reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mamuski..... chciałam Wam polecić babeczke ,które też jest z Tczewa i sprzedjae ciuszki na allegro...uzywane po swpich pociechach chociaż nie wszystkie...juz nie raz od niej cos kupiłam...ciuszki ma naprawdę zadbane i nie drogie :))) szczerze polecam:) Pytała czy nie pokazałabym komus jej stronki....no to tutaj to ja mam komu :-D:tak::tak::tak:

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Przepraszam,ze na tym wątku,a nie na zakupahc,ale tam żadko kto wchodzi ostatnio...... buziaczki:*

Kiepski wieczór mam dziś, niestety. Ale żalić się będę na intymnym ;-)Plus jest taki, że resztę wieczorku spędzę tu z Wami :-D

My juz po wizycie u mojej siostry. Trochę pogadałyśmy, wypiłyśmy kawke i do domku.

Dunia dziękuję ! :-)

Madzienka tak kupowałam u tego sprzedającego. Bardzo miły i ugodowy pan :-D. Wzięłam 30x40 rozmiar i na prawde jest bardzo ładne, Nawet nie sądziłam, że aż tak :-D. Wrzuciłam kiedys zdjecie w album, dziasiaj wrzuce jeszcze raz :tak:.

Dziękuję:tak::tak::tak:

Ha! W końcu udało nam się kupić autko :tak: Ford Mondeo kombi, teraz żaden wózek nam nie straszny :-) A Bartkowi kupiliśmy nowy fotelik, taki od 0-25 kg :-)

Super szerokiej drogi....;-);-);-)
Pokaż fotelik, my tez juz rozgladamy się za nowym:tak::tak::tak:

Mamuski..... chciałam Wam polecić babeczke ,które też jest z Tczewa i sprzedjae ciuszki na allegro...uzywane po swpich pociechach chociaż nie wszystkie...juz nie raz od niej cos kupiłam...ciuszki ma naprawdę zadbane i nie drogie :))) szczerze polecam:) Pytała czy nie pokazałabym komus jej stronki....no to tutaj to ja mam komu :-D:tak::tak::tak:

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Przepraszam,ze na tym wątku,a nie na zakupahc,ale tam żadko kto wchodzi ostatnio...... buziaczki:*

Super, dzieki Kana...zaraz tam zajrze:-D:-D:-Dmój mąż nie będzie pocieszony:-p:-p:-p

Ja jestem zadowolona. Bardzo lekko mi się go prowadzi :-). Wszystko się mieści, bo ma naprawdę duzy bagażnik. Nam się zmieścił wózek i jeszcze rowerek mojej siostrzenicy i torba :-D:-D:-D.
Ale ja się do samochodów nie przyzwyczajam, bo mój K zmienia je jak rękawiczki, samochód mamy góra 6 miesięcy :-D.

Ja dziś już sobie pojeździłam i też prowadziło mi się go świetnie :tak:

A zdjęcie wkleję jak jakieś zrobię :)

reklama
wy nie kupowaliscie wozkow trzyfunkcyjnych (gondola.spacerowka i fotelik samochodowy)
a co do fotelika to mam ten Peg Perego Primo Viaggio Tri-Fix i jestem bardzo zadowolona
Primo Viaggio Tri-Fix w standardzie ma w wkładkę redukcyjną przeznaczoną dla mniejszych dzieci- nie musisz się obawiać, że Twoje dziecko jest zbyt małe do fotelika. Fotelik posiada budkę przeciwsłoneczną, co bardzo sie przydaje w trakcie podróży w słoneczne dni- maluszkowi nie świeci nic w oczy i nie marudzi. Tapicerka jest zdejmowana do prania, co pozwala utrzymać fotelik w czystości. Primo Viaggio Tri-Fix jest bardzo wygodny, można przenosić w nim dziecko, używać jako kołyski. Bardzo dużą zaletą fotelika jest to, że można go montować na wszystkie stelaże wózków Peg Perego, a także bezpośrednio na spacerówki i wózki przewozowe. Jest to niezwykle praktyczne rozwiązanie- nie musisz budzić dziecka i przenosić go do gondoli, czy spacerówki. Po prostu przypinasz fotel na stelaż i jedziesz dalej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry