reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hey mamusie

Dzisiaj zaczęłam dzień od kłótni z M i miałam napad choroby i tak naprawdę dopiero teraz na dobre wstałam i czuję się fatalnie...
Ale jednak lepiej niż rano ehhhh...

Zaraz biore Młodą , MT i idziemy na zakupy :-)

mopku moja też tak czasami ma ale w końcu sie uspakaja na szczęście jeszcze nie zdażyło się aby się zapowietrzyła. Mam nadzieję , że twój dzieć już Cię tak nie załatwi no i siebie też przy okazji.

zozakoza idziesz chyba robić tipsy a nie to topsy:-D szalona eh szalona

agcia i kokusia tak fajne macie Avatarki :-)

reklama
Witam mamuśki.....

Melduje się po małej przerwie....u nas troszkę chorubska się znowu zakręciło.... na szczęście tylko u mnie i misia....mamy tzw. grypę żołądkową.....masakra....

Do tego malutka ostatnio strasznie marudzi i w ogole nie che spać w ciągu dnia...20 minut to maks i to raz dziennie....:baffled:

Umieram już ze zmęczenia i niewyspania.....ale mam nadzieje,ze to tylko chwilowo tak jest....

Ogromne buzaiczki dla Wa kochane moje;*

Duniu dziekuje slicznie za głosiki:*:*:* jestes wspaniała i wiesz na co czekam???haha:-D
Jak tylko bede miala wiecej czasiku to nadrobiezalegósci i bede na bieżąco.....buziaki:*

A i ogromne przeprosiny za moją nieobecnośc na wyjeździe.... naprawde no tak wyszło....:zawstydzona/y:

Napisałam super długiego posta bo wrociłysmy ze spacerku a Pati jeszcze spi ale mi go zezarło jak chciałam wysłac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec napisze krótko dzieki za słowa pocieszenia lepiej mi jak je przeczytałam
Marzycielko dasz rade, na pewno bedzie lepiej :tak:
Pytia dzieki za odp ws wózka
Tygrysku i Madzieńko zostawscie troszke tej lasanii na kolacje to wpadne porównac która lepsza :-D
Kana zdrówka i wytrwałosci zycze :tak:

tak kochana marzycielko TIPSY a to dlatego że O jest koło I i dlatego taka pomyłka hi hi hi:-D:-D:-D
tak apropo to ja mam ostatnio pecha :szok::szok::szok:zamówiłam kosmetyki z hippa i pompka we jednym jest popsuta:angry::angry::angry:, zafarbowałam ostatnio swoje jensy na czerwono:angry::no::angry:w spłuczce zawiesił się zawór i cały czas leci woda do klopa::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i na dodatek mąż siedzi cały tydzień w domu :szok::szok::szok:i blokuje kompa ale i tak udało mi się go popsuć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam moje kochane:-) Nie wiem juak macie czas tu siedziec u mnie brak czasu:-(Jeszcze teraz mala ząbkuje wczoraj prawie caly dzien płakala:-(zakupy dom spacerki tesciowie itp:-p:-p:-p:-pNa wakacje wybieramy sie do Grecji;-) Wszytskiego najlepszego dla solenizantów ktorych ominelam:tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:A CO TAM U WAS jak tam wasze bobasy przechodzą ząbkowanie????:cool2: Niestety nie jestem w stanie nadrobic wszystkich postów takze wybaczcie...... mala teraz spi wiec mam chwilke czasu mąz w pracy .....Potem wybierzemy się do 2 dzidziusia i do 2 mamusi:tak: na kawkeee...co bede sama siedziec w domu pokupilyusmy sobie z Julk,ą torszke ubranek na lato......:-) Dzisiaj jak wracalysmy z plazy to zaczepiło Mnie malzenstwo i powiedzialo jakie piękne dzieciatko a jakie ma piękne czarne gęste wloski a o oczach juz nie wspomne chyba sie julą 20 min zachwycali:-DA mala się do nich usmiechnela:-p:-p:-D:-)jUTRO IDZIEMY na roczek będzie imprezka:cool2::cool2::cool2:Caluje was grudniuweczki i wasze bobasy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My juz po wizycie u mojej siostry. Trochę pogadałyśmy, wypiłyśmy kawke i do domku.

Dunia dziękuję ! :-)

Madzienka tak kupowałam u tego sprzedającego. Bardzo miły i ugodowy pan :-D. Wzięłam 30x40 rozmiar i na prawde jest bardzo ładne, Nawet nie sądziłam, że aż tak :-D. Wrzuciłam kiedys zdjecie w album, dziasiaj wrzuce jeszcze raz :tak:.

Do góry