reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzieńdoberek,

Ja dziś baardzo niewyspana, mała budziła się w nocy na karmienie 3 razy a za czwartym razem po to żeby walnąć kumulację kup, które wylały się górą bodziaka na wszystko i musiałam nad ranem przepierkę robić, bo by te plamy zostały już na zawsze. Następnie położyłam się a tu tup tup tup Mikołaj się obudził no i położyliśmy się spać we trójkę. Zasnęłam na 15 minut i zadryndał budzik, trzeba było do przedszkola zaiwaniać. A teraz młoda się weranduje i śpi jak misio, który zapadł w sen zimowy. Niskie temperaturki działają na nią rewelacyjnie. Landryneczko ty tam normalnie upały masz ;-)
A tak kompletnie z innych tematów: mamy karmiące piersią, zauważyłyście, że przez zmiany hormonalne nie musicie się prawie w ogole depilować? Mi bardzo powoli włoski odrastają, co mnie cieszy, bo nie mam za bardzo czasu na rózne zabiegi upiększające :sorry::zawstydzona/y:

justine wiesz masz rację jeżeli chodzi o depilacje , też to zauważylam choć ja częsciej karmie butelką:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie Mamuski!
Rzadko kiedy wchodze juz na ten wątek , nad czym bardzo ubolewam ale przy 3 dzieci niestety cierpie na chroniczny brak czasu, ale staram sie wchodzic na watek opieki nad maluszkiem bo teraz to temat nr 1 a dziś weszłam specjalnie bo interesuje mnie temat chrzcin a moniawycint
napisała tam że ten temat poruszyła tu ale ja nie mogę tego znaleść, za to widzę że tu też są poruszane tematy o maluszkach ( szczepienie werandowanie) to faktycznie po co nam dwa wątki?

Ostatnia edycja:
moje kochanie dzis sobie uzadzilo 2,5 godzinna przerwe w spaniu w nocy:-D:-D rodzice niewyspani maz z zapalkami na oczach pojechal do pracki a sprawca zdarzenia teraz sobie slodko odsypia nocne buszowanie:-D:-D:-D

Witam!!!
Dzięki za odpowiedź dziewczynki !!!
Renia, jak tam coś masz, to tym bardziej się nie bój iść do gina, on powie co i jak... A ty zdaj relacje, czekam z niecierpliwością...
A ja właśnie po wizycie u gina, mąż w tym czasie na spacerku z małą żeby jej się w tym czasie cyc nie uwidział;-). Macica obkurczona, wszystko ok.
Dziś za dwie godzinki lecimy jeszcze na szczepienie z małą...
A bardzo cierpiały Wasze szkraby??? Bo ja się już tak stresuję, co to będzie....

Kurczę, i nadal nie wiem co ze szczepieniami, bo widzę że Wy różnie - jedni płatne, inni nie... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłego dnia!!!

Witam!!!
Dzięki za odpowiedź dziewczynki !!!
Renia, jak tam coś masz, to tym bardziej się nie bój iść do gina, on powie co i jak... A ty zdaj relacje, czekam z niecierpliwością...
A ja właśnie po wizycie u gina, mąż w tym czasie na spacerku z małą żeby jej się w tym czasie cyc nie uwidział;-). Macica obkurczona, wszystko ok.
Dziś za dwie godzinki lecimy jeszcze na szczepienie z małą...
A bardzo cierpiały Wasze szkraby??? Bo ja się już tak stresuję, co to będzie....

Kurczę, i nadal nie wiem co ze szczepieniami, bo widzę że Wy różnie - jedni płatne, inni nie... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłego dnia!!![/quot

ewelw nie wiem jak jest u Was ale u nas jesli chcesz szczepienie platne to najpierw idziesz do pediatry po recepte na szczepionke potem ja wykupujesz w aptece i dopiero ze szczepionka stawiasz sie do klucia, wiec jak masz za 2 godzinki szczepienie to nie wiem czy sie wyrobisz w czasie gdybys chciala to platne:eek:

reklama
ale się przeziębiłam! nie pojechałam z nimi na badanie - nie chciałabym pogorszyć
czy orientujecie się co można brać gdy sie karmi piersią
Apap?
mam gorączkę i ledwo żyje i boje się że małego zarazę :zawstydzona/y: wszystko się mnie czepia!

Do góry