reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
HEJ KOBIETKI
nadrabiam co naskrobałyście przez te dwa dni i się poddałam już zmęczona jestem jutro doczytam, znaczy rano.
My wczoraj nad jeziorkiem byliśmy i mała nawet się troszkę pomoczyła nóżkami ale miała radochę.
My na chrzciny dostaliśmy huśtawkę taką rozkładanąHuśtawka stojąca z tacką błękitno-pomarańczowa, Matpol / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci, tą zieloną Matpol. a tak poza tym to jakieś maskotki ubranka i pieniążki. Ale my mamy dziewczynkę a ktoś pytał o chłopców chyba.
Dobranoc dziewczyny

Edee sto lat, sto lat niech żyje nam!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego dla naszych milusińskich - Maksia, Benia i Alexa!!!!!!!!!!!

100 lat, 100 lat niech żyją, żyją nam
w zdrowiu w szcześciu w pomyslności
niechaj żyją naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:tak::-):-)
Wczoraj zaczełam cosik nadrabiac ale tez wszystkiego nie byłam w stanie bo padłam na twarz nawet nie doczekałam pizzy którą Amo zamówił
Składałam szafkę dla Pati bo w swych kartonach sie juz nie miesci (dzis przemeblowanie) i na baseniku byłam z Tomkiem, a upał dalej bezlitosny:confused2:

Co ja zawsze trzecia:-D:-D??
Siemanizacja kobiety...:-)
Wstawac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie spac!!!!korzystac z zycia:-D:-D!!

Witam i ja:)

Miałam wejśc wczesniej,ale kurcze musiała sobie główke umyc, bo tłuszcz kapał po końcówkach:p haaah
Nocka jako tako....malutka spała juz o wiele lepiej i co najwazniejsze,ze obudziła sie o 4 nad ranem :tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dla Edee kochana samych szóstek w szkole:p hahaha żartuje ale dużo miłości, radości i usmiechu na twarzy......pociechy z Alanka no i mnóstwo buziaczków:*

No i również dla naszych solenizantów kochaniutkich: przystojniaków Maksia, Benia, Kubulka i Alexa....duzo zabawek i uśmiechu na buziulce:p hahaha

Edee sto lat, sto lat niech żyje nam!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego dla naszych milusińskich - Maksia, Benia i Alexa!!!!!!!!!!!

Podlaczymy sie dzisiaj do Reni,,mam nadzieje sie nie pogniewa:-)
Wszystkiego najlepszego nasi slodkusinscy,Edee to rowniez do Ciebie oczywiscie:tak::-D

reklama
Do góry