reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

no pewnie z powrotem tez bedziemy nocować od razu kamień z serca, i to jeszcze hotelik ze sniadankiem całkiem niedrogi, takze super:-p

no dawaj adres zaraz go skontroluje:tak::-D
47 Blenheim Garden, aaa i jak juz tam bedziesz to zrobilabys mu pranie, bo mowi, ze juz nie ma w czy,m chodzic :pP Dzieki hehehe

dzieki za szybki numerekkkkkk :-D:-D:-D:-D:-D jestes the best :-D:-D:-D jak zobaczylam meila o malo nie padlam:zawstydzona/y:
Bo ja wiedzialam czego Ci brakuje :-D:-D

reklama
Witajcie mamuski;-)
Kurcze wczoraj wieczorem nadrobiłam chyba z 30 stron i padłam przy kompie:zawstydzona/y::-D niestety ostatnio tylko wieczorem mam chwilę wolnego i jak nie prasuję albo nie robię czegoś innego jestem z Wami a ostatnio znowu rzadko:-:)-( muszę się bardziej zorganizować, bo coś mam z tym problem od kilku tygodni- jak Wy to robicie,że macie tyle czasu na bb:szok::-D

U nas ok, Bianusia lula od jakiegoś czasu, dzisiaj miałyśmy ostatnie szczepienie-następne dopiero po 13 mies-ufff ale ulga, najgorsze jest to,że jak Bianka widzi biały fartuch zaczyna płakać:baffled:i nie można jej spokojnie zbadać:-(
spadam dalej czytać co u Was:tak:

Witajcie mamuski;-)
Kurcze wczoraj wieczorem nadrobiłam chyba z 30 stron i padłam przy kompie:zawstydzona/y::-D niestety ostatnio tylko wieczorem mam chwilę wolnego

U mnie ten sam scenariusz ale tesknie za Wami kochanieńkie :tak::tak::tak:

od razu dobrejnocki buziaczki dla solenizantów aktualnych i zaległych :-)

Nadrobiłam:ninja2:i musze stwierdzic ze wszystkie bąble cudne, ale Ksawcio The Best u mas z Patusia tak samo tylko duuuuuuuuużo głośniej jest jak mama sie oddali:sorry2:
Papapappapap

Witam serdecznie! Wpadłam na chwilkę grzecznie się przywitać i zaraz muszę oddać kompiuter w ręce pancia. Więc do rzeczy:

Żeby było szybciej podpinamy się pod te kolorowe życzenia. Sto latek maluchy!

A ja właśnie mam szarlotkę ale kupną niestety:zawstydzona/y:. Grunt, ze smaczna:-p

a co to też jakaś gryczana dieta czy bardziej łaskawa dla siebie jesteś niż mamusia;-)

nie nie zadnej gryczanej mnie nie podoba sie nie ma tam witaminek za duzo poprostu jem duzo owocow i warzywek odrzucialam slodkosci:-D

My już po wizycie u pediatry...Jula waży 8190 i ma 75cm...na razie zębolków nie widać:szok::szok::szok:

troszku was poczytam i zmykam lulu wiec slodkich snow:tak::tak:

hmmmmm a wiec przez ostatnie 2 tygodnie...jako osoba czynnie uczestniczaca w zyciu matek wariatek bb oglaszam...:-D:-D
ze...:happy2:

