reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

OJOJKU DUNIA NO FAKTYCZNIE....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale gapa za mnie....

Kurcze bo my mamy iśc gadac do proboszcza...kurze jak sobie pomysle ile bedzie słuchania to na sama myśl mam dość....:baffled:

Justa ty to masz dobrze.....

No a nam zgineła druga paczka od mamy.....jedna doszła druga nie :-( a tam było jeansy dla mnie, bluzeczki.... dla Mari było sporo ciuszków,słodycze.....ahhhh masakra...jestem zła jak nic,,,,, ktoś sobie przygarnął moja paczkę.....:crazy:

reklama
Duniu Mamusia Juleczce codziennie jakis ciuszek kupi jak widze w sklepach takie pie,kne rzeczy to nie moge sie opanowac:rofl2:Kanuś dlaczego mam dobrze??hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Masz rację pyciolku :tak: Troszkę przerwy, nie wierzę że teraz takie pustki;-) Najważniejsze że dałaś radę z przelotem i dotarłyscie cało i zdrowo:tak: A propos w Dublinie była moja znajoma jakieś dwa lata i niedawno wróciła do Polski :-)

taaa a dlaczego wrocila?????
bo ja tez zamierzam juz zjechac..:tak::tak:

nio to nie ładnie, że Ci jeszcze w weekend zabierają faceta....

Ja po tygodniu nocek jestem taka wygłodniała mężczyzny, ze szok:p hahah:-D:-D:-D:-D nio jakies spotkanko trza bedzie ogarnąc :-)

Mari marudzi i marudzi.....wysłałam misia,zeby ja uspał....:tak: a co?:-p

zbereznica....taaa taka wyglodniala ze woli na bb siedziec i jeszcze bezczelnie do dziecia go wysyla:-D:-D:-D:-D
tez czasami lubie sie wyreczyc:-D:-D:-D
Kupilam sobie 2 bluzeczki takie fajne Julce body bo ze strych juz wyrosla:tak: jedzonko ii slodyczee nie wiem co sie ze mna dzieje moze przez to ze mam okres:-D

a rodzenstwo sie nie szykuje????;-);-);-)

Też mam tak na okres;-) Maleńka pewnie szczęśliwa, że nowe ciuszki mamusia kupiła:-)
Kanuś kochanie my już chrzciny mieliśmy 7 marca;-):-)

:-D:-D:-D

OJOJKU DUNIA NO FAKTYCZNIE....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale gapa za mnie....

Kurcze bo my mamy iśc gadac do proboszcza...kurze jak sobie pomysle ile bedzie słuchania to na sama myśl mam dość....:baffled:

Justa ty to masz dobrze.....

No a nam zgineła druga paczka od mamy.....jedna doszła druga nie :-( a tam było jeansy dla mnie, bluzeczki.... dla Mari było sporo ciuszków,słodycze.....ahhhh masakra...jestem zła jak nic,,,,, ktoś sobie przygarnął moja paczkę.....:crazy:

pewnie jeszcze dojdzie....spoko maroko...
a gdzie mieszka Twoja mamusia?

Pyciolku trzeba czasem go troszke pomeczyc ....wtedy będzie wydajnijszy w nocy:p hahahhaha

A moja mamusia siedzi w Toronto juz 2 lata....wiesz o jest tak,ze paczki wysyłane sa droga morska w takich kontenerach.... no i jedna dostałam tydzien temu w czwartek,a drugiej ani widu ani słychu... watpie,zeby tyle czasu kontener rozładowywali....:sorry:

Kana dlacyego mam dobrze napisalas we wczesniejszm poscie i nie bardzo wiem o co chodzi:rofl2::rofl2:Pyciolek:-D:-DJa jestem szybsza niz formula 1:-p:-pA u ciebie si jakas dzidzia narazie nie szykuje:-p:-p__

Pyciolku trzeba czasem go troszke pomeczyc ....wtedy będzie wydajnijszy w nocy:p hahahhaha

A moja mamusia siedzi w Toronto juz 2 lata....wiesz o jest tak,ze paczki wysyłane sa droga morska w takich kontenerach.... no i jedna dostałam tydzien temu w czwartek,a drugiej ani widu ani słychu... watpie,zeby tyle czasu kontener rozładowywali....:sorry:

wiesz kochana my kiedys czekalismyu na paczke z Polski ponad miesiac....juz po 2 tyg stwierdzilismy ze juz nie ma na co czekac....szok jak ja dostalismy po takim czasie...:-):-)
mam chrzestnego w Oshawie...to nie daleko:tak::tak:
tak tak nie dosc ze chlop na nocki pracuje to jeszcze jakies wymagania ma spelniac...:-D:-D:-D achhhhh te baby....moj konczy dzis o 18...juz mu zapowiedzialam ze trzeba chate ogarnac....nie wiem czy do domu w ogole wroci:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Kana dlacyego mam dobrze napisalas we wczesniejszm poscie i nie bardzo wiem o co chodzi:rofl2::rofl2:Pyciolek:-D:-DJa jestem szybsza niz formula 1:-p:-pA u ciebie si jakas dzidzia narazie nie szykuje:-p:-p__
zwariowalas....no chyba ze jakas wpada....:-p:-p:-p:-p
najpierw jedno niech mi z pieluch wyrosnie
a tak serio to bardzo bym chciala ale dziewczynke....no ale musimy poczekac;-);-)

reklama
Witam

dopiero nadrobilam dzisiejszy dzień:szok:, na wczorajszym utknelam w polowie:zawstydzona/y:,

wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenuzantów!!!!!

Dagulla zycze duzo zdrowka twojemu synkowi;-)

Kana moze dojdzie twoja paczka, niech mamusia poda Ci numer przesyłki i nazwe firmy przewozowej i dzwoń do nich , ja tak miałam pare razy i zawsze dochodziły
( moja siostra potrafiła dzwonić codziennie... juz mieli jej tam dość:-D:-D)
my dzisiaj też wybieramy się na zakupki .... moze coś sobie kupie - bo wczoraj to miałam dzień do bani:no:

Do góry