reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Patrzyłam i powiem Wam szczerze że czytac mi sie takich rzeczy nie chce....:sorry::sorry::sorry:od czego są lekarze, a nie szukanie pomocy na forum:eek::eek::eek:
no właśnie, ta dziewczyna tak to wszystko opisuje, jakby żyła w kamiennym wieku, i tak jakby wszyscy z forum sa lekarzami, proste wyjście-test

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
mi 24 maja:(
A z kim zostawiasz dzidziola?

kochana wracam do pracy ale na2 dni w tygodniu....w momencie jak ja bede w pracy z malym bedzie zostawal moj D....mam nadzieje ze moja szefowa na to pojdzie...inaczej lipa...napewno nie wezme opiekunki do Alexa bo tu w Dublinie niani trzeba ze swieczka szukac:-:)-(kazdy tylko to robi dla kasy a nie z powolania ze tak powiem...do konca tego tyg bede wiedziala co na to moja szefowa wiec napewno zdam relacje:tak::tak:

reklama
mamuśki, pytanie z innej bajeczki
16 maja mamy w rodzinie komunie, mój mężuś chrzestny, jaki prezencik możecie polecić dziewczynce na komunie, bo chcieliśmy dać kasę, ale rodzina powiedziała ze wszyscy dają prezenty:eek:z góry dziękuje:tak:;-)
ze słodkich rzeczy to wybrałabym takie coś CZEKOLADKI Z TWOIM ZDĘCIEM! KOMUNIA!!! 75 SZTUK (593398705) - Aukcje internetowe Allegro

Witam
Moja chrześnica ma komunię 17.05 i też maiałam problem z prezentem , nawet pytałam o to tu na forum:-) i w końcu się zdecydowałam:
Pismo Święte ST NT-Ilustrowane złocenia (608269311) - Aukcje internetowe Allegro
MEDALIK ZŁOTY KOLOROWY / DEWOCJONALIA ZŁOTE (590878047) - Aukcje internetowe Allegro
ŁAŃCUSZEK ZŁOTO PR.585 SINGAPUREK KOMUNIA ŚW. (613036428) - Aukcje internetowe Allegro
Dokupię jeszcze jakąś bombonierkę i tyle:-), chyba wystarczy co nie?
Dzień wcześniej chrzczę mojego Tomcia:-), mam już pozwolenie od męża i księdza :-), wieczorkiem po mszy o 17 będzie ta chwila. Ja oczywiście bez spowiedzi, za to chrzestni mają obowiązkowo przyjąć Chrystusa:tak:.
W maju wogóle to czeka mnie bankructwo:-(, dzień po komuni są urodziny pasierbicy mojego bliźniaka i kolejny wydatek , a na komunie przyjedzie moja najstarsza chrześnica 15-sto letnia Karolcia i też trza cosik rzucić:-):-)
Na komuni siostrzyczce wyszło 50 gości :-):-), haha mełe wesele będzie:-D
misio 007.jpg
Wózek lalki BABYBORN, pierwszy w którym mój łobuzio nie płakał:-D:-D

Do góry