reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kokusia masz w zupełności racje kazy ma jakies problemy:tak:a tobie nawet niech nie przychodzą takie mysli do głowy:zawstydzona/y: .,., Mała mi przed chwilą zasnęła nie wiadomo ile po śpi ale jak tylko się obudzi zmykamy na dwór:tak::-) Mam pytanie moi rodzice mają jutro rocznice ślubu i tak się zastannawiamy nad prezentem czy kupic im nowe meble do kuchni czy mzoe wycieczke za granice??? Jak myslicie:-);-)???

reklama
Mój mąz też własnie powiedział ze lepiej wykupic im wycieczke tylko nie wiemy gdzie:sorry: U nas w Hiszpani byli juz 2 razy tak im się podobalo ze plakali tydzien przed wyjazdem do Polski:-D Moze do Grecji??

Dzien dobry dziewczynki:tak::tak:
Pogoda śliczna więc jakiś spacerek trzeba zaplanowac:tak:
Gratuluje pierwszego ząbka!!!!!!!!!!!!!!:tak:
ide Was nadrabiac

Jeszcze pomyślimy:-) Muszę tak zrobic zeby oboje mieli urlop:-D:-p Mała jeszcze śpi z tatusiem:-D A ja sprzątam po mału bo mama poszła do fryzjera na pasemka;-)

Ja też obstawiam wycieczkę, może Skandynawia? Podobno norweskie fiordy sa śliczne, znajoma była i nie mogła sie nachwalic widoków

Racja, jest przepięknie! Zwiedzałam Skandynawię, byłam na 3 tygodniowej wycieczce i co chwilę wpadałam w zachwyt :tak: Dania, Szwecja są fajne, ale Norwegii jak dla mnie nic nie przebije, zakochałam się w tym kraju :-) Niestety, Finlandii jeszcze nie udało mi się zobaczyć.

:angry::angry::angry:Myslalam ze Mnie teraz coś trafi:wściekła/y::crazy:Ja myje głowe a tu wody w kranie nie ma i do tego prysznic się popsul:crazy::angry: u nas od wczoraj cos malo lecialo ale dzisiaj to przesada:wściekła/y:Jestem zla jak osaa:crazy::-D

Witajcie

Bliźniaki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co ty wygadujesz :wściekła/y:. Masz wokół siebie kochajacych się ludzi i dla kogo na tym swiecie stąpać :tak:, No i ..... dla nas :-D:-D:-D.

No mój mały niewazne o której zasnie czy to o 19 czy o 20 czy tez o 22 to i tak godzina 6 rano to jest jego :eek: ahhh ... a tak by się pospało.

U nas cieplutko, wiec jak sie uporam z moim bałaganem to spadamy na dwór.

Kokusia a nie poprasowałabys moich ciuchów :sorry:, bo juz mnie przesladują. Wypływaja z drugiego pokoju nawet przez dziurkę od klucza :szok: :-p.
Miłego dnia.

reklama
blizniaki co ty za glupoty kochana piszesz....daj spokoj....ja tez mam dosyc ale jak tylko zobacze usmiech mojego synka wszytkie klopoty uciekaja daleko....fakt ze tylko na chwilke ale jednak zawsze cos:tak::tak: dla takiego malego szczescia zniesiemy wszytsko,prawda dziewczyny:laugh2::laugh2:takze glowki do gory i trzeba zyc dalej....;-);-);-)

ps....zabek juz jest....zabkowanie w automatycznym tempie...:tak::tak::tak:

Do góry