reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Heheh:-DMy juz po grilu tzn kiełbaski zjedlismy Mniam.....:tak:Tatuś Jule wykąpał i została z nią moja mlodsza sister:tak:Zrobi koło niej praktycznie wszystko:tak:A my dalej siedzimy na dworku ja z laptopem:-D nie mogę wytrzymac jak tutaj nie zajrze:-Ddo was dziewczyny:-)za pół godzinki się zbieramy;-)

reklama
witajcie kochane.....
moj Alex zabkuje ....o 13.00 bylismy na szczepieniu ...po czym caly dzien byl tak senny ze szok potem dostal goraczke wiec myslalm ze to przez szczepienie.w momencie podawania calpolu wystukalam zabka mojego malego....potem jak smarowalam zelem to wkoncu pokazal....widzielismy przezroczyste...ja widzialam jednego ale moj widzial 2...::-):-):-) ale chyba za bardzo podniecony byl....:tak::tak::tak: a jeszcze wczoraj gadalismy o tym jak bedzie maly smiechowo wygladam z zebem...a tu masz:tak::tak::tak:teraz spi jak zabity i chrapie jak stary:tak::tak::tak:
dodam ze maly ma 4 miesiace i 3 dni....ale zabkowanie odziedziczyl po mamusi...ja tez w 4 pierwszy zabek mialam:tak::tak::tak:

Justyna napisała smska:

"Hej! Jestesmy z Lenka w szpitalu! Zapalenie oskrzeli a teraz zeszlo na pluca do tego od alergi ma silnie obkurczone oskrzela. Biedula cala pokluta. Calusy!just."

Pozdrowiłam od nas biedulki..

Justynko - buziaki dla Lenki. Trzymajcie się dzielnie dziewczyny!!!Czekamy na wieści.

A ja wróciłam z Jaśkiem od lekarza. Zapalenie ucha... Buuuuuuu. Znowu antybiotyk i co najmniej tydzień z głowy :no:
Justynko i Pytia zycze dzieciaczkom szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
Justynko - wiadro dzielności przesyłąm dla was dziewczynki, wracajcie szybciorem!

Pytia - ty to masz pecha ostatnio, mam nadzieję, że Jaśko szybko dojdzie do siebie.

A ja mam dołka, bo w weekend na wycieczce kamyk spod samochodu jadącego przed nami usczerbił nam przednią szybę i trzeba ją wymienić, a w związku z tym, że tydzień temu kupiliśmy auto, to te kolejne 400 funtów trochę nam daje po kieszeni...
Misiowka ja tez kiedys tak mialam, nowe autko .... jadaca ciezarowa ... i szyba do wymiany, pamietam ze jak bym mogla to bym kierowce zagryzla:zawstydzona/y:
Wyobraźcie sobie że mam dzisiaj drugą rocznicę ślubu i mój mąż ZAPOMNIAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ach Ci faceci:confused2:
moj pewnie tez zapomni, a tak powaznie niewiem co mu kupic na rocznice moze macie jakies pomysly?

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny wczoraj wieczorem nie mialam juz siły siedziec przed komputeremi:tak:My wstalismy dzisiah wczesniej i nawet byłysmy Juz Z Julą na zakupach:-D a my znowu mamy dzisiaj piękną pogode:-) Humor dopisuje a co tam u was???;-) Pyciolek moja Julka tez niedługo zacznie ząbkowac bo coś marudna jst od pewnego czasu ale czy to nie za szybko???:baffled::eek:

Agatkas, wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy.
Mam nadzieje ze maż jednak zrobił jakąś niespodziankę.

Xpatrysia, Olcia, fajnych macie mężów
Też kiedys dostawałam kwiatki bez okazji, ale teraz w tym pędzie i w ciagłych kłopotach człowiek jakos o tym nie myśli:-(

Pyciołek, gratuluję ząbka

U mnie nadal kłopoty, coraz cześciej nie mam już sił do życia i chciałabym zasnac i juz sie nie obudzic

Agatkas, wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy.
Mam nadzieje ze maż jednak zrobił jakąś niespodziankę.

Xpatrysia, Olcia, fajnych macie mężów
Też kiedys dostawałam kwiatki bez okazji, ale teraz w tym pędzie i w ciagłych kłopotach człowiek jakos o tym nie myśli:-(

Pyciołek, gratuluję ząbka

U mnie nadal kłopoty, coraz cześciej nie mam już sił do życia i chciałabym zasnac i juz sie nie obudzic
blizniaku kochany, przestań gadać głupoty, masz wspaniałą córeczkę i jak to chcesz zasnąć, główka do góry.Niestety takie jest teraz życie, ze ludzie sa ciagle zalamani:-(

reklama
Blizniaku ani mi się waż wygadywac więcej takich głupot:angry::no:Masz kochane dzieciaczki i nie wolno Ci nawet tak myślec.A kłopoty mają to do siebie że kiedys się przecież muszą skończyc. Wiem że łatwo tak mówic komuś kto patrzy z boku ale wierz mi u mnie też nie jest za wesoło:no:Trzymam kciukale żeby wszystkie czarne chmury wkońcu się rozwiały.
Agatkas tysiąc uścisków z okazji rocznicy. Mam nadzieję że mąż jednak pamiętał a jak nawet nie to jakoś Ci to wynagrodził.
Lenka i Jasiu wracajcie szybciutko do zdrówka.
Pyciolek gratuluję ząbka. Natalka też ostatnio się strasznie śłini i wszystko wookoło zjada. Jej siostrze pierwsze dwa zęby(naraz) wyrosły w szóstym miesiącu więc myślę że ją też to niedługo czeka.
Renia ja zamierzam naszą piątą rocznicę wyprawic w restauracji z moim rodzeństwem a prezent pewnie kupimy sobie jakiś wspólny. Tylko jeszcze nie mam pomysłu co ale do sierpnia pewnie cos wymyślę.
Justa19 my pierwszego grilla rozpalimy dopiero w majowy weekend. To już taka nasza rodzinna tradycja że sezon grillowy rozpoczynamy w moje imieninki:tak:

A tak wogóle to witam środowo. U nas piękna pogoda więc pewnie zaraz mykamy na dworek. Wczoraj nawet prasowałam na podwórku bo mała tak pięknie i długo spała że aż zaczęło mi się nudzic:sorry:

Do góry