okolo 2 -3 tygodni temu mamusia zakochala sie w mojej skromnej osobie,ogladala moje foty z 79 razy dziennie na nk i zapewne na :ninja2: tez ale tam nie ma tak owego licznika stwierdzajacego obecnosc mamusi:szok::-D
i od tego sie zaczelo...
zazdrosci,romanse,zlamane serca w roli: PYCIOLEK,MAMUSIA,TYGRYCH,LANDRYNA(PENE):-D:-D
ale naszczescie wszytsko dobrze sie skonczylo nie bylo rozwodow,i nadal jestesmy super matkami warioatkami:-)
w miedzy czasie Mamusia zabrala Pyciolka i Tygrycha do Sopotu na libacje z winami i opalanskiem na golacha:-D
no ale to chyba wiesz bo jeszcze czynnie uczestniczylas w zyciu bebeowskim:-)
Kokusia biedna dziolcha zarobiona strasznie,pisze ze mala niedobra ale tak sczzerze to nie wiemy z dziewczynami jaka prawda,podejrzewamy ze woli spac calymi dniai niz zagladac na bb:szok:
ponoc kazda wymowka jest dobra:-D
Tygrych mial gosci w poprzedni weekendzior tesciowa kochana zreszta:-) wieczorem gdy juz wszyscy polozyli sie w kime namawiala mezowego a zeby przytargal jej lapka z goscinnego ale mezowy nie ugiety -odmowil...zezloscil tylko tygrycha :-D:-D
w zeszly weeken byla mamuska u Tygrucha...Tygrych w 7 niebie,serniczki na zimno i inne rarytasy,sama razumiesz:-p:-p
poczym Tygrych dolka zlapal bo bidula sama w domku calymi dniami,brakuje jej imprez z mezowym jak za czasow studenckich...jak kazdej zreszta:-D
oj sory nie kazdej...bo jesli beziesz miala kaprys isc sobie na bibke zawsze mozesz podrzucic dziecie do LILAC...matka dziecioholiczka chetnie przygarnie kolejnego malucha pod swoj dach...swoja droga nie ogarniam jak ona ma zamiar to przezyc...ja z jednym swiruje czasem:szok::-D
Agacia jest w toku poszukiwan weselnych czyt.suknia,buty,bizuteria,sexi bielizna...:-D
ale to nie wazne bo ma juz kiece na poprawiny i do ego super korale:-D takze kwestia kiecy nie jest taka strszana:-D
no i przez Wasze gadulkowanie i wspominanie wesel,slubow,nocy poslubnych:-D samej mi sie zachcialo:szok::-D
Landryna chyba kupuje chate z Amo,i mase nowych pilotow uniwersalnychco by Alus mial co niszczyc...musi pozatym chlopak mieszac w tv...co by Cukier miala czas na bb...:-p
Landryna wybywa na 2 tyg do siorki,leci w czawartek takze super nowina odpoczniemy sobie troszke od jej zboczeniowania:-D
ostatnio jak juz jej Amo smacznie spal wklejala nam linki pene:szok::szok: a bylo to przed 22.00:szok::szok: sama rozumiesz:szok::szok:

za chwile dalszy ciag programu:-):-)(brak miejsca)

pyciollllllllllllllll streszczenie boskie :-D:-D:-D:-D nie ma co musialas wpomniec o pene,pepe :-D
mowisz ze chcesz odpoczac od zboczeniowania jeszcze zateskniszzzzzz :-pa pilot nie dziala i trzeba nowy kupic:szok: to juz 3 ktory zalatwil i jedna komorke rozlozyl ja na czesci dziala ale porysowana i wogole feeeeee:-D mojego Amo naciagam na nowa:-D

Hura udało mi się was nadrobić:-) tylko mały problem bo już nie pamiętam co miałam komu napisać.

Aga ogromne gratulacje dla ciebie i oby maleńka się dobrze chował.

U nas ostatnio tyle się dzieje że mi po prostu czasu brakuje żeby tutaj zajrzeć chodź na chwilkę.
Mała daj mi ostro popalić chyba teraz dopiero wiem co to znaczy mieć dziecko w domu bo wcześniej to aniołek z niej był. Cały dzień tylko na rączkach albo chce stać sama więc muszę ją asekurować bo na razie słabo jeszcze stoi. W nocy budzi się kilkanaście razy w częstotliwości od 15 do 30 minut a dzień zaczyna o 5 rano bo księżniczka już wyspana.:baffled:. Padam na twarz.
Z mamą mam stan wojenny bo mnie ostatnio wpienia strasznie a że mieszkamy razem to ciągle sobie w drogę wchodzimy niestety.:wściekła/y::angry::wściekła/y:
No i mam jeszcze kilka innych problemików na głowie no i już nie ogarniam tego wszystkiego.
A żeby było zabawniej to mnie z pracy zwolnili i nie mogę znaleźć nowej:-(
Dobranoc dziewczyny

reklama
Do góry