reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Swoja droga juz nie moge sie doczekac az zaczne na liscie uzupelniac pozostale rubryczki :tak: (dzien porodu, waga...)

Oj na to to chyba wszystkie czekamy:-D
Ja pamiętam jak całkiem niedawno była dopisywana płeć i jak grudniówki były na samym końcu listy "przyszłych mam":happy:.
A już niedługo będziemy pewnie o ząbkowaniu pisały

Cyprysiowa widzę, że na zakupach szalejesz;-)

reklama
Agatkas dzieki doszlo tyle ze ja niemoge tego odczytac bo jest z tymi znakami jakimis:sorry2: ale poczekam sobie na meza to moze mi to jakos zmieni bo ja jestem na to zaglupia:-D

Cyprysiowa dziekuje;-)

Misiówka ja tego niewymyslilam tylko ktos z rodziny zaczol o tym gadac :-D no i tak jaks chociarz nie wierze w te wszystkie zabobony to jakos tak :sorry2: ale juz niebede obiecuje:-D

Spróbuj nacisnąć prawy klawisz mysz i zobacz czy masz tam polecenie "wypakuj pliki:" albo "wypakuj tutaj"...

Witajcie

Co do moich dolegliwości to ja takie uczucia już mam od dawna i tak sobie mysle ze jakby to były jakies bóle parte to juz bym dawno urodziła. Przed wizyta u mojej ginki juz tez tak miałam. A rozwarcie już mam od miesiąca na 1,5 cm. A tak sobie mysle ze to jakies wzdecia sa.

Tez mam czasami takie mysli ze coś pójdzie nie tak przy porodzie. Czesto mysle ze ja umre przy porodzie i nawet nie zobacze małego. Juz nawet do tego stopnia mam takie mysli , że daje wskazówki mojemu Krzysiowi, ze jak jak umre to ma tak robić albo tak, i ze małego wychowac w taki sposób albo taki :-(.

Paola - współczuję i pamiętaj - rozsądek górą!!

Dagulla - trzymam za słowo, hahahaha.

Agacia - ty zamiast się zadręczać pomyśl o tych wszystkich cudownych cwilach, które cię czekają, napewno wszystko będzie cudownie!!

reklama
Na suwaczki możemy się zamieniać ale na termin porodu to nie bo ja mam już dość i tak się niecierpliwię , że nie wytrzymam dłuzej niż te 30 dni!!!:wściekła/y::-)

Co z tego , że już mogłabym rodzić jak ja czuje, że z moim szczęściem przenoszę ....

A dzisiaj mi się śniło ,że pojechałam na porodówkę teraz i żeby wywołać poród lekarz powiedział ,że musi nakłuć pęcherz płodowy:szok:
Jakiś dziwny sen wogóle :-D:-D:-D

Do góry