reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

wlasnie sie doczytalam na pudlu (nie mowcie nikomu o moim zainteresowaniu ambitna prasa;-):-D:-D:-D:-D) ze liszowska przeprowadza sie do szwecji...:szok:

reklama
Siemanizacja LASKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

My juz po spacerku:) pogoda BEAUTY:-):-):-):-) słoneczko jak się patrzy, [pięknie i prawie bezchmurne niebo:) aj aj aj :-)

Duniu kurcze moze ty nas raz odwiedzisz co?:tak::tak::tak:

Dagulla caluski dla Kacperka niech szybko do zdrówka wraca:tak:

Kaja pipko pogratulujemy zębolków:-)

Siemanizacja LASKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

My juz po spacerku:) pogoda BEAUTY:-):-):-):-) słoneczko jak się patrzy, [pięknie i prawie bezchmurne niebo:) aj aj aj :-)

Duniu kurcze moze ty nas raz odwiedzisz co?:tak::tak::tak:

Dagulla caluski dla Kacperka niech szybko do zdrówka wraca:tak:

Kaja pipko pogratulujemy zębolków:-)
dziekujemy dziekujemy,juz wlasnie ryk sie podniosl z lozeczka wiec zegnam poki co,obracam sie na piecie i z predkoscia dzdzownicy pedze do dziecia;-)

Dunia jak tylko będziesz miala ochotę to zapraszamy....SERIO :tak::tak::tak:

Kaja nie martw się tym pudelkiem...u mnie jest taki schemat jak wchodze na kompa: BB, poczta, nk, pudelek i lansik:p hahaha a co trza wiedziec cos z ploteczek :-):-D:-D:-D

nio to nie ładnie, że Ci jeszcze w weekend zabierają faceta....

Ja po tygodniu nocek jestem taka wygłodniała mężczyzny, ze szok:p hahah:-D:-D:-D:-D nio jakies spotkanko trza bedzie ogarnąc :-)

Mari marudzi i marudzi.....wysłałam misia,zeby ja uspał....:tak: a co?:-p

Hejka dopiero z zakupow wrocilam zjadlam chpsy teraz jem loda:-Dnie wiem co sie dzieje znapadla mnie jakas chcica na slodkie masakra mowie wam:rofl2:

Justa co tam ciekawego nakupowałaś???? pochwal się..:-)

Dunia u nas od ana było tak średnio, ale coraz lepiej,,,,a teraz rewelacja....słonko na 102 :-)

reklama
Kupilam sobie 2 bluzeczki takie fajne Julce body bo ze strych juz wyrosla:tak: jedzonko ii slodyczee nie wiem co sie ze mna dzieje moze przez to ze mam okres:-D

Do góry