reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Agacia - ryba nie dołuj się - wiesz, to jest tak, że nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia, kiedy Bóg drzwi zamyka, to otwiera okno!!! Ja już chyba dziesiątki razy chciałąm się rozwodzić, a nadal jesteśmy razem, na dobre i na to złe, w końcu nikt nie jest doskonały, trzymam kciuki, żebyście się pogodzili i żeby mężuś zadbał o żonkę jak się należy.
U nas tez ostatnio czasu brak na wszystko, dziewczyny mnie zajeżdżą kiedyś jak mniemam... Inana ogólnie uznaje tylko i wyłącznie noszenie jej na rączkach w podrygach i energicznym krokiem - więc siłownia całodobowa, bo panienka waży już 7 kilosków, do tego Michaśka non stop chce się ze mną bawić, bo ma przerwę świąteczną i nie chodzi do przedszkola, a co za tym idzie jest niewyżyta na maksa, dziś od 7 rano musiałąm się z nią bawić ludzikami i przerobiłyśmy historię życiową owych felków przez kilka pokoleń i to tylko do 13, kiedy to przyszły do nas kumpelki. Na komp mam czas tylko jak panienki zasną, a wtedy to ja jestem ledwo żywotna, a tu jeszcze trzeba posiedzieć trochę nad robotą i pozałatwiać papierkową robotę, poprasować, posprzątać chałupkę i już jestem sztywna...
Mężyk kupił ostatnio autko, więc jesteśmy nadal pod wrażeniem, dzisiaj kupiliśmy nowe wyposarzenie typu fotelik dla Miśki, gps, pierdółki typu osłonki i inne gadżety, jestem dentka a tu jeszcze zlew zawalony, zatem krótko mówiąc ja nie wiem jak mamusie podwójne dają radę, bo ja ledwo zipię, a muszę przyznać, że mam dwa aniołki w domu!
Inka ma ostatnio uczulenie na brzuszku, plecach i szyjce, ja nic nowego nie jadłam, czy to możliwe, żeby dostałe je od oliwki Nivea? nie mam pomysłu od czego jeszcze to może mieć.
Ktoś pisał o wysypce i maści sterydowej, wybaczcie, ale już mi nerwy w mózgu nie stykają i nie pamiętam kto... ja używam maści bezsterydowej Elidel, jest co prawda droga, ale czyni cuda polecam.
ja do tej pory nie mam pojecia co to jest....ostatnio podejrzewalam zbyt duza ilosc wypijanych herbatek,maly mial biegunki wiec nie jadl tylko musial pic a zeby sie nie odwodnic....podawalam herbatje hippa z kopru wloskiego i rumiankowa....(rumianek moze uczulac) a ze pil w zaskakujacych ilosciach to mysle ze to to....plamki na twarzy zniknely....ale jeszcze sa drobniutkie na kolankach.juz wariuje przez to....4.05 bede w polsce i zalatwie ta sprawe mam nadzieje raz na zawsze....tylko wczesniej nie pil herbatek i tez wyskakiwalojeszcze tylko pare dni
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Pati 100 lat!
My bylyśmy na szczepieniu i tak się zestresowałam Zuzki placzem że w drodze powrotnej zeżarłam 2 pączki
Teraz wrócilyśmy i bidulka jeszcze śpi w gondolce, tylko jej kombinezon pościągałam żeby się nie zgrzała. Ja popijam kawkę i dochodzę do siebie po porannym stresie.
Dzisiaj następna opiekunka przychodzi na rozmowę...wiążę z nią duże nadzieje... w ogłoszeniu napisala tak:
"
Ponad 5 lat doświadczenia zawodowego
Bardzo ale to bardzo lubie dzieci i nawiązuję z nimi swietny kontakt chętnie podejmę prace która łączy sie z opieką dzieci,jestem odpowiedzialna,spokojna bez nałogów wychowałam swoich dwoje i opiekowałam sie dziecmi siostry praktycznie od urodzenia do teraz a dzieci juz mają 7 i 9 lat a ostatnio zajmowałam się szkrabem od 6 tygodnia życia do teraz a malutka Kaja ma już 2 latka i jestem własnie na zdjeciu z Kają która u nas nocowała i szykuje się do spania,a teraz pomagam córce przy małej Emilce ma pół roczku. "
Ma 45 lat i mieszka w tej samej dzielnicy co ja. Z jej synem chodziłam do szkoły A moja siostra z jej córką
My bylyśmy na szczepieniu i tak się zestresowałam Zuzki placzem że w drodze powrotnej zeżarłam 2 pączki
Teraz wrócilyśmy i bidulka jeszcze śpi w gondolce, tylko jej kombinezon pościągałam żeby się nie zgrzała. Ja popijam kawkę i dochodzę do siebie po porannym stresie.
Dzisiaj następna opiekunka przychodzi na rozmowę...wiążę z nią duże nadzieje... w ogłoszeniu napisala tak:
"
Bardzo ale to bardzo lubie dzieci i nawiązuję z nimi swietny kontakt chętnie podejmę prace która łączy sie z opieką dzieci,jestem odpowiedzialna,spokojna bez nałogów wychowałam swoich dwoje i opiekowałam sie dziecmi siostry praktycznie od urodzenia do teraz a dzieci juz mają 7 i 9 lat a ostatnio zajmowałam się szkrabem od 6 tygodnia życia do teraz a malutka Kaja ma już 2 latka i jestem własnie na zdjeciu z Kają która u nas nocowała i szykuje się do spania,a teraz pomagam córce przy małej Emilce ma pół roczku. "
Ma 45 lat i mieszka w tej samej dzielnicy co ja. Z jej synem chodziłam do szkoły A moja siostra z jej córką
Pati dużo zdrówka!!!!
Agatkas trzymam kciuki!!!
A my dzisiaj z Julcią idziemy do mojej ginki po receptę...a później mamy spotkanie z fotografem.....
Mamuski jesli chcecie zrobić zakupy w sephorze z 20% rabatem napiszcie do mnie smska(numer w watku zamknietym) odesle wam rabatowego smska
Agatkas trzymam kciuki!!!
A my dzisiaj z Julcią idziemy do mojej ginki po receptę...a później mamy spotkanie z fotografem.....
Mamuski jesli chcecie zrobić zakupy w sephorze z 20% rabatem napiszcie do mnie smska(numer w watku zamknietym) odesle wam rabatowego smska
tygrysek82
Fanka BB :)
Pati 100 lat!
"
Ojej ale mi ochotę kochana na świerzutkiego pączusia narobiłaś
Ojej ale mi ochotę kochana na świerzutkiego pączusia narobiłaś
I mi :-zawstydzona/y::-zawstydzona/y::-zawstydzona/y::-(
tygrysek82
Fanka BB :)
I mi :-zawstydzona/y::-zawstydzona/y::-zawstydzona/y::-(
Madzienko mamy zachcianki jak kobiety w ciazy
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja tez ostatnio ciągle bym coś słodkiego jadła, ale nie pozwalam sobie:-( a dziś pierwszy raz od porodu pozwoliłam sobie na kawałeczek ciasta, ale było pyszne, mniam:-)Madzienko mamy zachcianki jak kobiety w ciazy
reklama
Madzienko mamy zachcianki jak kobiety w ciazy
Tygrysku nie strasz nie strasz......
Wczoraj minął rok jak dowiedziałam się że jestem w ciąży