reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
My po jednej wizycie u prywatnego kardiologa. Mała ma dwa otworki w serduszku. jeden to ten który ma dużo dzieci i powinien sam się niedługo zamknąć, natomiast drugi to jest wada serca ale ponoć nieistotna. Ten drugi otworek jest między komorami, ale na szczęście jest otoczony jakimś dobrym tętniaczkiem, który ogranicza ten niepotrzebny przepływ krwi. Za tydzień jedziemy do kliniki do Ustronia i wtedy skonfrontujemy tą opinię. Jak zadzwoniliśmy do Katowic do Centrum zdrowia Matki i Dziecka to nam qrna powiedzieli że pierwszy termin na lipiec!!!!! To sie nazywa wczesne wykrywanie wad serca u dzieci! Masakra jakaś!'
:-(

Dziouszki szczepiłyście na rotawirusa i pneumokoki????????

hej hej

U nas dzien minął na rączkach :eek:.
Echh juz się cwaniak obudził, bo poczuł ze czegos mu brakuje ... reki pod głową ... to sobie popisałam :eek:.

Acha Kaja tak sobie spojzałam na twoj suwaczek, Marysia juz ma miesiąc, kurde ten czas leci ... no tak mój w niedziele juz 2 miesiace.

Anoli Ty dostalas cos na temat tych szczepien??

Dzwoneczka pierwsze słysze, ale moze dlatego ze twój synus starszy o dwa tygodnie. Moze jeszcze cos przyjdzie. A wogole to jak przeczytalam twojego posta to odnioslam wrazenie ze oni jakies doswiadczenie na naszych bobaskach chcą zrobić:confused2:

Mąz dzwonił ze chrzciny juz mamy załatwione- w lany poniedziałek:-)Proboszcz wyrazil zgode moja siostra moze byc chrzestna nie mając bierzmowania:-)potrzebuje tylko zaswiadczenie ze przygotowuje sie:-) My zapraszamy tylko najblizszych. Czyli rodzicow dziadkow i chrzestnych-ok10 osob. Myslelismy o restauracji, ale w żałobie to raczej nie wypada. Poza tym chyba w swieta wszystko nieczynne. W domu tez nie zrobimy, bo sama nie dam rady i chyba padnie na tesciów, bo z kosciola do nich najblizej:-)Alkoholu raczej nie bedzie bo u nas wszyscy niepijący:sorry: Myslałam zeby zrobic kilka fotek profesjonalnych w zakładzie, a wy?

A kupujecie cos sami swoim dzieciaczką na pamiątke?

reklama
My po jednej wizycie u prywatnego kardiologa. Mała ma dwa otworki w serduszku. jeden to ten który ma dużo dzieci i powinien sam się niedługo zamknąć, natomiast drugi to jest wada serca ale ponoć nieistotna. Ten drugi otworek jest między komorami, ale na szczęście jest otoczony jakimś dobrym tętniaczkiem, który ogranicza ten niepotrzebny przepływ krwi. Za tydzień jedziemy do kliniki do Ustronia i wtedy skonfrontujemy tą opinię. Jak zadzwoniliśmy do Katowic do Centrum zdrowia Matki i Dziecka to nam qrna powiedzieli że pierwszy termin na lipiec!!!!! To sie nazywa wczesne wykrywanie wad serca u dzieci! Masakra jakaś!'
:-(

Dziouszki szczepiłyście na rotawirusa i pneumokoki????????

No masakra, a na rota i pneumo nie będę szczepiła.

Ja dzisiaj jakoś dziwnie się czuję. Mały praktycznie cały czas śpi, a ja tak dawno nie miałam tyle wolnego czasu, że jestem totalnie wybita z rytmu.
Aż się martwię, czy aby sie nie rozchorował.

A muszę wam się pochwalić, że dziś drugi dzień bez sztucznego mleczka wytrwałam:tak:.

Napiszcie mi proszę, czy te płatne szczepionki są na receptę, czy nie?

Do góry