale naszczescie wszytsko dobrze sie skonczylo nie bylo rozwodow,i nadal jestesmy super matkami warioatkami:-)
w miedzy czasie Mamusia zabrala Pyciolka i Tygrycha do Sopotu na libacje z winami i opalanskiem na golacha
no ale to chyba wiesz bo jeszcze czynnie uczestniczylas w zyciu bebeowskim:-)
Kokusia biedna dziolcha zarobiona strasznie,pisze ze mala niedobra ale tak sczzerze to nie wiemy z dziewczynami jaka prawda,podejrzewamy ze woli spac calymi dniai niz zagladac na bb
ponoc kazda wymowka jest dobra
Tygrych mial gosci w poprzedni weekendzior tesciowa kochana zreszta:-) wieczorem gdy juz wszyscy polozyli sie w kime namawiala mezowego a zeby przytargal jej lapka z goscinnego ale mezowy nie ugiety -odmowil...zezloscil tylko tygrycha
w zeszly weeken byla mamuska u Tygrucha...Tygrych w 7 niebie,serniczki na zimno i inne rarytasy,sama razumiesz
poczym Tygrych dolka zlapal bo bidula sama w domku calymi dniami,brakuje jej imprez z mezowym jak za czasow studenckich...jak kazdej zreszta
oj sory nie kazdej...bo jesli beziesz miala kaprys isc sobie na bibke zawsze mozesz podrzucic dziecie do LILAC...matka dziecioholiczka chetnie przygarnie kolejnego malucha pod swoj dach...swoja droga nie ogarniam jak ona ma zamiar to przezyc...ja z jednym swiruje czasem
Agacia jest w toku poszukiwan weselnych czyt.suknia,buty,bizuteria,sexi bielizna...
ale to nie wazne bo ma juz kiece na poprawiny i do ego super korale
takze kwestia kiecy nie jest taka strszana
no i przez Wasze gadulkowanie i wspominanie wesel,slubow,nocy poslubnych
samej mi sie zachcialo
Landryna chyba kupuje chate z Amo,i mase nowych pilotow uniwersalnychco by Alus mial co niszczyc...musi pozatym chlopak mieszac w tv...co by Cukier miala czas na bb...
Landryna wybywa na 2 tyg do siorki,leci w czawartek takze super nowina odpoczniemy sobie troszke od jej zboczeniowania
ostatnio jak juz jej Amo smacznie spal wklejala nam linki pene
a bylo to przed 22.00
sama rozumiesz
za chwile dalszy ciag programu:-):-)(brak miejsca)